Rychlost
- Rychlost, dodání toho, co jsem objednala
- Dobrá cena
- Pečlivě zabaleno
- Zatím žadná
Pŕehled zboží.
Bleskové dodání.
Doporučuji,a děkuji. -
- Skvělý přístup obchodníka, dobré ceny.
- Náhradní díly skladem.
- Neinformuje zákazníka o pohybu zboží (kdy bude dodáno, jestli ho předali PPL atd). Arogantní chování v korespondenci.
Existuje spousta lepších obchodů
Reakce obchodu Moto Sivík
Dobrý den, nezbývá jak reagovat na hodnocení pana zákazníka. A ptoro se dávám celou naši komunikaci.
Toto je od korespondence od pana zákazníka:
> nevím co se s objednávkou 20016-35212 děje, podle vašich stránek jsou tyto náhradní díly skladem a dodací lhůta je 1-3 dny, proto jsem je u Vás objednal a objednávka byla zadaná v neděli.
> V případě, že tyto díly nemáte, dejte mi vědět a já budu objednávat jinde.
Toto je od korespondence od nás:
Dobrý den, děkujeme vám za objednávku. Sice je pěkné, že jste to objednával ve neděli, ale to nemohl nikdo vyřídit, neboť je den volna. Nyní je již zásilka odeslaná a zítra je u Vás. A tři dny jsou zítra.
Pěkný den.
Tak v tomto případě nevím kdo je arogantní. -
Objednáno zboží s dodací dobou 1-3 dny. Po šesti dnech zaslán dotaz, jak to vypadá s objednávkou - bez reakce. Po deseti dnech objednávka stornována, na což obchod reagoval stroze, že neví kde se stala chyba...
Reakce obchodu Moto Sivík
Děkuji panu, Petr Vala ze Zlína za tuto recenzi. Musel jsem zde uvést jeho jméno, jelikož se nepodepsal a neuznávám anonymní recenze. Zboží si objednal 26.2.2013 v 17:37:47 hod. Bohužel nastala chyba v daný čas a den a objednávka se nám nepřipsala do systému, což se může bohužel stát a i v tak dokonalých systémech a za což jsem se mu náležitě včera několikrát omluvil přes mailovou komunikaci a tudíž nevím jestli tři vyměněné maily v kterých jsem pánovi osvětlil situaci a omlouval jsem se za výpadek jsou dle něho strohá komunikace. Po nápravě této naší chyby a několikeré omluvy, jsem mu napsal, že může mít objednaný díl do druhého dne, natož mi pán napsal, že se už těší jak bude psát záporné recenze. Tudíž musím usoudit, že pán má v oblibě psaní záporných recenzí, místo optimálního řešení a několikeré omluvy které mu bylo nabídnuto z naší strany. R. Sivík Jednatel firmy Auto Sivík
bez problémů,v pohodě
- v katalogu chybí základní parametry - rozměry. U brzdových komponentů není uvedena délka šroubů, u adaptéru z jakého rozměru adaptují na jaký (uveden jen jeden průměr). Při komunikaci se obchodník choval arogantně, bez zájmu vyřešit problém...
Nepoužitelné údaje k nákupu. Dorazí nestandardní, nepoužitelné díly.
Reakce obchodu Moto Sivík
Musím reagovat na toto negativní hodnocení které nás záměrně a bezdůvodně poškozuje od pana zákazníka, který se ani nepodepsal. Pán si sám na našem e-shopu vybral požadovaný díl a do dnešního dne nevíme dle jakých kritérií usoudil a jak postupoval, že to bude to správné ořechové na jeho motocykl anebo jiný dopravní prostředek. Na pánův dotaz jsme okamžitě dle časových možností reagovali tak, aby se přišlo věci na kloub. Taky jsme pánovi dali informace proč to pasuje či nepasuje a měl možnost to bez problémů klidně vrátit. Není problém zde uvést mailovou komunikaci, dle které usoudil, že jsme se chovali arogantně. V tomto případě je arogantní chování bohužel na straně pana zákazníka. S přáním pěkného dne, Robert Sivík majitel firmy Auto Sivík s.r.o.
- rychlost do druhého dne
- nevím
Nakupuji pravidelně a bez problémů (Doporučuji)
- rychlost,spolehlivost
- velký výběr, rychlé dodání
- místy nepřehledný výběr zboži na stránkách
spokojenost, koupil bych tam znova
Doporučuji.
- rychlost
Zkušenost s tímto obchodem je vynikající. Ceny mají skvělé a sortiment, který jsem potřeboval byl na skladě.
Zpětné zrcátko JMT ZR 0511 černá L
Zpětné zrcátko JMT ZR 0529 černá P koupil jsem tydle zrcatka, univerzal, vhodne na hondy...prdlacku...cbrko 125 ma uplne jinej zavit... upresnil bych popiskyReakce obchodu Moto Sivík
Musíme reagovat na tento podnět s kterým nesouhlasíme. Jde o velmi prodávané univerzální zpětné zrcátka.Ovšem, že náhodou nepasuje pouze dle závitu na zákazníkovo moto, od toho je slovo univerzální a je poté nutně počítat s odchylkou od originálního vybavení. Také pokud zákazník není spokojen s uni provedením, mohl tento produkt bez problémů vrátit a ne dávat okamžité negativní hodnocení. Asi to zase není tak špatné pokud si to nechal.
- Ked som pri objednavke do kolonky "poznamky" polozila otazku, nebolo mi na nu odpovedane.
Reakce obchodu Moto Sivík
S paní jsme komunikovali, protože si objednala zboží které momentálně není na skladě a v e-shopu to je jednoznačně vidět. Nový dodací termín jí byl sdělen a poté objednávku zrušila protože se jí zdála dodací lhůta dlouhá.
- Bezvadná komunikace se zákazníkem.
- rychlé dodání
- žádné slabiny
- sů v apsolutním klidu
sů to dobří ogaři
- Výborná komunikace, rychlé dodání zboží, které nebylo skladem.
Rozhodně doporučuji