rychle

Jsem velmi spokojená.

• Rychlost doručení

Super obchod pro ty co nechtějí krmit své mazlíčky obilím velký výběr kvalitních krmiv za dobrou cenu

Velice milí a ochotný personál

Objednávka trvala delší dobu než jsem předpokládala.Zboží je distribuováno v Praze 8 v jiné ulici než jsem přepokládala podle objednávky.

Reakce obchodu MujMazlik.cz

velice nás mrzí vzniklé komplikace ohledně delší dodací lhůty, o kterých jsme s Vámi telefonicky hovořili. Vaše zboží je stále připraveno na naší prodejně k osobnímu vyzvednutí. V případě jakýchkoliv dotazů se neváhejte na nás obrátit. Naši adresu naleznete na našich internetových stránkách a také ji obdržíte v emailu s oznámením, že Vaše objednávka je připravena k vyzvednutí.

Petra Múčková

Velice rychlé jednání, dodávka bez problému.

• Velmi rychle vyrizeni
  • Recenze byla smazána z důvodu porušení obchodních podmínek. Recenzi nesmí psát uživatelé jakýmkoliv způsobem spříznění s daným obchodem.

• objednané zboží je možné si osobně prohlédnout, popřípadě i vyměnit. Velký výběr krmiv a ostatních doplňků.

rychlost , ochota a vstřícnost. Nakoupila jsem v tomto obchodě poprvé a určitě to není naposledy.

Bylo to poprvé.....

• internetové ceny,
    • snadná dostupnost obchodu pro osobní vyzvednutí objednávky
    • nutnost konsultovat objednávku předem při osobním odběru

• nízké cen, rychlost a ochota

• Velice rychlý a spolehlivý obchod.

Výhoda je, že zboží je po objednávce brzo připraveno k vyzvednutí a můžete si před koupí prohlédnout.

• Ceny
    • Dlouha doba dodani

Bohužel jsem musela objednávku zrušit, protože část zboží, které bylo v době objednávky údajně skladem, nebylo k dispozici.

• Objednala jsem pelíšek pro psa v čokoládové barvè, okamžitě mi volal pán, že tuto barvu nemají a nabídl mi buď jinou barvu nebo storno objednávky, takže jsem velmi spokojená s jednáním i dodávkou zboží a nakonec i se zbožím
    • Nevýhodu žádnou neznám

Skvělý obchod