Rychlé dodání, spokojenost.

Reakce obchodu MOJEPNEU.CZ

Děkujeme za Váš nákup i Vaše hodnocení a budeme velice rádi, pokud nám zachováte přízeň i nadále.

Rychlé dodání a montáž.

vše ok, rychlost dodání

Petr, MOJEPNEU

Vše OK, plná spokojenost.

spokojen

• rychlost vyřízení zakázky
    • ochota

• Rychlé doručení

Petr, MOJEPNEU

Rychlé dodání a skvělý přístup. Určitě se vrátím a doporučuji

Petr, MOJEPNEU

• Kola dorazila na prodejnu/dílnu, kde mě je i nainstalovali

• Doručí dle našeho prani

• rychle

Petr, MOJEPNEU

• Výborná komunikace a ochota personálu.

Petr, MOJEPNEU

Se vším jsem byl spokojený.

Petr, MOJEPNEU

• nabízené zboží nemají na skladě ,ale platbu chtějí předem

Reakce obchodu MOJEPNEU.CZ

u zboží je uvedena dostupnost, takže ještě před objednáním jste schopen zjistit, jestli je skladem. Ve Vašem případě pneu nebyla k dispozici. Co se týče platby NEVYŽADUJEME platbu předem, ale rozhodnutí je na zákazníkovi - v nabídce jsou běžně možnosti platby: dobírkou, online kartou, platba předem. Vy jste zvolil platbu kartou online.

Děkujeme za pochopení.

Petr, MOJEPNEU

Nevím kdy dostanu zkopletovaná a vyvážená kola, Al ráfky + pneu. Psal jsem dotaz, jelikož koncem týdne odjíždím na 14 - ti denní dovolenou a bohužel žádná komunikace

Reakce obchodu MOJEPNEU.CZ

dle naší tel. domluvy upraven termín dodání, aby nezasáhl do Vaši dovolené.

Děkujeme za Váš nákup i Vaše hodnocení.

Petr, MOJEPNEU

• Rychlé dodání i cena byla nižší než u konkurence.

Petr, MOJEPNEU

Naprosto bez problémů, avizované zboží dorazilo v daném termínu ,kvalita pneu I.A.