• Velký výběr
    • Samolepky na oblečení dlouho vydrží
    • Možnost přizpůsobení
    • Rychlé dodání

Rychlá reakce obchodu, rychlé doručení, spokojenost s dodaným zbožím.

• možnost vlastního designu fotonálepek a a fotonažehlovaček

Objednávám zde snad už potřetí v řadě. Využívám pro děti do školky na oblečení, obuv případně i další potřeby, pokud jsou třeba.

• Rychlost dodání

• Rychlé dodání
    • Samolepky na boty vydržely už i dvě praní a jsou stále jako nové

Rychlé vyřízení objednávky.

• Rychlost vyřízení,kvalitní produkty,velmi spokojena

• Neskutečně velký výběr. Nevěděla jsem jaké samolepky vybrat dřít. Boží je, že si můžete vybrat ozdobu,tvar písma, barvu pozadí....Super .

• kvalita
    • rychlost dodání

vše perfektní, objednávám již podruhé

• Rychlost, zboží je na zakázku a bylo doručeno velice rychle.
    • Velký výběr

Opakovaně jsem zde nakoupila a až bude potřeba vrátím se opět. Konkurenční firmy ani neotvírám. Kvalitní, cenově dostupné. Nažehlovačky drží přes rok bez jakékoliv známky poškození, samolepky to samé.

Už podruhé objednáno a zase všechno super

Rychle odeslání, pěkné nálepky, ALE po prvním vyprání jsem je lovila v bubnu pračky, na oblečení zůstala 1 nálepka z 30.

Reakce obchodu mylabels

velmi nás mrzí že vám samolepky nedrží, budeme vás kontaktovat a pokusíme se pro vás najít řešení.

Mylabels

Moje první zkušenost a naprostá spokojenost. Syn nastupuje do předškolkové skupinky. Využila jsem samolepící štítky se jménem pro rychlou orientaci. Zboží vypadá perfektně. Krásně zpracováno. Doporučuji

• Hezké nálepky
    • Předražené
    • Money driven trend - reklama vyvíjí cílený tlak na rodiče

Samozřejmě jsem si zboží objednala na základě své svobodně vůle a samozřejmě také předpokládám, ze je kvalitní- to poznám až například po roce užívání, takže těžko nyní soudit.
    Ovšem myslím, ze výrobce by se nad sebou měl zamyslet. Speciálně protože se jedna zboží pro velmi malé děti a každý vi, ze je mnoho maminek samoživitelek, ze malé děti jsou finančně celkově náročné a přijde mi tedy ze strany výrobce opravdu nevhodné , účtovat si takovou astronomickou cenu (za tři malé arsiky nalepek jsem s cenou platila cca 1200 Kč) .
    Myslím, ze adekvátně cena produktu by byla sotva poloviční. Takže z mého pohledu ano, je to praktická věc, ale výrobce by se měl nad sebou zamyslet, co ho vede k takovému nesmyslnému neceněni produktu a jak se s tím cítí.

Reakce obchodu mylabels

Jsme rádi že se vám libí design našich jmenovek.

Zdánlivě vyšší cena je dána kvalitními materiály a pořízení samolepek se brzo vyplatí - ušetří plno drahocenného času při třídění oblečení a v neposlední řadě může zabránit ztrátám nebo záměnám nejen školních pomůcek, ale třeba i vybavení na kroužky.

Těší nás, že vás naše reklama zaujala - není jednoduché v zástupu konkurence vytvořit reklamu, která nás odliší.

Mylabels

• Rychlost výroby a dodání.

• Rychlé dodání, celkem velký výběr motivů
    • Nedrží úplně na každém materiálu nebo cedulce při praní.

• Bylo to rychlé a velká spokojenost.

Samolepky i nažehlovačky jsou nádherné, syn je nadšený. Zásilka přišla rychle a manipulace je opravdu jednoduchá. Dokonce na něčem je to krásná ozdoba. Moc děkujeme.

• Skvělá komunikace
    • Krásné samoleply
    • Samolepky drží o po vyprání v pračce a vysušení sušičkou
    • Naprostá spokojenost s výrobkem
    • Možnost vložit vlastní fotku/obrázek pro dítě

Dobrý den, na zakoupené zboží jsem se moc těšila, objednala jsem nažehlovací i nalepovací štítky. Nalepovací štítky jsem nalepila na dětské oblečení na visačku s instrukcemi nebo logem výrobce. Nechala 5 dní odležet a po té jsem oblečení vyprala. Z víc jak 4 oblečků se mi nalepovací štítek odlepil a zůstal v pračce. Určitě bych jmenovky nikomu nedoporučila, protože na oblečení neboli visačce vůbec nevydrží a jsou drahé. Děkuji Vám za zpětné vyjádření. S pozdravem Mus.

Reakce obchodu mylabels

kontaktujte nás prosím e-mailem nebo telefonem, vaši reklamaci rádi vyřešíme.