Vše OK.
Rychlé dodání na uvedenou adresu.
Rychlost v dodání, včetně informovanosti.
Doručeno brzy
- Rychlé doručení
- Výrobek odpovídá deklarované kvalitě
Objednala jsem ochranné silikonové návleky na boty do deště. Při prvním navléknutí se návlek roztrhl při zapínání zipu. Takže šunt, už si zde nic nekoupím.
Ještě nemám zkušenost.
6 dní po objednání zboží nikde,ale za to dorazili dotazník ohledně spokojenosti
- Naprosto fantastický tým. Opravdu doporučuji
- Skvělé jednání obchodu.
Objednané zboží dorazilo velice rychle, ale bohužel mělo poruchu. Do obchodu jsem zavolal, že je zboží sice vadné, ale že o něm mám stále zájem a že bych ho potřeboval co nejdříve. Pán mi okamžitě poslal nový kus a na vadný mi založil zdarma vrácenku přes zásilkovnu. Za mě skvělý přístup.
Jsou bezvadný objednávka doručení vše v pořádku nej nej nej spokojenost děkuji všem zaměstnancům Kroupa Roman zboží bezvadné děkuji
- rychlost vyřízení objednávky včetně doručení
- žádná
rychlé dodání od objednání
Rychlí a spolehliví nákup !
- Rychlost vyřízení objednávkx
- Výběr z mnoha dopravců / výdejních míst
- Sleva na příští objednávku
Za mě je tento e-shop velice důvěryhodný a nabízí mnoho slev a akcí. Doporučuji sledovat jejich fb, mají tam příspěvky nově přidaného zboží.
- Včasné doručení
- Profesionální přístup
- Asistence s objednávkou
- Perfektní kvalita zboží
- Unikátní dárky
Jsem naprosto nadšená ze svého nákupu. Od začátku až do konce byla moje zkušenost bezproblémová a příjemná.
Webové stránky jsou velmi přehledné a snadno se na nich orientuje. Nabídka je široká a rozmanitá, takže jsem rychle našla perfektní dárky pro celou rodinu. Objednávání bylo jednoduché a rychlé, a líbilo se mi, že jsem mohla sledovat stav své objednávky v reálném čase.
Balíček dorazil velmi rychle a byl pečlivě zabalen. Dárky byly přesně takové, jaké jsem si představovala, ba dokonce lepší. Kvalita výrobků je vynikající, a to za velmi příznivé ceny.
Zákaznický servis je naprosto úžasný. Když jsem měl dotaz ohledně produktu, odpověděli mi obratem a byli velmi ochotní a přátelští. Je vidět, že si váží svých zákazníků a snaží se jim vyjít maximálně vstříc.
NaDárky.cz mohu vřele doporučit všem, kdo hledají kvalitní dárky a skvělý servis. Určitě zde budu nakupovat znovu! -
- Informovanost o stavu objednávky
- Kvalita zboží
- Rychlé doručení
- Výběr z mnoha dopravců
- Cena x kvalita
Objednané zboží jsem dostal s předstihem a s kvalitou dodaného zboží jsem velice spokojen. Brzy nakoupím znovu.
- Hezké a přehledné stránky
- Skvělá komunikace
- Mnoho dárků, které jsem jinde nenašel
Obchod rozhodně doporučuji, byl jsem se vším spokojen. Dárek se moc líbí.
- Vše bez problémů
Chtěl jsem vyměnit zboží za menší velikost, poslali mi nové a nechtěli vrátit původní zboží-skvělý obchod!