- Detailní nákres a rozkreslení věch součástí pro obědnávku.
Velmi ochotný prodavač, pomohl mi přesněji specifikovat daný typ obědnané součástky BOSCH.
- sortiment
- Dlouhá doba doručení
ok
Jsem spokojen. Je to poprvé tak spokojenost
- Obchod nekomunikuje, zboží mi bylo doručeno, doklad o zaplacení nemám doposuď. Píši emaily, volám na tel, kontakt, žádna reakce...
- mají potřebné skladem
Zboži nebylo doručeno. Telefonní kontakt neodpovídá. Na e-mail nereagují.
Bez problémů.
Nevýhodou je nemožnost telefonní komunikace
- Majú veľa náhradných dielov
Dobrý obchod!
příznivé ceny
ochotný personál -
- Spolehlivé doručení v termínu
- Dobrá cena
V noci jsem objednal zboží. Objednávka obsahovala dotaz na některé další položky. Ráno jsem objednávku písemně pozastavil s tím, že jednu položku z objednaných chci zrušit (jehlové ložisko, které nejsem schopen demontovat) a chci objednavku rozšířit o 2 další položky které měly být skladem (dva plastové výlisky, které se ukázaly být rovněž poškozené až po důkladnějším rozebrání, celková cena byla o něco málo nižší než cena původní). Dostal jsem odpověď, že je to obtěžuje, protože zboží je již objednané... Na další maily, či telefon s pokusem dostat informace o možnosti dostat nově objednávané díly s původní objednávkou dodavatel již nereagoval... Objednávka byla proto po několika neúspěšných pokusech o kontakt stornována (potvrzeno dodavatelem). Peníze jsem ale zatím (2 dny od zrušení) nedostal.
Nutno ale podotknout, že předminulý nákup proběhl k plné spokojenosti. Zde ale nebylo potřeba objednávku upravit. -
Rychlé dodání
- Rychlé vyřízení objednávky a dodání zboží skvělá komunikace.
Nereaguje, pryč od tohoto obchodu
Zboží jsem objednala i s dopravou a nakonec mi přišel email, že je připraveno k osobnímu vyzvednutí, což jsem nechtěla. Obchod neodpovídá na emaily a nezvedá telefon.
- Dobré foto a popis
- Moc nekomunikuje
- Nejde se dovolat ani na e-mail nikdo neodpověděl. Zboží také nemám.
- Nikdo mi nebere telefon a zaplacené zboží ještě nedorazilo