WS 10 nešel nainstalovat, hlásilo to, že je kod již použitý. Na můj email již obchod nereagoval...
- podvodná firma s jednatelem Andriy Tametas
Jedná se o podvodnou firmu na prodej MS produktů. Mělo se jednat o trvalou, přenositelnou licenci, žádná druhotná i cena odpovídala prodejní ceně u jiných prodejců ale dle MS ta licence neexistuje. Společnost se jevila solidně, i jednatel v té době ale došlo tam zřejmě ke změnám a firma zřejmě neexistuje, resp. se spoustou exekucí.
RETRANS TRUCK RENTAL s.r.o., Krakovská 1346/15, Nové Město, 110 00 Praha 1, jednatel ANDRIY TAMETAS, dat. nar. 16. května 1982 Lviv, Borodina 173/18, Ukrajina -
- Po předešlých velmi dobrých zkušenostech v roce 2017 tentokrát bohužel byl nákup druhotných licencí velmi zdlouhavý. Ve 2017 jsme zaplatili kartou online a ještě téhož dne nám přišly funkční licence. Tentokrát při platbě nebyla možná online platba kartou, peníze jsme museli převést na účet (zdržení 1 den - museli jsme čekat na naši oprávněnou osobu až bude v práci a provede převod). Informace na webu říkala, že po obdržení potvrzení z banky bude licence odeslána což se nestalo (zdržení další 2 dny než licence přišly). Obdržené licenční kód nebyly funkční a kolega musel získávat nové (zdržení další 2 dny).
Po předcházející zkušenosti nákupu a okamžitém použití během 1 dne se nyní nákup a zprovoznění realizuje týden!
Rychlá reakce na objednávku, nadstandartní vstřícnost, dobrá cena.
- cena, rychlá reakce
- Přišel mi použitý kód
- doručení do zásilkovny
- Výhodné ceny za plně funkční software
- Vrácení výrobku by mne stálo další čas a peníze za poštovne
Do dnes se nepodařilo ani servisnímu technikovy softvar Windows 7 do počítače nainstalovat.Veškeré návody jsou záludné. Přišel jsem o 650,-Kč
- rychlost
Rychlost dodání a komunikace obchodu byla v pořádku. Ovšem absolutně chyběl návod k produktu, i po telefonickém dotazu jsme museli kontaktovat ještě ITíka, protože rada byla naprosto neúplná.
- rychlá reakce, dobré ceny
Rozhodně doporučuji
- Nakupoval jsem poprve a byl jsem spokojen
- Hodně muziky za málo peněz
- Možná více návodů pro potenciální problémy - u mě asi rarita, nicméně vyřešeno
Hodně muziky za málo peněz
- Ryhlé vyřízení objednávky, ochota
Funguje, spokojenost.
- Rachlost,dobrá cena, spolehlivost
- Velmi rychlá komunikace
Několikrát jsem u nich nakupoval, vžedy OK :)
super, doporučuji