Přihlásit se a přidat recenzi

• rychlé vyřízení objednávky

• zboží skladem
    • dobrá cena
    • rychlé dodání

Reakce obchodu My-brother.cz

Dobrý den Petro, bylo nám potěšením a moc děkujeme za recenzi, Ať Vám stroj slouží.
    S pozdravem Jan Honc

• Rychlé vyřízení objednávky (do druhého dne)

Reakce obchodu My-brother.cz

děkujeme za kladnou recenzi, přejeme Vám, ať vybrané zboží dlouho slouží a těšíme se na další kontakt s Vámi.
    Za celý tým My-brother.cz, s pozdravem Jan Honc

Vyborna komunikace, zbozi mi dorazilo do druheho dne. Naprosta spokojenost.

Za celý tým My-brother.cz, s pozdravem Jan Honc

vše v pořádku

Za celý tým My-brother.cz, s pozdravem Jas Honc

• maximální péče o zákazníka
    • nic

Za celý tým My-brother.cz, s pozdravem Jas Honc

• Velká spokojenost, ochota, velice vstřícní. Rychlé dodání. Doporučuji.

Za celý tým My-brother.cz, s pozdravem Jas Honc

• Dokázali nám dodat tiskárnu, která u jiných prodejců nebyla dostupná.
    • Ochota a rychlost.

velká vstřícnost

Za celý tým My-brother.cz, s pozdravem Jas Honc

• nabízejí zboží, které již nemají na skladě

Obchod nabízí zboží, které již nemají a ani nebudou mít na skladě, jediné co bych ocenila, je nabídka alternativního, ovšem nevyhovujícího zboží.

Diletanti. Vybrane zbozi bylo nabizeno s darkem. Ale ani oni sami nevedeli s jakym:( Nakonec ten darek byl kabel za par korun. Stezovali si, jak maji male marze (to asi neni muj problem). No a pak zbozi dorazilo dvema zasilkama, kazdy jiny den. Jedno objednane a jedna zasilka ten darek. Aby usetrili, kdyz maji ty male marze, posilali to takhle;)
    Ale zbozi dorazilo, v poradku. Maji peknej web. Proste, takovi cesti (prazsti) vycuranci. Se desim, ze bych to u nich musel reklamovat:(
    Ale treba jim krivdim. V kazdym pripade, priste uz radeji jinde a v pohode, bez vytacek a se zakaznickym pristupem.

Vážený pane Pavle Dojivo,
    děkujeme za Vaší reakci. Z Vašeho textu vyplývá, že objednávka dorazila v krátkém termínu, že vše dorazilo jak jste si objednal a že vlastně nebyl žádný problém co se týká objednaného zboží.
    Vaším největším problémem je, jak z textu plyne:
    1) že jste dostal dárek v jednom balíku a objednané zboží v druhém ( to je způsobené tím, že dárek není od výrobce, ale od nás, proto jsou to dva balíky, my odesílali zároveň, to že Vám dopravce jeden balík dovezl jeden den a druhý další den, není naše zodpovědnost, ale na obranu dopravců, všichni dopravci upozorňují, že z důvodu Vánoc kapacitně nestíhají).
    2) že jste dostal dárek za pár korun - hledáte nejnižší cenu na trhu, koupil jste stroj okolo 2000 Kč a asi byste si představoval dárek auto, bohužel pane Dojivo naše dárky jsou závislé od ceny nakoupeného hardwaru a k Vašemu byl kabel za pár korun.
    3) Jako brňák máte evidentně problém s Prahou, je mi to líto mám v Brně spousty dobrých přátel a nepěstujeme si mezi sebou takový vztah, netuším kolik Vám je, ale třeba jednou pochopíte, že žijeme všichni v jedné republice. Nechápu, proč s Vaší averzí na Prahu, nakupujete v pražském e-shopu, možná je to Tím, že už Vás v brněnských e-shopech znají a nic Vám nechtějí prodat (ale třeba Vám křivdím).
    Na závěr: Značku Brother děláme již více jak 10 let, jsme autorizovaný servis a prodejce, za celou dobu se nám nestalo, že by byl nějaký problém, až teď s Vaší objednávkou.
    My v My-brother.cz věříme, že nás dalších 10 let nepotká nic podobného.
    Věřím, že zboží Vám bude bez závad fungovat, ale kdyby náhodou, tak je po celém Česku, několik autorizovaných servisů a není tedy nutný řešit případnou reklamaci s námi.
    Za celý tým My-brother.cz, Vám přeji klidné prožití svátků a šťastný nový rok,
    s pozdravem Jan Honc

Výborná komunikace s obchodem, spokojenost.

Přístup obchodu je velmi vstřícný. Měl jsem i nějaké dotazy a ty mi byly odpovězeny velmi rychle a ochotně.

• Ochota, rychlost, spolehlivost.

• Super
    • Zboží skladem, vždy druhý den k vyzvednutí
    • Skvělé parkování
    • Perfektní přístup
    • Nic

• Perfektní servis k vyřízení objednávky, komunikativnost personálu
  • Recenze byla smazána z důvodu porušení obchodních podmínek. Recenzi nesmí psát uživatelé jakýmkoliv způsobem spříznění s daným obchodem.

Ochota, vstricnost, rychlost - velka spokojenost