Přihlásit se a přidat recenzi

• 100 %

Dobrý den všem,
    s radostí se s vámi chceme podělit o naši zkušenost. Náš dům čelil v posledních měsících mnoha problémům a málem jsme o něj přišli kvůli půjčce od banky s velmi vysokým úrokem, který jsme nedokázali unést. Přítel mého manžela nám doporučil jednoho ze svých spolupracovníků, který se specializuje na půjčky a financování.
    Pan Jean-Marc DAVID nám rychle pomohl a poskytl nám půjčku ve výši 85 000 €, a to za pouhé 3 dny. Díky tomu jsme mohli splatit dluhy vůči bance, která nám zároveň poskytla velmi rozumnou lhůtu pro splacení.
    Nikdy jsme v životě neměli takovou příležitost potkat někoho tak skvělého, dokud jsme nepotkali pana Jean-Marca DAVIDA – člověka se srdcem na pravém místě. Dnes pro mě zaujímá místo otce a nechceme, abychom byli jediní, kdo z této pomoci těží, protože víme, že je mnoho dalších lidí, kteří by si přáli získat půjčku bez nutnosti obracet se na banky.
    Tato příležitost nám umožnila udělat mu reklamu. Můžete ho kontaktovat přímo : [email protected]
    Je připraven vyhovět svým klientům do 72 hodin od obdržení žádosti.

• Rychlé doručení
    • Komunikace

Vše OK.

• Dobra komunikace, rychle dodani

Když jsem objednal troubů, psal jsem na support obchodu že -kdy to vyráží? Odpověděli mne tam -dnes by měla vyrazit. bylo to 19.03 a poslali to 24.03 tak že dostal jsem to 25.03 za 6 dní město 2

• Z tohoto e-shopu jsem objednala už několikrát a vždy naprostá spokojenost. Vstřícnost a rychlost jsou vždy milou výhodou

• Ceny
    • Rychlost
    • Komunikace
    • Nic

• Cena

• Rychlé osobní jednání

Málokterý obchod zvedá telefon. Zde jsem se snadno dovolal.

• Vynikající přístup, ochotný a vstřícný
    • Přehlednost stránek dobře se vybírá
    • Po domluvě seženou vše
    • Přidat rychlejší komunikaci.

Doporučuji velmi spokojen.

Váš obchod by jste měli zavřít.objednal jse u Vás m.trobu až po e mailu za dva dny ,co jsem poslal by bylo řečeno že se pán omlouvá s že je mimo.
    Dobrý

Reakce obchodu MOQI

ano kolega vás měl ihned zpracovat, což se ihned ten den objednávky nestalo. Poté tam byl ještě den přesun na expediční sklad. Po dvou dnech od objednávky jste mne kontaktoval e-mailem. Kde jsem vám následný den ráno odepsal, že se velice omlouvám za prodlení objednávky. Kontaktoval jsem vás i telefonicky, kdy jsem řekl, že může být expedováno, ale vy již jste měl zakoupeno jinde , tak jsme stornovali objednávku.

Děkuji za pochopení a omlouvám se za komplikace spojené s touto objednávkou.

Vít Krpeš
    www.moqi.cz

• RYCHLÉ DODÁNÍ PLUS RYCHLÁ ODPOVĚĎ NA DOTAZ KE ZBOŽÍ

• Výborná, rychlá a spolehlivá spolupráce.

• Nejlepší cena
    • Zboží skladem

I když je zboží skladem, dorazilo po 11 dnech. Sleva na platbu převodem - to evidentně zpozdila - moje chyba. Na to, že není předvánoční nebo jiný blázinec, to mohlo být rychleji. Dělám v obchodě přes 25 let. Na obhajobu můžu jen konstatovat, že ten zelenej panák co slibuje, že večer objednáš a ráno v boxu máš - zboží skladem - mu taky trvá týden dodání. Je třeba na tom zapracovat. Děkuji Michael Kučera

• Levne zbozi, rychle doruceni

• Rychlost dodání, komunikace, cena

• Dlouhá doba doručení 8 dní

• Rychlé dodání
    • nejlepší cena

• Zboží sice dorazilo bez poškození obalu ale samotný reproduktor byl že spodní strany viditelně prasklý, na funkci to asi nemá vliv ale ten kdo to balil a nebyl úplně slepý tak to musel vidět.

• Rychlost dodání.