Přihlásit se a přidat recenzi

• sehnali co jsem potreboval

Nikdo jiny mi nekolik tydnu nebyl schopen zbozi sehnat, zde pro behlo vse ochotne a rychle.

Reakce obchodu Moje spotřebiče

Dobrý den, děkujeme za Vašich 100%.

Team eshopu Moje spotřebiče

Neuvěřitelná vstřícnost pracovníků, co slíbí, to splní. Nikdo jiný nedokázal požadované zboží zajistit, protože pro to nebyl schopen udělat ani kousek navíc. Eshop Moje spotřebiče vypátral požadované zboží snad až v zemi původu a zajistil pro nás.

Reakce obchodu Moje spotřebiče

Zdravíme Vás, paní Silvie a moc děkujeme za krásné hodnocení.

Team Moje spotřebiče

Perfektní přístup, rychlé a bezproblémové dodání, jednání na úrovni a naprostá spokojenost. Mám přesně to co jsem hledal. Vřele doporučuji.

Reakce obchodu Moje spotřebiče

Děkujeme za Vaše milé hodnocení našich služeb. I do budoucna s námi můžete počítat :-)

• vždy perfektni sluzby

Reakce obchodu Moje spotřebiče

Těšíme se i do budoucna na další zrealizované projekty :-)

• super osobní přístup
    • vědí co prodávají

Jako jediní věděli co mě doporučit za zboží, ostatní nevědí co prodávají

Reakce obchodu Moje spotřebiče

Děkujeme za Vašich 100 %.

• Vždy dobře poradí.
    • Zadne

Neumíte si vybrat z neustále se měnící nabídky, tak zvedne te telefon zavolejte do tohoto obchodu nebo napište e-mail a uvidíte co se bude dít. Obchod mi doporučil kolega a musím říct ze jsem udělal dobře.

Reakce obchodu Moje spotřebiče

Vřelé díky za Vaše hodnocení :-)

Team eshopu Moje spotřebiče

• Kvalitní sortiment, odborné poradenství a nadstandardní komunikaci.(WIN-WIN)

Znovu jsem nakoupil a opět mohu jen doporučit!!

Reakce obchodu Moje spotřebiče

Nejlepší reklamou pro obchod je vždy spokojený zákazník :-). Velmi děkujeme za Vaše hodnocení a i do budoucna s námi samozřejmě můžete počítat.

maximální spokojenost

Reakce obchodu Moje spotřebiče

Paní Niklová, děkujeme moc za Vaše vyjádření k hodnocení našeho obchodu. Vybrala jste si krásnou baterii, tak ať Vám slouží dlouhá léta k Vaší plné spokojenosti :-) . Hezké nadcházející svátky.

• rychlost dodání zboží
    • široký sortiment zboží
    • velmi dobré ceny
    • doprava zdarma
    • příjemné jednání se zákazníkem

V tomto obchodě nakupuji pravidelně a byla jsem vždy spokojena. Spolehlivý obchod s výbornou komunikací a komfortní dopravou. Všem doporučuji!

Reakce obchodu Moje spotřebiče

Paní Hano, velmi děkujeme za milé hodnocení a těšíme se na další společně zrealizované projekty. :-)

Team eshopu Moje spotřebiče

• Velký výběr a kompletní sortiment v oblasti sorterů a jejich příslušenství.

Reakce obchodu Moje spotřebiče

Děkujeme za Vaše hodnocení, které bude jistě přínosem pro naše další zákazníky.

Team eshopu Moje spotřebiče

• V mém případě tento obchod jako jediný měl požadovanou parní troubu. Jinak slušné jednání.
    • Nechtěli dát hned doklad s jakýmsi odůvodněním až jim přijdou peníze od přepravce, což je nestandardní jednání.

Doporučuji tento obchod, celkově spokojenost.

