- Serióznost
- Bezproblémové vrácení chybně objednaného zboží
- Možnost objednání i zboží co není v nabídce e-shopu
- Cena a rychlost dodání
Nakupoval jsem již několikrát. Velice příjemné ceny, seriózní jednání a široký sortiment doplňků na moto.
- Vyšli mi vstříc se žádostí o rychlé vyřízení objednávky a mohl jsem tak druhý den s kufrem vyjet na cesty.
Výborná a rychlá komunikace včetně pomoci při výběru zboží.
- Krásné a rychlé vyřízení. Supr zboží.
Já mám s tímto obchodem zatím jen dobré zkušenosti
Solidní jednání a profi.pristup.
- Perfektní zákaznický servis!
- Již jsem objednával podruhé z tohoto eshopu a perfektní jednání, rychlost dodání a dobré ceny. Za mě super.
- velice spokojen
ok
- Skvělá komunikace
- Ochota sehnat nedostupné zboží
- Rychlost vyřízení objednávky
Vřele doporučuji, velká spokojenost s komunikací, ochotný a schopný prodejce
- Bezproblémová spolupráce
- Včasné dodání
- Prostě super
rychlost, ochota
- rychlost,kvalita
- poměr cena kvalita velmi dobrá
vše funguje jak má na internetový obchod
- Neumějí dodat co nabízí
Nedoporučuji
Reakce obchodu motokufry-am.cz
Dobrý den,ne neumíme,
stornovanou objednávku po 9 dnech i když je zboží dostupné za 15 dnů (uváděno na webu v praconích dnech)dodat ani nejde.
Zítra bude zboží naskladněné,to je -15 pracovních dnů ,od Vaší objednávky.
Stačí respektovat uvedenou dostupnost a bude dodáno.
Mandák