- Objednala jsem si zboží za 433 Kč, peníze jsem poslala pře 14 dny a zboží nemám, telefon neberou , na e maily neodepisují, naprostá katastrofa.
- láká na levné ceny
- zboží mají údajně skladem a přitom asi ne do dnes mi nepřišel email k zaslání peněz a tak jsem tam volala, psala sms a nikdo neodpověděl a ani telefon nezvedl, tak jsem vše zrušila
Sice levné ceny, ale když to nedodají tak je Vám to na nic, takový obchod by měli uzavřít.
Za balíček 30x30cm s váhou okolo 250g bych za 100 Kč poštovného alespoň očekávala, že zboží bude zabaleno v krabici, a ne jen v igelitu. K poškození u přepravy naštěstí nedošlo, ale to je podle mě jen otázka času. Kromě této věci jsem ale s obchodem velmi spokojená, s objednávkou nebyl žádný problém, tak jak uváděli, bylo zboží na skladě a dorazilo do 2. prac. dne.
- Dlouhá doba dodání.
Pokud si objednám zboží s dodací lhůtiu 1-2dny a desátý den od nákupu ještě nic nedorazilo, nemůžu bohužel tento obchod pochválit ani doporučit.
- Komunikace
- Spolehivost
- NIC
Naprostá spokojenost s obchodem. :-)
- Nevím.
- Špatná komunikace. Zboží uvedené skladem, skladem není.
Nedoporučuji.
- Rozhodně nedoporučuji. Objednala jsem si zboží skladem, ale část zboží skladem nebyla. Zrušila jsem celou objednávku. Chybí komunikace.
Nedoporučuji
- Neodpovídají na e-maily.
- Neberou telefony.
Velmi špatná zkušenost s tímto prodejcem. Poděkovali za objednávku (PC robot) a od té doby (10dní) žádná reakce. Neberou telefon a ani neodpovídají na e-maily.
- přehlednost, rachlé dodání
- o žádných nevím
doporučuji
- Jsou nabízené produkty, které již nejsou skladem,ale obchod komunikuje a není problém objednávku změnit.
- hezké zboží
- příznivé ceny
- spolehlivost
Hezké zboží a příznivé ceny, byl jsem spokojený a doporučuji.
Jsem velmi spokojená.
zboží je dle obchodu skladem. Po objednání se několik dní nic neděle, telefon nikdo nezvedá. Po cca 4 dnech přijde strohý email, že zboží není skladem a objednávka se ruší.
Nedoporučuji protože na zboží čekám již 14 dní a komunikace s obchodem žádná
- obchod nekomunikuje,zboží nedodáno
v žádném případě nedoporučuji
- levné hračky, pěkný výběr
- doprava
objednala jsem před 10ti dny. přišel e-mail,že balíček dorazí do 1-2 dní - zboží zatím nedorazilo.
- Žádné
- Nedodání zboží
Už nikdy odtud neobjednám zboží objednané před 10 dny a pořád ještě nedorazilo.
- množství zboží
- klamání spotřebitele a nulová odezva na stížnost
- Neni poznat, co je skladem a hodne veci nemaji.
- Neni poznat, co je skladem a hodne veci nemaji.
Priste spise jinde, ackoliv komunikace byla vicemene v poradku, museli jsme menit nekolikrat obsah kosiku kvuli skladovosti nekterych produktu.
- Výhoda - v obchodě se zboží nedalo sehnat
- S nabídkou a cenou jsem byla spokojená
Velký výběr zboží a hlavně i zákazník co ví co chce tak si rozhodně vybere a najde to co nemůže jinde sehnat. Obchod bych doporučila všem rychlost - cena - kvalita.