- skvelá zkusenost hodnotím jen pozitivne
- rychlost ochota flexibilita
Reakce obchodu MujMazlik.cz
jsme velice rádi, že jste s námi byla spokojena a těšíme se na Vaše další nákupy.
Jako vždy perfektni
Reakce obchodu MujMazlik.cz
jsme velmi rádi, že jste s nákupem byl/a spokojen/a a těšíme se na Vaše další vymazlené nákupy.
Tým Můj Mazlík -
Objednala jsem granule MARP a nějaké dobrůtky. Všechno přišlo hezky zabalené a do dvou dnů. Velká spokojenost.
Reakce obchodu MujMazlik.cz
jsme velice rádi, že jste s námi spokojena a těšíme se na Vaše další vymazlené nákupy.
Tým Můj Mazlík -
Jeden den objednám,druhý den mám doma. Naprostá spokojenost. Budu zde objednávat nadále.
Reakce obchodu MujMazlik.cz
jsme velice rádi, že jste s námi spokojen a těšíme se na Vaše další vymazlené nákupy.
- Neskutečna ochota
Reakce obchodu MujMazlik.cz
jsme velice rádi, že jste s námi spokojen/a a těšíme se na Vaše další vymazlené nákupy.
Tým Můj Mazlík -
snad jen že je od nás dost vzdálený
Reakce obchodu MujMazlik.cz
jsme velice rádi, že jste s námi spokojeni a mrzí nás, že je naše prodejna takto vzdálená. Nicméně určitě můžete využít objednání a doručení prostřednictvím Zásilkovny či PPL. Pokud jste z Prahy 8, také můžete využít možnosti rozvozu po Praze 8.
- u tram zastávky
Milý, vstřícný přístup....
- super
rychlé a bezproblémové dodání
Tým Můj Mazlík -
Rychlé, kvalitní a ještě s dárkem pro pejska. Co více si přát? Děkujeme.
- Dobré ceny
- Široký výběr
Reakce obchodu MujMazlik.cz
jsme velice rádi, že jste s námi byl/a spokojen/a a těšíme se na Vaše další vymazlené nákupy.
O.k.
Tým Můj Mazlík -
- Velice příjemné jednání včetně ochoty.
Tým Můj Mazlík -
- Rychlé vyřízení , ochota .
Reakce obchodu MujMazlik.cz
jsme velice rádi, že jste s námi byla spokojena a těšíme se na Vaše další vymazlené nákupy.
super rychlost!
Reakce obchodu MujMazlik.cz
jsme opravdu rádi, že jste s námi byla spokojena a těšíme se na Vaše další vymazlené nákupy.
výběr zboží, ceny
Tým Můj Mazlík -
- Neuveřitelná rychlost vyřízeni objednávky. Pokud je nějaký problém v objednávce ihned volaji a vždy jsme se domluvili. Naprosto super.
Nakupuji zde velice rád. Rychlost a ochota. Děkuji
Dobrý den.
jsme velice rádi, že jste s nákupy u nás spokojen a děkujeme, že nakupujete právě u nás. Těšíme se na Vaše další vymazlené nákupy.
- rychlost vyřízení objednávky
- Nejnižší cena na trhu
Reakce obchodu MujMazlik.cz
velice nás těší, že jste s námi byl/a spokojen/a a těšíme se na Vaše další nákupy.
Tým Můj Mazlík