Výborná spolupráce.
Nábytek Jelen je super obchod. Velmi milá a ochotná komunikace se zákazníkem, snaha vyjít maximálně vstříc, vše proběhlo bez problémů. Velmi ráda zde opět nakoupím a doporučuji všem.
- Doručili v přesný termín
Jsem spokojená můžu doporučit
Moc se mi líbí komunikace ze strany obchodu.
A stůl, který jsem kupovala je kvalitní a krásný. -
Zboží dorazilo za 1 měsíc
- Dobrá komunikace
- Vstřícné jednání
- Dlouhá čekací doba, ale s tím jsem počítal
- Nejlepší komunikace s obchodem co jsem kdy poznal VELKÁ CHVÁLA OBCHODU škoda že nejde dát hvězdiček deset
- Museli jsme reklamovat, ale vse se dohodlo a vymenilo bez problemu. Pristup obchodu byl vstricny, chvalim, (to dnes opravdu neni samozrejme), pokud budu zase neco shanet, podivam se urcite na jejich stranky :-)
rychlé jednání, rychlé dodání, vše super
- komunikace
- rychlost doručení
- kvalitně zabalené zboží
Kdybych mohla dát ještě vyšší hodnocení, tak to mileráda udělám. Perfektní komunikace ze strany obchodu, snaha o co nejrychlejší doručení skladového zboží. Zkušenosti z jiných obchodů se nedají srovnávat. Moc děkuji a přeji mnoho takto spokojených zákazníků.
rychlost dodání
Rychle, spolehlivě, komunikace a diskuse po telefonu
- zatím žádná...
Přidávám výhodu, ale jen proto, aby mě systém pusti dál. Zatím nemůžu hodnotit nic, protože zboží máme slíbené až po Novém roce, takže budete-li mít zájem, napíšeme si až v roce 2022.
rychlost dodání, komunikace
- skvělá komunikace
- opravdu rychlé doručení
Velká spokojenost s rychlostí dodání, dopravou i komunikací obchodu, doporučuji.
perkektni komunikace
- Výborná komunikace
- velmi ochotné prodavačky
- velmi dobrá komunikace se zákazníkem
- Výborná komunikace, obchod informoval o celém průběhu vyřizování objednávky, nebyl problém si domluvit termín dodání.
Rychlé, vše v pořádku.