- Skvělá komunikace, rychlost vyřízení
Vše jak má být ( a velmi často není ), rychlost, výběr zboží ...................
Super rychlé doručení, dobrá komunikace.
rychlost odbavení
Již jsem doporučil svým přátelům.
Záporné připomínky nemám. Vašich služeb chci využívat i do budoucna. -
Vše super
Opakovane velka spokojenost
vše ok
- široký sortiment, znalost
- sortiment
- rychlost dodání
+ cena, rychlost dodání, sortiment
Rychlé a bezproblémové doručení
Dobrá osobní komunikace, vše funguje rychle.
Nevýhodou je, že náš oblíbený produkt není trvale skladem a na dodávku většího množství se musí čekat. -
Mila komunikace, vstricnost.
- rychlost a vstřícnost .
- Objednané zboží jsem si hned druhý den mohla vyzvednout
- Přijatelné ceny
Rychlé doručení, zboží dobře zabalené, dorazilo v pořádku. Obchod doporučuji.
- Koupil jsem si rum Rumbulion za 1000 Kč a přišel s porušenou pečetí a odělaným kolkem a polorozpadenou zátkou. Chybělo i 0,5 dl rumu.
- Byla to tady moje první objednávka a zboží zde už nenakoupím.
Reakce obchodu Mydrinks.cz
Dobrý den Josefe,
Vaše recenze je poněkud zvláštní, protože Rumbullion nemá pečeť, ale celé hrdlo je zalité tvrdým voskem. Vzhledem k tomu, že je celá láhev takto uzavřená od výrobce a obal je neprůhledný, tak rozpadlou zátku, nebo chybějící obsah není možnost odhalit. Nemáme od Vás k dnešnímu dni žádnou fotografii, informaci o poškození, nebo dokumentaci k chybějícímu obsahu. Všechny naše reklamace jsou momentálně ke 100% spokojenosti zákazníků, kterých je v řádech tisíců. Dbáme na kvalitu odesílaných výrobku, které procházejí kontrolou kvality, viditelně poškozené obaly vracíme dodavatelům.
Budeme rádi, pokud se na nás obrátíte s fotodokumentací a my pošleme informaci k dodavateli, nebo výrobci Rumbullionu.
Přeji pěkný den
Tomáš - Mydrinks -
Byla jsem velice spokojená, jeden den objednas a druhý den máš. Bez problémů!
Výborná komunikace, rychlost dodání
Velice milá a ochotná obsluha, dokáže poradit a mě rozhodně přesvědčila i rumu pro který jsem ani nešel. Za mne 1000% spokojenost