rychle
Jsem velmi spokojená.
- Rychlost doručení
Super obchod pro ty co nechtějí krmit své mazlíčky obilím velký výběr kvalitních krmiv za dobrou cenu
Velice milí a ochotný personál
Objednávka trvala delší dobu než jsem předpokládala.Zboží je distribuováno v Praze 8 v jiné ulici než jsem přepokládala podle objednávky.
Reakce obchodu MujMazlik.cz
velice nás mrzí vzniklé komplikace ohledně delší dodací lhůty, o kterých jsme s Vámi telefonicky hovořili. Vaše zboží je stále připraveno na naší prodejně k osobnímu vyzvednutí. V případě jakýchkoliv dotazů se neváhejte na nás obrátit. Naši adresu naleznete na našich internetových stránkách a také ji obdržíte v emailu s oznámením, že Vaše objednávka je připravena k vyzvednutí.
Petra Múčková -
Velice rychlé jednání, dodávka bez problému.
- Velmi rychle vyrizeni
- objednané zboží je možné si osobně prohlédnout, popřípadě i vyměnit. Velký výběr krmiv a ostatních doplňků.
rychlost , ochota a vstřícnost. Nakoupila jsem v tomto obchodě poprvé a určitě to není naposledy.
Bylo to poprvé.....
- internetové ceny,
- snadná dostupnost obchodu pro osobní vyzvednutí objednávky
- nutnost konsultovat objednávku předem při osobním odběru
- nízké cen, rychlost a ochota
- Velice rychlý a spolehlivý obchod.
Výhoda je, že zboží je po objednávce brzo připraveno k vyzvednutí a můžete si před koupí prohlédnout.
- Ceny
- Dlouha doba dodani
Bohužel jsem musela objednávku zrušit, protože část zboží, které bylo v době objednávky údajně skladem, nebylo k dispozici.
- Objednala jsem pelíšek pro psa v čokoládové barvè, okamžitě mi volal pán, že tuto barvu nemají a nabídl mi buď jinou barvu nebo storno objednávky, takže jsem velmi spokojená s jednáním i dodávkou zboží a nakonec i se zbožím
- Nevýhodu žádnou neznám
Skvělý obchod