objednano- rychle doručeno
Dobrý den Václave,
děkujeme za vaše hodnocení , jen 70% není 100% :-), napište nám příště prosím, s čím jste nebyl spokojen, abychom věděli, co změnit.. Hezký den. S pozdravem Petra -
jaKO VŽDY SUPER,HLAVNĚ RYCHLOST
Dobrý den Václave,
děkuji za vaše milé hodnocení a budeme se opět těšit na vaši příští objednávku. Mějte se hezky. S pozdravem Petra, 4cr eshop -
- perfektní jednání
- zajímavý sortiment
Dobrý den Pavle,
děkuji za vaše milé hodnocení a budeme se těšit na váš příští nákup. Mějte hezký den. S pozdravem Petra, 4cr eshop -
Perfektní spolupráce a hlavne super zboží, doporučuji!
Dobrý den Pavle,
jako vždy, vše super.. Já vám děkuji za milé hodnocení a budeme se těšit na vaši další objednávku. S pozdravem Petra, 4cr eshop -
Měli to to jsem jinde nesehnal
Dobrý den Vlado,
děkuji za vaše hvězdičky a budeme se těšit na váš příští nákup. S pozdravem Petra, 4cr eshop -
Spokojenost bez výhrad
Dobrý den Tome,
děkujeme za milé hodnocení a budeme se těšit na příští objednávku. S pozdravem Petra, 4cr eshop -
- rychlost
Dobrý den Václave,
děkuji za vaše hodnocení, i my jsme s vámi spokojeni:-).. Budete se těšit na vaši další objednávku. S pozdravem Petra, 4cr eshop -
nevýhodou obchodu je , že mají smlouvu na doručování pouze s DPD a to je katastrofa.
Jinak obchod je super !!!!Reakce obchodu 4CR-eshop.cz
děkujeme za vaše hodnocení. Ano, smlouvu máme pouze s Dpd a problémy s nimi jsou zcela minimální, samozřejmě vždy je vše o lidech a tak i o řidičích :-).. Příště už to bude určitě lepší :-).. Mějte se hezky. S pozdravem Petra, 4cr eshop -
Jsem maximálně spokojený.Janata
Reakce obchodu 4CR-eshop.cz
tak to jsme moc rádi... Děláme vše proto, aby tomu tak bylo :-).. Mějte se hezky, děkuji za pěkné hodnocení a budeme se těšit na vaši další objednávku. S pozdravem Petra, 4cr eshop -
- rychlost
- komunikace
Reakce obchodu 4CR-eshop.cz
děkujeme za krásné hodnocení a budeme se těšit na vaši další objednávku. Hezký den. Petra, 4cr eshop -
- rýchle dodanie , darček navyše
Dobrý den ,
děkujeme za krásné hodnocení a další objednávku, jsme moc rádi, že jste spokojeni...
Mějte se hezky a budeme se opět těšit.. S pozdravem Petra, 4cr eshop -
rychlost
Reakce obchodu 4CR-eshop.cz
děkuji za krásné hodnocení a budeme se těšit na další nákup.
- Rýchlosť dodania
Reakce obchodu 4CR-eshop.cz
děkuji za vaše hodnocení a další nákup, jsme rádi a vážíme si toho, že se k nám vracíte.
Mějte se hezky. S pozdravem Petra, 4cr eshop -
- Nakupni kosik na internetu se vyprazdni po dalsim otevreni stranky i treba uz po 30 minutach, to je skoda, pokazde musim natukavat znova.
4cr produkty jsou skvely, maji od A az do Z od jednoho vyrobce. Vse co potrebuji.
Reakce obchodu 4CR-eshop.cz
děkuji za vaše hodnocení, ano, v košíku to někdy zlobí, bohužel úplně s tím nedokáži nic udělat.. :-).. někdy tam vydrží to zboží i do druhého dne, někdy ne.. musíte tu objednávku sfouknout nejlépe v jednom dni, ještě lépe hned :-)..
Mějte se hezky a budeme se těšit na další nákup. S pozdravem Petra, 4cr eshop -
- Richle dodanie tovaru
Reakce obchodu 4CR-eshop.cz
děkujeme za vaše milé hodnocení a budeme se těšit na další nákup...
Mějte se hezky.. S pozdravem Petra, 4cr eshop -
Objednával jsem již několikrát a vždy bez problémů doručeno.
Reakce obchodu 4CR-eshop.cz
moc děkuji za vaše milé hodnocení a jsme rádi a vážíme si, že jste u nás spokojen... To mě vždy těší nejvíc :-)..
Mějte se hezky. S pozdravem Petra, 4cr eshop -
Skvěle odvedena prace jako vždy.
Reakce obchodu 4CR-eshop.cz
Dobrý den, jsme rádi, že jste u nás v obchodě spokojen, děkujeme za milé hodnocení a budeme se těšit na příště. S pozdravem Petra, 4cr eshop
- Kosik v e shopu ten samy/ druhy den zmizi. Nutne znovu vse zanest do kosiku :(
Vse na jednom miste od 4cr, vetsina skladem. Kdyz slecna pri baleni zjistila chybejici polozku ( tuzidlo ), zavolala.
Reakce obchodu 4CR-eshop.cz
Dobrý den, děkujeme za vámi udělené hodnocení. Ano, máte pravdu, košík druhý den po naplnění je již prázdný, bohužel to tak mají nastavené, nicméně pokud objednávku uděláte v jeden den, tak v košíku zboží zůstává i po několikátém přihlášení na stránky. Mějte se hezky a budeme se těšit na příště. S pozdravem Petra, 4cr eshop
V pohodě.
Reakce obchodu 4CR-eshop.cz
Dobrý den, děkujeme za vámi udělené hodnocení a budeme se těšit na příště. Hezký den. S pozdravem Petra, 4cr eshop