• Přehlednost, dostupnost
    • nevidím žádné, byla jsem spokojena

výborný

• rychlost
    • orientace v titulech

dporučuji, spousty titulůa bleskurychlá dodávka

• Objednání on-li, platba dobírkou
    • přechod mezi jednotlivými kategoriemi audio a neaudio - chvíli jsem byla ztracená...

Hledala jsem audio knihy pro manažery a našla. Škoda, že ne všechny tituly jsou dostupné. Obchod bych doporučila, jednání je rychlé, vstřícné a přitom osobní.

• Rychla a příjemná komunikace, zajimavé knihy z oboru

Doporučuji!

• Jednoznacne nadstandardne seriozni jednani a nizka cena. Byla jsem velice prijemne prekvapena. Pote, co mi kniha dorazila poskozena, mi obchod na vlastni naklady poslal knihu novou. Obchod se choval velice vstricne. Chci se obchodu omluvit za predeslou recenzi. Vse bylo napraveno.

Doporucuji jako velice spolehliveho dodavatele. Bezvadne jednani.

Reakce obchodu Motiv Press

Vážený kliente,

za dlouhou dodací dobu se omlouváme, od prosince zavedeme nový systém a věřím, že to bude bez problémů. Bublinkovou obálku máme osvědčenou, za min. poslední dva roky jste první, komu přišlo zboží poškozené. Pošleme Vám novou zásilku.

Přeji Vám hezké dny.

Martin Moravec

• Prehlednost a rychlost dodani.

Doporucuji.

• neplatí se poštovné
    • vstřícná komunikace
    • zásilka mi byla odeslána na špatné jméno, po následné domluvě e-mailem, mi byla odeslána druhá kniha, která již došla v pořádku
    • kniha mi byla doručena po 14 dnech od objednání komunikace přes dvě různé e-mailové adresy ([email protected], [email protected])

Obchod doporučuji v případě, že jste ochotni si na knihu počkat a je pro vás prioritní cena.

Reakce obchodu Motiv Press

Vážená paní Markéto,

asi nemá smysl se omlouvat, protože takové seskupení chyb je nepochopitelné a neomluvitelné. Takže bych Vám chtěl poděkovat za zpětnou vazbu, jelikož jsme si mysleli, jak jsme úžasný e-shop a nyní máme díky Vám řadu podnětů ke zlepšení a ještě dnes na nich zapracujeme.

Ještě jednou děkuji a přeji mnoho úspěchů.

Martin Moravec

• rýchlosť
    • cena

kniha bola takmer najlacnejšia zo všetkých obchodov, k tomu doprava zadarmo, platil som cez internet banking v stredu poobede....a knihu som dostal už druhý deň.

veľmi pôsobivé

• Výhodná cena

dobré ceny a rychlé dodání

• Doprava zdarma u malých knížek
    • Poněkud menší přehlednost nabídky

• skvělé ceny
    • doprava zdarma
    • široká nabídka
    • skvělá komunikace ze strany obchodu
    • na stránkách a z emailu je těžké najít platební údaje
    • kniha přišla malinko natrhlá (asi jak byla balena)

Obchod nabízí skvělé ceny a dopravu zdarma. V nabídce má i odborné knihy, které jsem hledala. Když jsem si knihu objednala, nemohla jsem nejdřív najít platební údaje - číslo účtu, v.s. a s.s. Hned po zaplacení mi knihu poslali a druhej den jsem ji měla doma. Jediný problém byl, že obálka knížky byla trochu natržena (asi jak ji dávali do obálky).

• Doprava zdarma

• Rychlost

Perfektní

• Bez poštovného.

Super.

• Doprava zdarma při platbě předem

Byl jsme spokojen. Zboží jsem nakoupil levně, poštovné neplatil dorazilo rychle a navíc jsme dostal záložku. Byl jsme nadšený, nevstal jsme ze židle a ušetřil jsem víc jak 70,- :). Doporučuji všem.

fajné

• kvalitní literatura
    • nevím o žádné

Chcete-li knížky pro sebevzdělávání, zde je zajímavý výběr

• rýchle jednanie, dobré ceny

• Rychlost
    • Dobrá cena
    • Možná jen web by mohl být lepší

Pokud chcete mít co nejméně starostí tak Motiv Press je správná volba!