- velice spokojena s objednaným zbožím
Reakce obchodu Motýlek
Jsme velmi potěšeni s vaší spokojeností.
Rychle odeslání
Reakce obchodu Motýlek
Děkujeme, snažíme se.
rychlost, spolehlivost
Vše v pořádku, mohu doporučit.
Skvělá komunikace obchodu ! Odeslala jsem objednávku a ještě ten den mi volala paní a ptala se na barvu, kterou bych preferovala, že jsem to nikde nevedla. Navíc druhý den jsem měla zboží na zásilkovně, takže naprostá spokojenost.
- Objednávka vyřízena velmi rychle
- Ochota
- Příjemné jednání
- Rychlé doručení
- Super komunikace, moc děkuji.
- rychlé vyřízení objednávky
- skvělý přístup k zákazníkům
Vše proběhlo naprosto v pořádku. Dodávka byla velmi rychlá, zboží kvalitní. Velká spokojenost.
- Vstřícná a rychlá komunikace.
- Rychlé dodání zboží
Tuto první zkušenost s nákupem v baby shopu Motýlek hodnotím kladně. I přesto, že všechno požadované zboží nebylo na skladě, oceňuji velmi dobře péči o zákazníka, pohotové informace o stavu objednávky a naprostou spokojenost i se zakoupeným zbožím.
Rychlá komunikace s obchodem. Neměli barvu prostěradla, kterou jsem si vybrala, ihned mi volali, omlouvali se a nabízeli jiné barvy. Vše vyřešeno během minutky a zboží jsem obdržela snad do 2 dnů.
- Krásné zboží, ze kterého jsem nadšená
- Delší dodací doba, než bylo uvedeno, z počátku bez komunikace
S Kocarkem jsme spokojeni, je lehky a dobre ovladatelny. Jen jsem se divila, ze se kocarek vejde cely i s autosedackou do jedne krabice. Nez jsme ho s pritelem sestavily, tak jsme si myslely, ze nejake casti chybi, ale byly v hluboke korbicce. Jsme spokojeni, akorat by to chtelo jen podrobnejsi navod i s vice fotografiemi.
Není to nevýhoda obchodu, ale spíš výrobku (Puppolina Dětská postýlka Olina SB, BUK):
- rošť nenalakovaný (zbytek postýlky, tj, viditelné části ani) ani nijak od výrobce neošetřený (museli jsme zabrousit do hladka)
- kompenenty - vruty do dřeva - některé byly až zrezlé, museli jsme nahradit vlastními -
- rychlost,super komunikace
10 dni pred Vanoci, jsem objednala zbozi. Na strankach u produktu bylo napsane,ze dorazi do tydne a opravdu mi zbozi sedmy den prislo. Dokonce na muj emailovy dotaz, mi sesty den volali, ze zbozi je pripraveno a zda ho muzou predat dopravci jestli se mi to hodi. Jsem mile prekvapena a muzu jen doporucit!!!!
+ možnost výběru
- nutnost vyzvednout, event. být v dosahu (doma) v době dodání