Přihlásit se a přidat recenzi

• Krásná ruční výroba

Objednávala jsem už poněkolikáté a opět velká spokojenost. Květináč už mi dělá doma parádu.

Bouda pro psa pěkná, stejná jako na stránkách obchodu , doručení milým pánem na termín podle domluvy

• Neustálé odkládání termínu a žádná vidina realizace. Výmluvy, fabulace, lži.

Každý týden sliby, že další týden už opravdu přijedou a altány postaví. Nabýváme dojmu, že naše záloha 350 000,- Kč slouží pouze jako bezúročná půjčka.
    Prosíme zákazníky, kteří mají podobné negativní zkušenosti s firmou Stolárna na statku, aby se nám ozvali a měli jsme více argumentů pro našeho firemního právníka.

• Dlouhá dodací doba

Vše v pořádku, truhlík byl během týdne doma. Děkuji. :)

Zatím nemohu posoudit, zboží nedorazilo. Delší doba dodání

• jednoduchý nákup, rychlé dodání

• Kvalitní zpracování

nekomunikují, zboží nedodali

• 90 %

• Dobra komunikace, flexibilita

Zboží přesně to co jsem chtěl, kvalitní zpracování , obchod rychle reaguje na připomínky zboží dorazilo tak jak mělo, bez připomínek

• Žádná!
    • Podvodníci!
    • Katastrofa, soudní cesta!

Podvodníci!

• lži

Extrémní nespokojenost - hloupý mini zahradní domek nebyli schopni dodat po skoro 3 měsících (dle webu je doba dodání 2-3 týdny). Neustálé výmluvy za 14 dní, jsou dovolené, pak za 14 dní jsou dovolené, dále opět za 14 dní byly povodně. Nakonec jsem odstoupil od smlouvy a odpověď: zboží stále není skladem. Podle předchozí komunikace, byl ale domek ve výrově a měl se odesílat.
    Katastrofa, amatérismus, lži, proto neztrácejte s tímto obchodem čas!!! Snad vrátí peníze.

• Milá e-mailová i osobní komunikace při převzetí výrobku.
    • Truhlář je krásná a mám tam i kování, které na fotce nebylo vidět. ❤️
  • 20 %

• Podvodníci
    • Neodpovídá fotce
    • Nelze vrátit

Zboží dorazilo sice rychle, ale jiné než avizované. Truhlu jsem zakoupila kvůli uchům a petici, aby byla uzavíratelná a toto přesně na ní chybělo. Celkově kvalita neodpovídá ceně.
    Chtěla jsem zboží vrátit, ale není kam, neexistuje formulář, na emaily ani telefony prodejce nereaguje.
    Bohužel jsem též objednala ve spěchu a nepřečetla si recenze, tak alespoň takto varuji ostatní od koupě.
    Rozhodně nedoporučuji.

• 10 %

Ve firmě jsem si objednala a zaplatila zboží s montáží. Uběhly více než 4 měsíce a já nemám ani zboží ani peníze. Od smlouvy jsem odstoupila. Jsem velmi zklamaná jednáním a přístupem firmy, která nereaguje ani na emaily ani se mi nedaří dovolat. Sami se o kontakt se mnou nepokoušejí. Budu řešit legální cestou trestním oznámením. Bohužel jsem si nevšimla mnoha negativních recenzí na firmu na internetu dříve:-(

Kvalitní zboží ,rychlé dodání.Spokojenost

rychlé vyřízení, dobrá komunikace

• Recenze byla smazána z důvodu porušení obchodních podmínek. Recenzi nesmí psát uživatelé jakýmkoliv způsobem spříznění s daným obchodem.

dobrá zkušenost, rychlé vyřízení objednávky