Přihlásit se a přidat recenzi

• rychlé jednání, zboží skladem

• bez problému

Objednal jsem houpací síť. Přišla v originálním balení od výrobce. Po rozbalení jsem zjistil, že je celá špinavá a plná chlupů od nějakého zvířete. Síť jsem reklamoval a i personál v obchodě byl zaskočen tím, co mi přišlo. Chci touto cestou poděkovat za ochotu a profesionální přístup obchodu při řešení reklamace a za bleskové vyřízení celé záležitosti.

• Velmi rychlé a profesionální jednání. Děkuji.
  • 100 %

• Rychlé jednání
    • Skvělý a milý přístup

Výborná komunikace, vstřícnost, ochota, oceňuji bleskové dodání zvláště v tomto složitém a nelehkém období. Zboží dorazilo perfektně zabalené a v naprostém pořádku. Velice tento obchod doporučuji.M.Kryštofová

• Rýchla komunikácia, rýchle dodanie.

Veľmi milý ľudia , príjemný a ústretový. s ničím nebol problém. veľmi odporúčam .

Tovar dorazil uz o par dni po objednani v bezchybnom stave,pekne zabaleny v krabiciach,neposkodeny a kompletny.

vše proběhlo tak jak má.

• Rychle a skvele jednani. 100% doporucuji!

Zatim jsem v obchode nic nekupoval

• Velice příjemná paní na telefonu, vstřícná a ochotná pomoci. Pan skladník také supr.

• na zboží čekám už deset dní,žboží mají skladem,do dnešního dne žádná komunikace!!!!Rozhodně nedoporučuji!!!

Obchod je totálně nefunkční,objednáte zboží které mají skladem a ani po deseti dnech Vám zboží nedoručí.Na jejích stránkách píšou že zboží připravují.Pokud chcete zboží hned a ne až další rok tak rozhodně tento obchod nedoporučuji!!!!!

Reakce obchodu Ratanový nábytek

Vážený zákazníku,
    za vzniklou situaci se omlouváme a mrzí nás. Zdržení vzniklo v důsledku opožděných dodávek od výrobce grilovacích potřeb. V případě Vaší případné objednávky nabízíme zboží bez dopravného.

Děkujeme - nabytek-ratan.cz

slušná cena

• perfektní komunikace, přístup, doprava, zboží mají skladem!!!!! do budoucna mám naprosto jasno kde budu nakupovat.

• Rychlá komunikace

Zboží není skladem

spokojnosť

• Objednávka byla vyřízena velmi rychle

• rychlost dodání zboží

Nemám co vytknout.Vše bylo OK.