- Objednávám u této firmy už poněkolikáte. Vždy vyřídí objednávku spolehlivě a skutečně obratem!
Doporučuji všem. Obchod pracuje skutečně rychle a spolehlivě.
Vše proběhlo na jedničku.
- rychlé a bezproblémové jednání
výhoda
Nelze hodnotit . První objednávka
- Chtěla bych touto cestou poděkovat za velmi příjemný, spolehlivý obchod.Dlouho jsem se už s takovým milým a profesionálním přístupem nesetkala,vše proběhlo naprosto v pořádku , jsem velmi spokojená a opravdu vřele doporučuji.
Rychlé jednání, výborný obchod
- rychle vyřízeno
rychlé dodání
Výrobek by byl krásný, ale byl mi doručen v barvě modré, která se mi v bytě k ničemu nehodí. Protože je určen pro byt, výběra barev je nutná.
Dále místo 30x11,5cm, bylo doručeno 22x11,5cm. Tuto dveřní zarážku potřebuji k balkonovým dveřím, které jsou v panelákové zástavbě většinou dost vysoko.
Zarážku si ponechám a bohužel, marně podobný výrobek sháním.
LukešováReakce obchodu MIXTON.CZ
Vámi objednaný výrobek dodáváme celkem ve čtyřech barevných provedeních, a při objednávce je nutné specifikovat, jakou barvu chcete. Tuto informaci jste nám neposkytla, poslali jsme proto nejprodávanější barevné provedení.
Bohužel nemůžeme vědět, jakou barvu potřebujete, pokud nám tuto informaci neposkytnete.
Rozměr výrobku byl uveden opravdu chybně - za to se omlouváme a již jsme zjednali nápravu.
Pokud jste s výrobek tedy nespokojena, máte přece možnost odstoupit od smlouvy a my výrobek svezeme a vrátíme Vám peníze.
Radek Matuška, MIXTON ELEKTRO s.r.o. -
Seriozní jednání, termín doručení dpdržen.
- skvělá komunikace a mega rychlé vyřízení
rychlé dodání, vše proběhlo bez problému.
- To co jsem sháněla měli za přijatelnou cenu.
Velmi rychlé dodání.
- profesionální
- Fast and product as expected.