- rychlé dodání
- Dobrá komunikace, poslali mi emailem upozornění na naskladnění produktu
- Kvalitní produkty
- Velmi rychlé dodání
- Rychlost dodání
- Balení i s obalem na polštář
- Kvalita polštáře
- rychle vyřízení objednávky
Tento obchod nejen prodává, ale i poradí. Nakupoval jsem několikrát a jsem spokojen.
Kvalitní zboží. Velmi rychlé vyřízení i před Vánočními svátky - velmi oceňuji a doporučuji!
Zboží dorazilo včas, v pořádku, a jsem s ním spokojená, doporučuji
- kvalitní výrobky s certifikací
Rychlost, vstřícnost při jednání
- Rychlost a bezproblémová komunikace
- Rychle dodani
- Skvela cena
- Kvalitni produkt
Potrebovala jsem kojici polstar co nejdriv, dodali do druheho dne, jsem naprosto spokojena.
- Rychlost vyřízení
- Kvalita produktu
přehledný web, dobrá komunikace, rychlé dodání
Rychlé odeslaní, kvalita super, cena jeste lepsi. Polstar krasne pevky, z kvalitni latky. Pekne vzory!
vŠE PEOBĚHLO RYCHLE A BEZ PROBLÉMŮ
Polštáře těhotenské i kojící od Motherhood prostě miluju! Díky těhotenskému premium polštáři mohu s miminkem slať i v jedné posteli a nebojím se zalehnutí, ani se mi nestalo, že bych přes něj někdy měla ruku, což se stalo pár mým kamarádkám a od té doby s miminkem radši nespí. Pro mě je to záchran, jak se mohu pohodlne vyspat a zároveň se v noci o dítě postarat :)
Zakoupila jsem zvlášť i kojící a to je pro mě zase záchrana pro ruce, trapezy a krk a v obýváku nezabere tolik místa jako kdybychom tam měli rozložený těm velký těhotenský. Jsou to perfektní velikosti, pomáhá to tak jak má. Děkuji za tyto produkty. Doporučuji 100%. Doručení vždy rychle, komunikace se zakaz.servisem také na jedničku. Prostě super :) -
- Krásné zboží
Skvělý rostoucí pytel na spaní. Hodně teplý
- Kvalitní produkty
- Všechny položky nejsou skladem (ale vše je komunikovano vždy v detailu produktu, to co je skladem je doručeno ihned)