Opravdu nedoporučuji.
    Nejdříve bylo dodáno špatné zboží, nyní nekomunikují při reklamaci.

Objednal jsem sedačku, vše vypadalo dobre . Objednávka se začala vyřizovat , obchod uvádí, ze vas budou informovat o datu doručení . Bohužel informace nepřišla. Až v den doručení zprava od dopravce. Po rozbalení zjištěno , ze sedačka není kompletní , začalo kolečko s reklamaci , ale obchod na e-mail, formulář na jejich stránkách ani na telefon reklamaci nereaguje .

Nebyl návod na kompletaci a chyběla zadní strana police a také šrouby na uchycení. Neomlouvá, že to byl výprodej, veliká nespoojenost.

• Předem emailem dotazováno a potvrzený nákup ve skutečnosti neproveden , zboží je po mojí platbě vyprodáno ???!!!

• Jiný počet šroubů než je potřeba k montáži
    • Polštáře ke gauči plné drolků, volné nitě od ledabylého sešití

Pškozené zboží ulomená noha Taburetu, nikdo nereaguje na maily.

• Nabizejí nábytek co nemaji,nedodají,po telefonátu peníze nechtejí vrátit!!!!!!!!!!!!

Určitě nekupovat od nich!!!..co oni nedodají,v jiném obchodě bez problemů koupeno!!!
    Otřesná komunikace,naprosto šílený !!!

• U dodaného zboží není návod k montáži

• Extremne dlouha doba doruceni zamestnanec neni schopen odpoved kdy bude zbozi odeslano ani po 6 dnech

Frustrujici zkusenost neprofesionalni pristup

Stornovaná objednávka, kvůli chybě na eshopu,
    Tato chyba je tam již přes týden a stále jde sedačka objednat.

Přišlo úplně jiné zboží, než mělo. Na lince mi tvrdí, že prý jim mám zboží odvézt přes celou republiku do Těrlicka. Neobjednavejte nic, jsou to podvodníci a zloději. A to nemluvím o tom, že zboží přišlo po 2 měsících. Platila jsem 7500Kč a nemám ani zboží co jsem chtěla ani peníze!!!! Půjdeme to nahlásit na PČR!

• Komoda objednána již před týdnem a stále se nikdo neozval…
    • Špatné řešení reklamací…

Nezvládnutá jednoduchá transakce. Prakticky nic není jako je presentováno na stránkách.

• Nevím je to 6dni a ještě nic nepřišlo i když na stránkách měli vše skladem.

Nepravdivé údaje na stránkách o dostupnosti zboží: uvedena dostupnost 3-8 dnů a já se ani po měsíci k objednanému zboží nedostala.

Požadují platbu předem jinak objednávku nedodají. Proto došlo ke zrušení objednávky..

• U zboží (posuvne dveře) není upozornění, že musí byt vybráno další zboží - např.pojezd bez kterého dveře nefungují nebo madlo. Tím je zákaznik zmaten - cena dveří vlastně není finální a musí zákaznik dodatečně platit peníze. Není to fér...

Týden řešíme pravý nebo levý roh a pak mi napíšou že objednávku ruší.

Nabízené zboží na webu není aktuální a nakonec objednávku zrušili z důvodu ukončení položky v sortimentu

• Klamání eshopu s reálnými dodacími lhůtami. Objednáno 14.2. s tím, že na eshopu je uvedeno dodání 1-4 týdny. Ihned po objednání přijde email s dodací lhůtou 2 - 6 týdnů, nejpozději však do 10-ti týdnů. Zboží naskladnili 9.4. Dne 16.4. přišel email, že zboží je poškozené a že mi dají vědět, jak dlouho bude trvat dodání nepoškozeného zboží. To se stane, a chápu. Ale nikdo se již neozval a je 25.4. Kdybych je několikrát neurgovala, nikdo se sám od sebe neozve. Nová objednávka jiného zboží 16.4., na eshopu doba dodání 3-10 DNÍ. Poté ihned email, že dodací doba je 2 - 6 týdnů, nejpozději však do 10-ti týdnů a potvrzeno na chatu eshopu s odpovědí, že zboží se teprve bude zadávat do výroby a oni dobu výroby neovlivní. Už na to nemám nervy. Nedoporučuji.