- rychlost
Spokojenost s rychlostí vyřízení objednávky. Zboží odpovídá obrázku.
- rychlost
- žádné
super
na foto jiné čalounění, než měli, to co jsem chtěla a bylo vyfocené, bylo pomalu o 600 dražší. peníze mi byly obratem vráceny
Zatím nemám názor ucelený, protože objednávka nebyla dosud vyřízena.
- dobrá cena-pružnost
- trochu zmatený dopravce
doporučuji nákupy
Zboží dorazilo v pořádku. Mají vlastní dopravu. Pan řidič nám zajel na dvorek ke dveřím, aby jsme krabice s nábytkem nemuseli nosit daleko.
- Přehledné stánky,dobré ceny,kvalita zboží
- Píší dodání 1-2 týdny ale trvalo to přes měsíc.
Přehlednost stránek,Kvalita zboží dobrá ale dodání neodpovídá 1-2 týdnům
- Kontaktni udaje jsou neaktualni,nikomu se na mobil nedovolate,na mail neodpovidaji.slibili mi,ze v pristim tydnu zbozi dodaji a ze se mi predem ozvou,tak uvidime. Kazdopadne v dnesni dobe cekat na zbozi jako je vesak do predsine mi prijde absurdni
Pripravte se na to,ze obchod nekomunikuje,kdyz neni zbozi skladem,tak se to nedozvite. Az kdyz jim pohrozite,ze objednavku zrusite,tak se ozvou a slibi,ze zbozi dodaji.
- Není jasné, kdy bude zboží dodáno.
- Pří osobní vyzvednutí je nutno zatrhnout zaplacení dopravy, i když ji nepotřebujete, jinak obj. neprojde dál. Obchod o tom ví, ale neřeší to.
- výnos a montáž nábytku
- Přehlednost.
- Rychlé jednání.
Doporučuji, nemám žádnou negativní zkušenost.
- Nabídka zboží
- Příliš dlouhé dodací lhůta! Neůměrné ceny "výnosu zboží při dodávce do bytu"za každý kousek nábytku platíte znovu a znovu!
Nemohu celkově hodnotit protože objednané zboží zatím nebylo doručeno.
- zboží mi doručili bez problému a ceny jsou přijatelné
doporučuji, vše proběhlo ok
Zboží nedorazilo, mizerná komunikace obchod nereaguje na maily ani telefony.
Výborná komunikace.Dobrá cena.Rychlost dodání.
Vzhledem k tomu, že jsem zboží dosud neobdržela a ani nemám zprávu kdy to bude, tak těžko můžu něco hodnotit.
- Velký výběr, slušné ceny.
- Na potvrzení objednávky chybí číslo účtu.
- Obchod nedodává potvrzení o přijetí platby.
Sehnala jsem zde věci, které v jiných obchodech v tomto provedení nejsou, např. sedací soupravy.
Ani po deseti dnech mi nebylo, zboží doručeno.
Dejte mi obratem vědět jestli mám na objednané zboží nadále čekat. Předem děkuji.
S pozdravem Jiří Sláma. -
Zboží jsem zatím neobdržel.
- Pro mě je nedocenitelná skutečnost, že vzhledem k době dovolených, mohu požádat o datum kdy mi bude zásilka doručena. To se mi ještě v žádném z obchodů nestalo.
- Chybí mi informace o postupu při objednávce - jednotlivé kroky, protože každý z obchodů to má trošku jinak. Ale jinak spokojena.
Tento obchod byl jediný, který nabízel skládací stůl za přijatelnou cenu.