- Rychlé přesné informace o stavu zakázky předáno bez závad
- Rychlé dodání zboží.
- Skvělý produkty tak super cenu
- Široký výběr autokosmetiky
Vše ok
- Okamžitý výdej
- Skvěle poradí
Hezký web.
- Profesionalita na skvělé úrovni. Perfektní výrobky, rychlost a ochota pomoci. Za nás všem ráda doporučuji.
Jsem s tímto obchodem velice spokojen
- široký sortiment
- perfektní přístup
- dáreček, který potěší
- Vše ok
- Objednávka přišla rychle
- Vše bylo dobře zabalené
- E-shop je přehledný
- Nabízí lepší ceny než na ostatních E-shopech
- K objednávce přišla klíčenka, náramek a propiska.
zboží"skladem" skladem není a poté co mi napsali, že zboží není skladem, došlo k chybě a bude za měsíc na webu stále píší skladem... mimochodem, tento produkt mají "skladem" snad jako jediní v ČR, u všech ostatních prodejců je dodací lhůta 21 dní. Klasický bait and switch.
Reakce obchodu MYJEM
Dobrý den, omlouváme se za komplikace, udělali jsme vše proto, aby se tato situace do budoucna již neopakovala
Na Myjem nedám dopustit,když nevím poradí,vstřícnost ,ochota ,rychlost a kvalita.
Já mám jasno -
Nejlepší nákup tohoto roku ,poradili ,nacenili,rychle dodali .Příjemný personal ,radost nakupovat
- Super komunikácia, poradia proste skvelý prístup
- Kvalitní produkty
- Rychlost dodání
- Komunikace
Přehledný e-shop, zboží je perfektně zabaleno, bleskové dodání a komunikace s e-shopem. Naprostá spokojenost!
Mile mě překvapila reakce obchodu na dovolenou v zadané zásilkovně - komunikace s obchodem příkladná :-)
- Dobrá komunikace
- Rychlé doručení
- Široká nabídka autokosmetiky
- Snadná navigace a přehlednost e-shopu
- Kvalitní zákaznický servis
Na 100% mohu e-shop doporučit ❤️