- Zboží není, informace žádné
- nelze se dovolat telefonem. Objednáno 1.2.24 a stále dnes 8.2. 24 není naše objednávka doručená. Nikde se nedovíme kdy bude dodávka doručena. Po vznesení dotazu , žádná odpověď.
- Komunikace obchodu v pohodě
- Katastrofálně dlouhá doprava
- Zboží ještě nedorazilo, možná dorazí příští týden.
Doprava mohla trvat 3, max. 4 dny, ale pořád ještě zboží nemám. Vím jen, že obchod zboží odeslal. Pozor na volbu přepravce!
HODNOTÍM ŠPATNĚ, PO SDĚLENÍ, ŽE MI BUDE OBJEDANÉ ZBOŽÍ DODÍNO, ZBOŽÍ NEDORAZILO
Zboží jsem si objednala 20/10/2021, vše jsem hned zaplatila. Do dnešní doby jsem neobdržela ani přibližný termín, kdy bych zboží mohla dostat. Přes několik pokusů se mně nepodařilo s firmou písemně spojit.
Nekomunikuje.
Ačkoli uvádí,že zboží je skladem, na dotaz po 14 dnech od objednani mi sdělili že nevi kdy zboží přijde. Neni to seriozni jednani. Objednavku jsem zrušil.
- jeste nic neprislo
Zaplatil jsem a stale jsem nic nedostal
- Číslo objednávky 16549484 Pulsní oxymetr 30.4.2020 nebylo dosud nedodáno
30.4.2020 objednávka 16549484 Pulsní oxymetr. Dosud nebylo dodáno.
Pokud nebude dodáno do 19.5.2020 tak objednávku ruším a jsem velice s Obchodem nespokojen. Ing Jan Navrátil -
- neposlali zbozi
- Zbozi neposlali, telefon neberou
- Žádná komunikace obchodu, neinformuje o stavu objednávky
- Zřejmě prodává zboží, které nemá, ačkoli v době prodeje bylo inzerováno jako skladem.
Po 14 dnech jsem neobdržel žádnou zprávu, kdy bude má objednávka vyřízena. Žádná komunikace...
- obchod nekomunikuje
- obchod uvádí, že má zboží skladem, ale nemá
- !!! VARUJI !!! před objednávkami v tomto obchodě
Písemná omluva na chybějící zboží na skladě.
- Nekomunikují.
- Neřeší problémy.
- Prostě to nechají vyhnít.
Obchod nekomunikuje, objednávka již více jak 10 dní stále "visí" ve stavu "Nová objednávka".
Tohle je klasický obchod stylu vyhajpovaných stránek s přehršlí zboží, barevných obrázků a slibů. Ve skutečnosti nic nemají skladem a jejich stránky jsou v podstatě navázaný na sklad ditributora(ů) a jenom s nějakou marží přeprodávají cizí zboží. Takže i když si objednáte něco tzv. "skladem" nic vám nepošlou protože to nemají. Hlavně nic neplatit předem! -
Obchod katastrofa, ani po 16 dnech zboží nedorazilo, nefunguje jim přihlášení na zákaznický portál. Několikrát jsem zboží urgoval, zatím nedorazilo. Slečna na lince se diví, že jsem prvá, co nefunguje přihlašování d o sekce zákazníka. No už nikdy více..
Nemohu napsat nic, zboží nebylo ani odeslané. 10 dnů uplynulo.
Nelze hodnotit. Čekám na doručení. -
Na objednavku jsem cekala 10 dni,na muj telefonicky dotaz mi bylo receno,ze nejde system . Chteli cislo objednavky, ze az pujde system,ze vse overi a zavolaji zpet. Nestalo se. Dalsi problem doprava. Pan.ktety zbozi vubec nevedel,kde je ktera adresa,protoze nebyl mistni. Nakonec jsem pro zasilku musela dojet sama na domkuvene misto,ktere ridic znal.
- velký výběr zboží za dobré ceny
- obchod nekomunikuje, zboží zatím nedorazilo
Velký výběr zboží za dobré ceny,ale zboží zatím nedorazilo a obchod nekomunikuje, takže zatím nic moc.