Přihlásit se a přidat recenzi

Stornovaná objednávka, kvůli chybě na eshopu,
    Tato chyba je tam již přes týden a stále jde sedačka objednat.

• 90 %

všetko ok ďakujem!!

• Velký výběr zboží, skvělá cena

Velký výběr zboží, skvělá cena a dodání proběhlo stejně jako u jiných obchodů při zasílání rozměrného zboží do čtyř dnů. Zásilka byla dodána v pořádku, nepoškozená a nic nescházelo.

• 20 %

• Polamane

Nabytok posielaju polamany a reklamacie nevybavuju neobjednavat cez ten obchod.Su to podvodnici.

Přišlo úplně jiné zboží, než mělo. Na lince mi tvrdí, že prý jim mám zboží odvézt přes celou republiku do Těrlicka. Neobjednavejte nic, jsou to podvodníci a zloději. A to nemluvím o tom, že zboží přišlo po 2 měsících. Platila jsem 7500Kč a nemám ani zboží co jsem chtěla ani peníze!!!! Půjdeme to nahlásit na PČR!

• Rychlé dodání.

U židlí jsou poničené nohy.Někde chybí barva, dokonce u jedné i odštíplé dřevo, přesto nevracím.V tomto obchodě jsem již nakupovala a byla jsem vždy velice spokojena.

Ps

Spolehlivost a cena.

Super obchod, výborná komunikace, rychlé dodání, sedačka krásná není co vytknout doporučuji a děkuji

• Komoda objednána již před týdnem a stále se nikdo neozval…
    • Špatné řešení reklamací…

Nezvládnutá jednoduchá transakce. Prakticky nic není jako je presentováno na stránkách.

• Nižší ceny oproti ostatním
    • Na email odepisují, komunikují
    • Nereagují na telefon ,2 dny jsem se nemohla dovolat
    • Zboží uvedené ,, zboží skladem,, odesílají do 5-11 pracovních dnů, nerozumím proč je to tedy uvedené zboží skladem
    • Objednáno 11.7. Zboží skladem dorazilo 23.7.

Zboží se zdá jinak v pořadku

Už je stůl složený, je krásný...vše je v pořádku

• Nevím je to 6dni a ještě nic nepřišlo i když na stránkách měli vše skladem.

• Platba při doručení.

Rychlé vyřízení objednávky

Zatím nemám co hodnotit, snad jen, že při platbě předem by bylo dobré informovat zákazníka o stavu platby (došla - nedošla) a pod.

• komunikace obchodu, rychlost dodání zboží,

rychlé jednání a ochotu přivézt v dohodnutý termín

Vcelku dobrý obchod, pouze jsme si mysleli, že námi objednané zboží bylo ze zásob a dodací lhůtu jsme dle nabídky očekávali do 10 dnů. ale jinak proběhlo vše v pořádku.