- rychlost dodání
- ochotný personál
- kvalitní zboží
- mohl by být větší výběr zboží
doporučuji, jsem vždy spokojená
- Vždy spokojenost se zbožím, kvalita za rozumnou cenu
- Krásné dětské oblečení co vydrží
Mohu vřele doporučit. Kvalitní zboží !!!!
dobré ceny
- Neviem, či to bola chyba na strane obchodu, alebo dopravcu, tovar mi prišiel všetok, ale zásielka bola v plastovej obálke, ktorá nebola normálne zalepená (bola otvorená) a v strede prelepená tenkou lepiacou páskou, čiže ak by ktokoľvek chcel, mohol odtiaľ hocičo vybrať.
Reakce obchodu Mladý Svět
Pokud je balíček otevřený nebo jakoliv poškozený, doporučujeme balíček nepřebírat, popřípadě zkontrolovat obsah za přítomnosti dopravce. Jsme rádi, že zboží bylo kompletní a v pořádku. Ještě jednou se omlouváme.
- Rychlé jednání,dodání,vše super
- Rychle dodané zboží, nikdy žádný problém.
- Perfektní komunikace, bezproblémové vracení a výměny zboží. A např. - bezprostřední tel. upozornění na nevyužitou slevu.
Reakce obchodu Mladý Svět
Děkujeme a přejeme krásné Vánoce :-)
Obchod má sice vyšší ceny, ale zboží je velmi kvalitní, originální.
Chybí mi jen větší výběr ve velikosti 164 - 176.
Výměny zboží se vůbec nemusíte bát, je to bez problému, stejně tak vrácení peněz, když není k dispozici jiné zboží v téže velikosti.Reakce obchodu Mladý Svět
Zkuste se podívat na španělskou značku Boboli nebo Mayoral, které vyrábějí až do vel. 172 chlapec / dívka 167. Bohužel tyto velké velikosti už jsou v omezeném výběru, ale i přesto se snažíme tyto velikosti nabízet.
Přejeme Vám krásné Vánoce. :-) -
- krásné zboží
- výhodné ceny
- mohlo by být více zboží
doporučuji, rychlé dodání
- Rychlost doruceni
Děkujeme
- Kvalitní zboží
Jsou super
perfektní zboží a dobré ceny
- Rýchlé dodanie, platba na dobierku.
- Kvalitní a krásné oblečení, široký výběr
- Výborná komunikace a ochotný personál
- Rychlost dodání
- Bezproblémová výměna zboží
- Nemožnost objednání a vyzvednutí přímo na prodejně
Obchod mohu jen doporučit.
doporučuji, velký výběr a zajímavé ceny
- Rychlost doručení
- Kvalitní oblečení pro děti
- Poštovné
- Doprava pouze přes DPD
- Jedna velikost od každého kusu
- Sezónní oblečení Coccodrillo, které se neprodá tu sezónu, nejspíš eshop vrací zpět výrobci (neprodává je celoročně za výhodnou cenu jako jiný Coccodrillo eshop)
Nakupuji zde pouze, pokud jiný Coccodrillo eshop již nemá věc, kterou chci v určité velikosti. Hlavním důvodem je poštovné...kvůli pár věcem se nevyplatí zde objednávat, protože poštovné zdarma je až od objednávky ve výši 2.500 Kč (jiný eshop má od 1.000 Kč, plus někdy mívají akce od 300 Kč pošta zdarma apod.).
Další důvod je pouze doprava přes DPD (bohužel mám s DPD špatnou zkušenost co se týká způsobu platby, při objednávce si zvolím platba kartou na dobírku, ale pak si kurýr sám změní platbu na dobírku HOTOVĚ, protože nemá u sebe terminál a já abych schválně jezdila do města vybírat peníze. A to se děje pravidelně.). Vím, že eshop za to nemůže, ale v případě výběru dopravy, bych raději volila jinou, třeba Českou poštu.
Věci, které eshop během sezóny neprodá, nejspíš vrací zpět výrobci, což je škoda. Nakupuji ráda s předstihem klidně loňskou kolekci za lepší cenu v průběhu celého roku.
Jedna velikost od každého kusu...pokud se zrovna ta pro vaše dítě hned prodá, máte smůlu ;-)
Uvítala bych více akcí, levnější poštovné nebo žádné při objednávce nad 1.000 Kč.
Jediná výhoda oproti druhému eshopu Coccodrillo je rychlost doručení (tam je 4-7 dní), tady odesílají ještě ten den a na druhý den můžete mít balíček doma. -
- Vysoka kvalita a trendy design
- Stale si neviem dat filter podla velkosti, musim si kliknut na kazdu vec
Tento obchod milujem:)