• Osobní odběr

Reakce obchodu MOJEPNEU.CZ

Děkujeme za Váš nákup i Vaše hodnocení a budeme velice rádi, pokud nám zachováte přízeň i nadále.

Petr, MOJEPNEU

rychlé, fungující a přesné jednání

• dobrý výběr
    • snad slušní cena
    • nedoručeno do 24 hod.

• Rychlost dodání

Vše v pořádku.

Cena

• Rychlost

Petr, MOJEPNEU

Rychlé dodání, spokojenost, zboží super

Petr, MOJEPNEU

• Super přístup, výborná komunikace od objednání až po přezutí.
    • Objednáno v neděli večer, naskladněno a přezutí ve středu odpoledne.

• dobrá cena
    • přijatelná cena za dopravu pneu

• Jsou dobří

• Rychlá reakce
    • Až při rychlé reakci nebyla odpověď, že mají daný výrobek na skladě. Teprve po tel. kontaktu mi bylo sděleno, že zboží je na cestě.
    • Bohužel u e-shopu nebo u přepravce došlo k nesprávné napsání doručovací adresy.

Není mi známo, kdy se stala chyba v doručovací adrese - u e-shopu nebo u přepravce. Adresa ve faktuře i dodacím listě je správná. Není jasné, jak se adresy předávají od e-shopu dopravci. Vypadá to, že adresu špatně napsal dopravce firma DPD.

Reakce obchodu MOJEPNEU.CZ

Vámi objednaná pneu nebyla skladem a proto byla objednávka zrušena. Tudíž jste nejspíš ještě objednával jinde.

• rychlost

spokojenost

ok

velký výběr a rychlost

• rychlé dodání
    • zavádějící cena poštovného, mají uvedeno 99,-, ale nikde není zmínka nebo jsem ji přehlédl, že se jedná o cenu dopravy za 1ks. Takže při objednání 2 malých pneu jsem zaplatil 198,-Kč což mě docela překvapilo.

Reakce obchodu MOJEPNEU.CZ

u jednotlivého zboží máme uvedeno: "Zítra u Vás s dopravou jen za 99 Kč/ks." Takže opravdu je zde zmíněno, že se jedná o dopravu za 1ks.

Petr, MOJEPNEU

Výběr, přijatelné ceny, rychlé jednání

Výborná komunikace, rychlost dodàní

Petr, MOJEPNEU

• vstřícné a rychlé jednání