Objednávka rychle zpracovaná, odeslaná, doručená. Naprosto bezproblémové a rychlé vyřízení vratky, když jsem zboží musela bohužel zaslat zpět (moje chyba, zboží bylo v pořádku). Velmi seriózní obchod, ráda zde znovu nakoupím.
- Dobrý večer už to mám na zásilkovně a příští týden jsi to du vyzvednout!!!
Všechno v naprostém pořádku, mohu jen doporučit.
- Výběr a rychlost dodání.
- Rychlost, nabídka, komunikace, ceny
Vše ok. Mohla by být větší šířka nabídky. Jinak vše v pořádku
Byla jsem s nákupem spokojena, jen jedno tričko budu posílat zpět. Objednala jsem Xxl velikost. Na triku je sice uvedeno XXL, ale velikostně je to maximálně M. Takže malé.
- Kvalitní zboží, super rychlé doručení
E-shop určitě doporučuji, v budoucnu zde určitě zase nakoupím.
- Jsem velice spokojená, jsou rychlí a spolehlivý, opravdu super
Několikrát jsem v tomto obchodě již nakoupil, zatím pokaždé spokojenost!
Spokojen jsem,trička se skvěle nosí ,kupuji většinou progresívně rockové kapely ,na tričkách jsou alba YES ,GENESIS ,PINK FLOYD ,RUSH , TOTO ,QUEEN a hodně jiných.Skvěle se perou ,co si kdo myslí o modernosti mě nezajímá.Navíc ,pokud mám čas ,hudbu nejen poslouchám ,ale hraji a věřte pouštím se do hodně těžkých věcí ,to je pro člověka výzva.
- Kvalitní potisk
- Dobrý materiál
Rychlost a spolehlivost a vše bylo zabalené nic roztrhlé. Děkuji.
- Žádný
- V eshopu se pohybuje dcera a je nadšená, nejraději by ho vykoupila. Navíc rychlé dodání velmi těší. Zboží je kvalitní.
Zboží bylo doručeno obratem. První objednávku jsem musela pro špatný výběr vrátit a komunikace s obchodem byla výborná. Peníze byly vráceny také okamžitě.
- Spolehlivost
- Krása