Přihlásit se a přidat recenzi
  • 10 %

Objednala jsem si zboží za 433 Kč, peníze jsem poslala pře 14 dny a zboží nemám, telefon neberou , na e maily neodepisují, naprostá katastrofa.

• láká na levné ceny
    • zboží mají údajně skladem a přitom asi ne do dnes mi nepřišel email k zaslání peněz a tak jsem tam volala, psala sms a nikdo neodpověděl a ani telefon nezvedl, tak jsem vše zrušila

Sice levné ceny, ale když to nedodají tak je Vám to na nic, takový obchod by měli uzavřít.

Za balíček 30x30cm s váhou okolo 250g bych za 100 Kč poštovného alespoň očekávala, že zboží bude zabaleno v krabici, a ne jen v igelitu. K poškození u přepravy naštěstí nedošlo, ale to je podle mě jen otázka času. Kromě této věci jsem ale s obchodem velmi spokojená, s objednávkou nebyl žádný problém, tak jak uváděli, bylo zboží na skladě a dorazilo do 2. prac. dne.

• Dlouhá doba dodání.

Pokud si objednám zboží s dodací lhůtiu 1-2dny a desátý den od nákupu ještě nic nedorazilo, nemůžu bohužel tento obchod pochválit ani doporučit.

• 100 %

• Rychlost
    • Komunikace
    • Spolehivost
    • NIC

Naprostá spokojenost s obchodem. :-)

• Nevím.
    • Špatná komunikace. Zboží uvedené skladem, skladem není.

Nedoporučuji.

• 10 %

• Rozhodně nedoporučuji. Objednala jsem si zboží skladem, ale část zboží skladem nebyla. Zrušila jsem celou objednávku. Chybí komunikace.

Nedoporučuji

• Neodpovídají na e-maily.
    • Neberou telefony.

Velmi špatná zkušenost s tímto prodejcem. Poděkovali za objednávku (PC robot) a od té doby (10dní) žádná reakce. Neberou telefon a ani neodpovídají na e-maily.

• přehlednost, rachlé dodání
    • o žádných nevím

doporučuji

• Jsou nabízené produkty, které již nejsou skladem,ale obchod komunikuje a není problém objednávku změnit.

• hezké zboží
    • příznivé ceny
    • spolehlivost

Hezké zboží a příznivé ceny, byl jsem spokojený a doporučuji.

Jsem velmi spokojená.

zboží je dle obchodu skladem. Po objednání se několik dní nic neděle, telefon nikdo nezvedá. Po cca 4 dnech přijde strohý email, že zboží není skladem a objednávka se ruší.

Nedoporučuji protože na zboží čekám již 14 dní a komunikace s obchodem žádná

• nic
    • obchod nekomunikuje,zboží nedodáno

v žádném případě nedoporučuji

• levné hračky, pěkný výběr
    • doprava

objednala jsem před 10ti dny. přišel e-mail,že balíček dorazí do 1-2 dní - zboží zatím nedorazilo.

• Žádné
    • Nedodání zboží

Už nikdy odtud neobjednám zboží objednané před 10 dny a pořád ještě nedorazilo.

• množství zboží
    • klamání spotřebitele a nulová odezva na stížnost

• Neni poznat, co je skladem a hodne veci nemaji.
    • Neni poznat, co je skladem a hodne veci nemaji.

Priste spise jinde, ackoliv komunikace byla vicemene v poradku, museli jsme menit nekolikrat obsah kosiku kvuli skladovosti nekterych produktu.

• Výhoda - v obchodě se zboží nedalo sehnat
    • S nabídkou a cenou jsem byla spokojená

Velký výběr zboží a hlavně i zákazník co ví co chce tak si rozhodně vybere a najde to co nemůže jinde sehnat. Obchod bych doporučila všem rychlost - cena - kvalita.