Jako přihlášený uživatel máte možnost nastavit si zobrazení Heureky.

Přihlásit se a přidat recenzi

WS 10 nešel nainstalovat, hlásilo to, že je kod již použitý. Na můj email již obchod nereagoval...

• 10 %

• podvodná firma s jednatelem Andriy Tametas

Jedná se o podvodnou firmu na prodej MS produktů. Mělo se jednat o trvalou, přenositelnou licenci, žádná druhotná i cena odpovídala prodejní ceně u jiných prodejců ale dle MS ta licence neexistuje. Společnost se jevila solidně, i jednatel v té době ale došlo tam zřejmě ke změnám a firma zřejmě neexistuje, resp. se spoustou exekucí.
    RETRANS TRUCK RENTAL s.r.o., Krakovská 1346/15, Nové Město, 110 00 Praha 1, jednatel ANDRIY TAMETAS, dat. nar. 16. května 1982 Lviv, Borodina 173/18, Ukrajina

• Po předešlých velmi dobrých zkušenostech v roce 2017 tentokrát bohužel byl nákup druhotných licencí velmi zdlouhavý. Ve 2017 jsme zaplatili kartou online a ještě téhož dne nám přišly funkční licence. Tentokrát při platbě nebyla možná online platba kartou, peníze jsme museli převést na účet (zdržení 1 den - museli jsme čekat na naši oprávněnou osobu až bude v práci a provede převod). Informace na webu říkala, že po obdržení potvrzení z banky bude licence odeslána což se nestalo (zdržení další 2 dny než licence přišly). Obdržené licenční kód nebyly funkční a kolega musel získávat nové (zdržení další 2 dny).

Po předcházející zkušenosti nákupu a okamžitém použití během 1 dne se nyní nákup a zprovoznění realizuje týden!

Rychlá reakce na objednávku, nadstandartní vstřícnost, dobrá cena.

• cena, rychlá reakce

• Přišel mi použitý kód

• doručení do zásilkovny

• Výhodné ceny za plně funkční software

• Vrácení výrobku by mne stálo další čas a peníze za poštovne

Do dnes se nepodařilo ani servisnímu technikovy softvar Windows 7 do počítače nainstalovat.Veškeré návody jsou záludné. Přišel jsem o 650,-Kč

• rychlost

Rychlost dodání a komunikace obchodu byla v pořádku. Ovšem absolutně chyběl návod k produktu, i po telefonickém dotazu jsme museli kontaktovat ještě ITíka, protože rada byla naprosto neúplná.

• rychlá reakce, dobré ceny

Rozhodně doporučuji

• Nakupoval jsem poprve a byl jsem spokojen

• Hodně muziky za málo peněz
    • Možná více návodů pro potenciální problémy - u mě asi rarita, nicméně vyřešeno

Hodně muziky za málo peněz

• Ryhlé vyřízení objednávky, ochota

Funguje, spokojenost.

• Rachlost,dobrá cena, spolehlivost

• Velmi rychlá komunikace

Několikrát jsem u nich nakupoval, vžedy OK :)

super, doporučuji