Zboží dorazilo nekompletní a evidentně používané (možná vystavený kus to ale nebylo uvedeno).
Reakce obchodu muzikant.cz s.r.o.
Zdravím. Omlouváme se . Byl to vystavený kus . Chybějící adaptér jsme doposlali na vlastní náklady.
rychlé doručení vše ok
- Rychlost dodání
Zboží rychle přišlo.
doporučuji,vynikající hudební nástroj
- Vše OK
Rychlé vyřízení objednávky zboží k osobnímu vyzvednutí na prodejně Ostrava-Poruba, Mongolská, zboží odpovídá popiskům a fotografiím na WEBU, dodáno ve 100% kvalitě a funkčnosti, přehledný WEB, jednoduchost vytvoření objednávky, přijatelné ceny, výborná komunikace, s nákupem v tomto obchodě jsem spokojený. V uvedeném obchodě jsem již nakupoval jak na doručení Zásilkovna cz nebo osobním vyzvednutím na prodejně několikrát a vždy k plné spokojenosti a zboží bylo vždy v 100% kvalitě. Za mou osobu plná spokojenost, zde vám odborně poradí a pomůžou
- Rychlost objednávky a doručení
- Rychlost dodání
- Nejlevnějši a přitom vyhovující.
Na druhý den po objednání jsem dostal SMSku ze Zásilkovny, že je zboží připraveno k vyzvednutí.
Slušný výběr (pro šťouravého Čecha pořádný :-) ), mají skladem i to, co jinde není.
- Cena, rychlost doručení, komunikace
- Rychlé dodání zboží. Volal jsem do obchodu s nejasností faktury- velmi ochotný a vstřícný, vše perfektně vysvětlil...
Jsem velmi spokojena, děkuji za vstřícnosta ochotu prodávajícího.
- Spolehlivost.
- Žádná
Už jsme měli párkrát a vždy super. Rychle dodání.
Rychlé doručení, bezproblémová komunikace. Vše ok
Super rychle jednání
- Rychlost doručení - v pondělí objednáno, v úterý doručeno :-)
- Rychlost vyřízení objednávky, druhý den byla doma
- Ultra rychlé dodání, snad do druhého dne od objednání