- široký výběr velikostí
- suprová kvalita
- rychlé dodání
Nejlepší obchod na spodní prádlo :) Vše bezproblémové a rychlé dodání, bez nejmenší chybičky.
Vřele všem doporučuji, nebudete nákupu litovat! :) -
- široký sortiment, kvalitní produkty, výborná komunikace, osobní přístup
Moje zkušenosti jsou velmi dobré. Objednané prádlo mi nesedělo, vrátila jsem ho zpátky. Paní Malinová mi navrhla výměnu za jiný typ, který mi opravdu seděl. Velmi oceňuji profesionální přístup a výbornou znalost sortimentu.
- široký výběr velikostí, vzorů
- super kvalita
- přehlednost
- rychlé dodání
- ochota poradit i po telefonu
- není problém s výměnou
Maximální spokojenost, nakupuji zde již 4.rokem, určitě brzy zase nakoupím
- Maximální spokojenost , kvalita a rychlé dodání.Velmi příjemná komunikace mohu jen a jen vřele doporučit.
Nejlepší e -shop kde jsem zatim objednávala.
- Velký výběr prádla
- příjemná komunikace
- skvělé ceny
v tomto e-shopu nakupuji ráda a pravidelně se sem vracím si udělat radost.
- Je dost vtipne, ze majitele tohoto obchodu berou pravdivou kritiku od zakazniku jako recenze od konkurenci. Naprostou vetsinou tech "kladnych" recenzi zde zrejme napsali sami majitele, jinak by uz davno zavedli sluzbu OVERENY ZAKAZNIK od Heureky. Ale pak by nemohli zde furt vypisovat sami o sobe same chvaly, ze? :)
- Jinak zbozi ktere bylo uvedeno s terminem dodani 3-4 dnu nebylo dorucene ani po mesici, hrozny zmatek pri komunikaci, po zruseni objednavky penize nebyli vracene v cas, az po urgenci, vracena castka byla chybna. O zakaznika moc nestoji.
Bohuzel nedoporucuji
Reakce obchodu moje-pradlo.cz
Moc děkujeme konkurenci za recenzi, je to pro nás známkou, že děláme svoji práci dobře. Ostatní recenze a tisíce pravidelně nakupujících spokojených zákazníků jsou toho důkazem.
- Rychlost!!!
- Objednala jsem ve čtvrtek v noci.
- V pátek přišel e-mail-vyskladněno,přijde v náslaedujících 2 pracovních dnech.
- Balíček přivezlaPPL v sobotu ve 12 hodin
- Dražší zboží než konkurence
Doporučuji pro rychlé jednání.
- Včasná a příjemná komunikace.
- Rychlé dodání zboží (přesto, že nebylo skladem).
- Výhodná cena (stejné zboží, stejná kvalita - ostatní e-shopy dražší).
- --
Spokojenost!!!!
- Velký výběr zboží.
- Kvalitní spodní prádlo.
- Velmi vstřícné jednání.
- Nakupuji velmi často a vždy jsem spokojená.
Spolehlivost, ochotné jednání.
Zkušenosti jen ty nejlepší.
Doporučuji, velký výběr zboží, kvalitní spodní prádlo. -
- velký výběr kvalitního zboží
- příznivé ceny
- rychlá komunikace se zákazníkem
- rychlé doručení zboží
Největší plus je za perfektní komunikaci se zákazníkem, když nastane problém :) (výměna zboží, vrácení, info, když není něco skladem),
nakupuji zde pravidelně a mohu jen doporučit! -
- dobré ceny
- perfektní komunikace
do tohoto obchůdku se ráda vracím, vždycky mi paní dobře poradí. Naprostá spokojenost!
- Dobrá komunikace.
- Doporučuji se nejdříve přeptat, zda zboží, které kupujete je opravdu skladem.
Nedoporučila bych nikomu obchod. Zboží označené jako skladem nebylo skladem (daná barva). Čekala jsem téměř rok, pak jsem čekání vzdala a přeobjednala na jiné zboží.
- kvalitní zboží
- perfektní komunikace
Na eshop jsem narazila náhodou. Hledala jsem konktrétní podprsenku a našla zde. Od té doby zde nakupuji pravidelně.
- Bezvadná komunikace
- Kvalitní zboží
Jsem velice spokojená a doporučuji!
- Naprosto skvělá komunikace.rychlé reakce a super kvalita
Stále se vracím zpět a už vím.co si objednávám a stále spokojenost
- ryclé dodání
vřele dopručuji
- rozsah nabídky
- cenová úroveň
- možnosti přepravy (v příznivé relaci)
- komunikace obchodu
Na eshop jsem narazila náhodou - hledala jsem konkrétní výrobek, zde ho měli za příznivou cenu.Přesto,že většinou nakupuji u obchodů,se kterými mám předešlé zkušenosti, udělala jsem výjimku a zboží si objednala u tohoto eshopu moje-pradlo.
Zkušenost výborná po všech směrech. Večer jsem objednala,hned ráno bylo zboží expedováno a další den již bylo v zásilkovně připraveno k vyzvednutí.
Vysoce hodnotím kvalitu komunikace obchodu (věděla jsem o každém kroku objednávky), možnost výběru různé dopravy, včetně zásilkovny, rozsah nabídky zboží a příznivou cenovou úroveň -
- Vyborna domluva
- Vstricny obchod
- Dobry vyber i ceny
- Rychle dodani
Nakoupil jsem uz asi 5krat, pokazde spokojenost. Tentokrat jsem musel zbozi vymenit (nesedelo) - vymena za jiny typ naprosto bez problemu.
- Kvalitní zboží
- Perfektní domluva
- Velmi rychlé dodání
- Velký výběr zboží
V obchodě nakupuji již po několikáté a vždy naprostá spokojenost, perfektní komunikace, vřele všem doporučuji.
- Opakovaně jsem nakoupila v tomto obchodu,vždy jsem byla informovaná,jestli je zboží skladem.Vždy jsem byla spokojená,přestože jsem neodhadla velikost,bez problému bylo zboží vyměněno za jiné.Z velkého množství zakoupeného zboží jsem reklamovala pouze jednou a i tak bez problému mi bylo vyměněno za jiné.Za mě spokojenost a příště v klidu znovu nakoupím.
Spokojenost.