Přihlásit se a přidat recenzi

Nebyl návod na kompletaci a chyběla zadní strana police a také šrouby na uchycení. Neomlouvá, že to byl výprodej, veliká nespoojenost.

Vše super

Rychlé dodání .Veliká spokojenost

SLUŠNOST . DĚKUJI.....................

• Předem emailem dotazováno a potvrzený nákup ve skutečnosti neproveden , zboží je po mojí platbě vyprodáno ???!!!

• Jiný počet šroubů než je potřeba k montáži
    • Polštáře ke gauči plné drolků, volné nitě od ledabylého sešití

Pškozené zboží ulomená noha Taburetu, nikdo nereaguje na maily.

• nízké ceny
    • trochu lépe by mohl obchod komunikovat ohledně stav objednávky. Jasně napíše, že se objednávka připravuje, že bude předána přepravci a potom už nic. Sama jsem si musela ověřit, zda bylo již zboží vyzvednuto přepravcem, jelikož přepravní společnost toto neoznámila.

Celkově jsem byla s obchodem spokojena.

• Nabizejí nábytek co nemaji,nedodají,po telefonátu peníze nechtejí vrátit!!!!!!!!!!!!

Určitě nekupovat od nich!!!..co oni nedodají,v jiném obchodě bez problemů koupeno!!!
    Otřesná komunikace,naprosto šílený !!!

Perfektně zabalené, rychle doručené, doprava zdarma.

• 10 %

• Vse

Objednaná sedací souprava (kde logicky předpokládáme rozměrné těleso). Upozornili jsme na to, že potřebujeme dodání na čas. Nejenže nás nikdo neinformoval o dni expedice, ale ani nezaplatili 8,-Kč navíc u dopravce, abychom měli dodání na čas. S firmou se nedá telefonicky spojit, na e-mail ohledně změny tarifu dopravce nám nikdo neodpověděl. Jediné štěstí, že jsme neplatili předem. Bůh ví, co je tohle za firmu.

• Dobrá komunikace ,ochota

• Zboží za skvělou cenu
    • Doručeno v pořádku
    • Doručeno rychle
    • Spokojenost s produktem

Velký sortiment ceny, jen dodací lhůta, delší musí s tím člověk počítat.

Obchod mě informoval hned druhý den že moji objednávku nemají v dostatečném množství. Objednávku jsem tedy stornovat a obchod mi ještě ten den vrátil peníze. Z mé Atény spokojenost za rychlé fér jednáni

• Rychlost doručení

Dobrý den jsem spokojena s firmou a donaskou doporučuji

• U dodaného zboží není návod k montáži
  • 10 %

• Nic
    • Vsechno

Podvodnici, poslali rozbyte zbozi, reklamace resit nechteji, penize nevratily, je to uz vice nez mesec. Nedoporucuji.

• Extremne dlouha doba doruceni zamestnanec neni schopen odpoved kdy bude zbozi odeslano ani po 6 dnech

Frustrujici zkusenost neprofesionalni pristup