Na obchod nic nemám, spíše na výrobce dětské postele.. nepoužitelná, tak akorát na rozbití a vyhození úplně se rozpadla po krátkém ležení. Nedoporučuji postel kupovat. Ostatní nábytek velmi kvalitní, proto mě ta postel překvapila.
Rychlá dodávka a postel je nádherná. Manžel je naštěstí kutil, tak složil i dle manuálu v azbuce
16.12. mi byla zaslána zpráva, ve které mi prodejce děkuje za to, že jsem si vybral jejich zboží a zároveň objednávku rekapituluje.
Od té doby jsem o prodejci neslyšel, neobdržel informaci, že zboží je připraveno k vyzvednutí.
Dnes, to je 29.12. jsem obdržel žádost o ohodnocení obchodu a zboží. Víc nemám co bych dodal.Reakce obchodu Lubidom Furniture s.r.o.
velice nás mrzí že jste čekal v nejistotě. Na stránkách při objednání kuchyně uvádíme dodací lhůtu 1 měsíc, protože každou kuchyň děláme pouze na objednávku. Rádi bychom vaší objednávku vyřídili v dřívějším termínu, ale vzhledem k tomu že se čeká na výrobu – nejsme schopni zboží dodat dříve než v naplánovaném termínu. Jelikož jste si objednal 16.12 – předpokládaný termín doručení je 16.01 Poprosíme Vás o trochu trpělivosti, jakmile zboží budeme mít skladem, budeme Vás kontaktovat a domluvíme se na termínu vyzvednutí :)
s přáním pěkného dne,
tým Lubidom -
Zboží zatím nedorazilo, patrně vinou dopravní služby
- lidské jednání
- kvalitní telefonická domluva
Reakce obchodu Lubidom Furniture s.r.o.
děkujeme za pochvalu :) Budeme se snažit ještě více a zlepšovat náš servis
- Dodací lhuta
- Zabalení zboží
- Prohnutí díky uspořádání na paletě
Zboží dorazilo na paletě, která byla menší než některé díly, takže vlastní vahou se zboží prohýbalo jako banán. Jeden balík neměl ani pevný karton, bylo to jen dvakrát omotané papírem a navíc roztržené a rozbité.
Reakce obchodu Lubidom Furniture s.r.o.
Moc se omlouváme za způsobené komplikace, určitě se můžete obrátit na naše reklamační oddělení. Je nám moc líto, že Vám dorazilo poškozené zboží. Také bychom chtěli poděkovat za vaši zpětnou vazbu, teď můžeme zapracovat nad tím abychom odstranili nedostatky
Tým Lubidom -
- stolek přivezli totálně rozlámaný !!!!! Hrůza !!!!
- Spolehlivost
Reakce obchodu Lubidom Furniture s.r.o.
děkujeme za skvělou recenzi :) doufáme že jste se sestavou FIJI velmi spokojená. Budeme moc rádi pokud se i při příště na nás obrátíte
Tým Lubidom -
Nabízí krásné stylové zboží, ale VELKÉ MÍNUS je za fakturu, která je nejasně rozepsaná,dle mého výpočtu jsem měla platit
2853 + 6900 +3963 = 13.686Kč (doprava zdarma)
Placeno 14.601Kč, rozdíl 915Kč. nerozumím tedy tomu a bohužel mi na to nikdo ani neodpověděl, chtěla jsem objednávat další nábytek, ale toto mě mrzí. -
Nábytek moc pěkný esteticky a zatím se zdá, že i kvalitní. Nicméně jsem ráda, že jsme si objednali montáž, svépomocí by sestavení bylo na hranici proveditelnosti.
- výborná komunikace, rychlost, vstřícnost
- rychlost, vstřícnost
- vstřícnost
vše OK
- Dodání do 2 dnů
- Zboží nepřišlo celé
- Šrouby co chyběly stále nepřišli
- Čekám na reklamaci už 3 týdny
- Personál neochotný, stále jen že zavolají jak něco zjistí, kdybych nevolala sama do teď nic nevím
- Návod není v češtině
Tohle jsem ještě nikdy nezažila, k patrové posteli fotbal chyběli veškeré šrouby na které už čekám déle jako týden. Personál děs, stále že mi dají vědět a stále nikdy nevolal. Slíbili mi že šrouby přijdou do čtvrtka a už je 4 dny po a stále ani e-mail o dodání ani šrouby.
- krátká dodací doba, dobrá komunikace
- Špatné domlouvani
- Neochotný personál
- Dlouhé čekací lhůty
Zboží mi bylo doručeno bez šroubů, na šrouby čekám už déle jak týden.
- Bezproblemove a rychle
Perfektní komunikace, vycházejí zákázníkům vstříc, není problém se s obchodem na čemkoliv domluvit, krátké dodací lhůty, skvělá montáž, pan na montáž velice šikovný a zručný, a hlavně krásný nábytek, elegantní, kvalitní, přesně podle obrázků, nebo bych řekla ještě hezčí. Maximální spokojenost. Poměr cena - kvalita solidní.
Jsme velmi spokojeni
nebyl český návod na montáž
- hezký nábytek, velmi kvalitně zabalený
Spokojnosť s tovarom aj s rýchlosťou dodania, jediná vec mi vadila, návod na montáž bola iba v ruskom jazyku!