• Vypadají jak obchod
    • Občas něco někomu pošlou
    • Podvodníci
    • Kamarád zboží obdržel a OK, já zase ne. Je to o štěstí

Pošlou vám email kde slibují 20% slevu pokud jim dáte zde hodnocení, jako že vše funguje. Slevu vám neposlou a zboží taky ‍↔️ ne! Takže pozor.

Reakce obchodu Musclebeast.cz

Děkujeme za Vaši zpětnou vazbu a rádi bychom uvedli několik informací na pravou míru. V naší evidenci vidíme, že jste měl celkem tři objednávky. Dvě z nich byly úspěšně doručeny. U třetí objednávky, která měla vyšší hodnotu, jsme Vás dne 28.08.2024 kontaktovali ohledně potvrzení, ale bohužel jsme od Vás neobdrželi žádnou odpověď, a proto byla tato objednávka stornována.

Co se týče slevy, měli jsme v poslední době technické problémy s naším systémem odměňování, které jsme již začali řešit. Omlouváme se za případné nedorozumění a nepříjemnosti.

Byli bychom rádi, pokud byste mohl vzít tyto skutečnosti v úvahu a případně zvážit aktualizaci své recenze. Naším cílem je vždy zajistit spokojenost našich zákazníků a rádi bychom s Vámi tuto situaci dále řešili.

Děkujeme za pochopení.

Přišel mi jiný produkt než jsem objednal. Nereagují na reklamaci, kterou jsem udělal přes email.

Reakce obchodu Musclebeast.cz

Omlouváme se za vzniklé potíže. Naši kolegové z reklamačního oddělení byli bohužel delší dobu na dovolené, což mohlo způsobit zpoždění v řešení Vaší reklamace. Upozornili jsme je na Váš případ a slíbili, že se mu budou co nejdříve věnovat.

Děkujeme za pochopení a Vaši trpělivost. Pokud budete mít jakékoli další dotazy, neváhejte nás kontaktovat.