Obchod byl blokován z důvodu zvýšené nespokojenosti zákazníků

Přihlásit se a přidat recenzi

• Rychlost doručení
    • Příjemná cena

Reakce obchodu NaFitness - sportovní vybavení

děkujeme Vám za kladnou recenzi. Váš názor je pro nás důležitý a pomáhá nám neustále zlepšovat služby. Ještě jednou děkujeme a těšíme se na budoucí nákup.

Tomáš, NaFitness

• Obchod rychlý, ale popis zboží špatný.
    • Cena je dobrá, i když i největší moskytiéra je malá na ochranu celého 2-lůžka, nestojí za to ji posílat zpět, nechám si ji, s trochou improvizace vytvoří chráněny prostor nad hlavami a nohy stačí mít zakryté peřinou.
    • Moskytiéra je mnohem menší, než jsem očekával dle popisu. Dle udávaného obvodu spodního okraje moskytiéry jsem čekal, že by zakryla s rezervou 2 2-lůžka, ale je malá i na 1 2-lůžko. Resp. ten střih, styl řešení je špatný, dospělý člověk přes celou délku postele bude mít síť položenou na hlavě i na nohách, takže ho komáři mohou i přes síť vesele štípat.

Obchod super, vše proběhlo rychle a správně, doprava zdarma, jen moskytiéra je mnohem menší, než jsem čekal dle popisu. Ale díky příznivé ceně nestojí za to ji vracet, nechám si ji na výlety do přírody a rychlé improvizované řešení pro děti a návštěvy

Dne 14.09.2024 jsem si na stránkách www.nafitness.cz objednal zboží „vidaXL Gumové podlahové dlaždice“. Zboží jsem obdržel dne 23.09.2024. Až sem v pořádku. Dlaždice, ale bohužel, velmi silně zapáchají a pro užití v interiéruju je nepovažuji za vhodné. Z tohoto důvodu jsem se rozhodl odstoupit od kupní smlouvy ve lhůtě 14 dní. Prodávající ale na uvedeném kontaktu zatím vůbec nereaguje!!!

Reakce obchodu NaFitness - sportovní vybavení

gumové dlaždice mohou při prvním použití mírně zapáchat, což je způsobeno materiálnem, ze kterého jsou vyrobeny. Tento zápach je běžný u všech gumových výrobků, ale není důvod k obavám. Po několika dnech, kdy dlaždice vyvětrají, zápach vymizí. Větrání místnosti tento proces urychlí.

Zákazníkovi byla uznána reklamace a peníze vráceny v plné výši.

• Zboží bylo objednáno před 8 dny a stále nebylo doručeno

děkujeme Vám za podnět.
    Odeslání zboží provádíme nejpozději do jednoho dne. Bohužel nedokážeme ovlivnit rychlost dopravce, ve Vašem případě České pošty. Pokud vidíme, že se zboží chvíli u dopravce nepohlo, okamžitě jej urgujeme.

• Jednoduš a rychle

• rychlé dodání

Tomáš, NaFitness

Výrobek je kvality ušij si doma. Nevím kdo stan šil, ale jakmile roztáhnete párá se, je děravý, není došitý. Určitě nikomu nedoporučuji, možná asi určitě SAPA lepší kvalita?? Takto jsem si nenaběhl sakra dlouho.

Reakce obchodu NaFitness - sportovní vybavení

mrzí nás Vaše negativní zkušenost. Během přepravy mohou samozřejmě vzniknout škody na zboží.

Zákazníkovi byla při reklamaci nabídnuta bezplatná výměna zboží za nový kus. Dopravce by si zásilku vyzvedl přímo u zákazníka doma. Zákazník možnost odmítl, domluvili jsme se tedy na částečném vrácení peněz.

Naším cílem je spokojenost všech zákazníků.

Tým NaFitness

• Recenze byla smazána z důvodu porušení obchodních podmínek. Recenzi nesmí psát uživatelé jakýmkoliv způsobem spříznění s daným obchodem.