- obchod nekomunikuje, nezvedá telefon a ani neodpovídá na mail
- když zboží nepošlou, mohli by dát alespoň vědět, čekám na něj už 13 den
obchod vůbec nekomunikuje a to jak telefonicky tak přes e-mail
Objednávku z 28.11. zatím nemám a komunikace žádná. Hodne špatné.
rychlé dodání
Napsala jsem několik dotazů,na které mi vůbec nebylo odpovězeno. Doteď se mi nikdo neozval, na vyřízení mé objednávky stále čekám.
- Rychlá expedice a dobrá komunikace
Svižné dodání, zboží skladem... Žádný problém :-)
Přestože bylo zboží nabízeno, nebylo skladem a obchod objednávku zrušil.
J. Beran -
Absolutne bez komunikace
Stále čekám na zaslání faktury.
Obchod nekomunikuje
- Rychlé jednání
- Odbornost personálu
Dvakrát jsem si objednal dalekohled, vždy jiný typ.
V obou případech nejdříve dorazilo potvrzení o objednávce, následně byla objednávka, z důvodu vyprodání, zrušena. -
- Férové jednání
- Nabídka zboží, které není skladem.
Zboží jsem nedostal. Napřed tvrdili, že je zboží skladem, potom že jej mají objednané a nakonec že je vyprodané.
"Velice se omlouvám, ale Vámi objednané zboží je již vyprodané. Z těchto důvodů, ač nerad, musím Vaši objednávku zrušit." -
Zboží dodáno v krátkém čase. Při zjištění, že potřebuji zboží vyměnit za větší - reklamace, jsem pociťovala mírné zděšení, jak to všechno proběhne??? Musím říci, že bez jediného problému, okamžitá odpověď, zašlete zpět bude vyměněo, mě velice potěšila. Doporučuji tento obchod s čistým svědomím.
Objednávku jsem provedla 10.1.2022, kdy mi přišel potvrzovací e-mail s tím, ať počkám na další e-mail, kde mi přijdou údaje k platbě a prozatím se obchod vůbec neozval.
Obchod uvadel 2ks skladem, ale poobednani obratem obj.zrusil s oduvodnenim, ze nema skladem - tedy neuvadi pravdu. Prvni (a i posledni) zkusenost s timto neserioznim pristupem.
- Velmi rychlé odeslání zboží před Vánoci.
výborná komunikace, rychlé dodání