Rychlé dodání, spokojenost.
Reakce obchodu MOJEPNEU.CZ
Děkujeme za Váš nákup i Vaše hodnocení a budeme velice rádi, pokud nám zachováte přízeň i nadále.
Rychlé dodání a montáž.
vše ok, rychlost dodání
Petr, MOJEPNEU -
Vše OK, plná spokojenost.
spokojen
- rychlost vyřízení zakázky
- ochota
- Rychlé doručení
Petr, MOJEPNEU -
Rychlé dodání a skvělý přístup. Určitě se vrátím a doporučuji
Petr, MOJEPNEU -
- Kola dorazila na prodejnu/dílnu, kde mě je i nainstalovali
- Doručí dle našeho prani
- rychle
Petr, MOJEPNEU -
- Výborná komunikace a ochota personálu.
Petr, MOJEPNEU -
Se vším jsem byl spokojený.
Petr, MOJEPNEU -
- nabízené zboží nemají na skladě ,ale platbu chtějí předem
Reakce obchodu MOJEPNEU.CZ
u zboží je uvedena dostupnost, takže ještě před objednáním jste schopen zjistit, jestli je skladem. Ve Vašem případě pneu nebyla k dispozici. Co se týče platby NEVYŽADUJEME platbu předem, ale rozhodnutí je na zákazníkovi - v nabídce jsou běžně možnosti platby: dobírkou, online kartou, platba předem. Vy jste zvolil platbu kartou online.
Děkujeme za pochopení.
Petr, MOJEPNEU -
Nevím kdy dostanu zkopletovaná a vyvážená kola, Al ráfky + pneu. Psal jsem dotaz, jelikož koncem týdne odjíždím na 14 - ti denní dovolenou a bohužel žádná komunikace
Reakce obchodu MOJEPNEU.CZ
dle naší tel. domluvy upraven termín dodání, aby nezasáhl do Vaši dovolené.
Děkujeme za Váš nákup i Vaše hodnocení.
Petr, MOJEPNEU -
- Rychlé dodání i cena byla nižší než u konkurence.
Petr, MOJEPNEU -
Naprosto bez problémů, avizované zboží dorazilo v daném termínu ,kvalita pneu I.A.
Petr, MOJEPNEU