Reakce obchodu Moje spotřebiče

Děkujeme za kladně hodnocení. Ráda bych zde uvedla pár slov na naši obhajobu. Vaše objednávka byla přijata 15.41 v pátek a následující pracovní den (tj. v pondělí) byla trouba u Vás. Po přijetí objednávky jsem se Vás snažila 3x telefonicky kontaktovat, abych Vám (ostatně jako každému zákazníkovi) potvrdila termín dodání a vysvětlila, že náš systém automaticky generuje fakturu po připsání platby na účet - bohužel jste mi ani nezvedl telefon a ani se neozval zpátky (o komunikaci jsme se snažili několikrát - ve Vašem případě bohužel bez úspěchu). V pondělí jste při předávce trouby obdržel doklad o zaplacení příslušné částky od společnosti TOPTRANS a ve středu systém vygeneroval fakturu. Celé je to takto nastaveno hlavně z důvodu, abychom zákazníka zbytečně nepřipravovali o dny zákonné záruky. Nicméně jsme si vše nakonec vysvětlili a doufáme, že jste s výrobkem jako spotřebitel spokojený. Přejeme hodně kulinářských úspěchů :-)

• přístup
    • to nevím

kdybych mohl dát za komunikaci víc než 100% ,tak to hned udělám, určitě doporučuji

Reakce obchodu Moje spotřebiče

Děkujeme za Vaši reakci na naše služby. Moc nás těší, že jste byl spokojen.

Team eshopu Moje spotřebiče

• Obchod mi doporučil kamarád a všechno bylo perfektní

Reakce obchodu Moje spotřebiče

Pane Kamile, děkujeme moc za Vašich 100% :-). Bylo nám potěšením.

Team eshopu Moje spotřebiče

• Komunikace se zákazníkem - měli zájem pomoci a zjistit o výrobku informace, které nejsou běžně dostupné a jinde je nezjišťovali

Reakce obchodu Moje spotřebiče

Děkujeme za milé hodnocení. Podle nás by to právě takto mělo vypadat. Nejsme agresivní eshop, kde jenom přerovnávají krabice ve skladu bez jakékoliv znalosti jejich obsahu. Rádi o spotřebičích se zákazníkem komunikujeme a Vaše otázky nás profesně posouvají dál. :-)

Team eshopu Moje spotřebiče

• příjemná komunikace, zboží bylo druhý den na moji adrese
    • zatím nevím o ničem

pohoda, určitě doporučuji

Reakce obchodu Moje spotřebiče

I nám bylo potěšením. Jsme kdykoliv opět k dispozici :-)

Team eshopu Moje spotřebiče

• příjemní,milí, komunikace na jedničku

určitě doporučuji, v dnešní době nevídaný přístup

Reakce obchodu Moje spotřebiče

Jsme velice potěšeni Vaší reakcí. Naše řešení se vždy přizpůsobí přesně Vašim potřebám a přáním. Budeme se těšit na další návštěvu na našich stránkách.

• Aktivní přístup k zákazníkovi
    • -

Vše proběhlo přesně jak mělo. Spokojenost

Reakce obchodu Moje spotřebiče

Naše služby jsou založeny na spokojenosti zákazníka. Děkujeme za kladné hodnocení.

• Rychlost a komunikativnost. V dnesni uspechane dobe - nutnost. Jen tak dale
    • Sirsi sortiment

Mohu jen a jen vrele doporucit

Reakce obchodu Moje spotřebiče

Děkujeme za Vaše doporučení pro naše další zákazníky :-)

Team eshopu Moje spotřebiče

• Dokonalá telefonická podpora při výběru spotřebičů

Reakce obchodu Moje spotřebiče

Děkujeme za kladné hodnocení našich služeb.

• Pomoc s výběrem
    • --

Reakce obchodu Moje spotřebiče

Františku děkujeme za hodnocení našich služeb. Pomoc při výběru spotřebičů je pro nás samozřejmostí. Na Vaší spokojenosti nám opravdu záleží. :-)