- Slibovaný shaker nedorazil ! To jsem zklamaná
Zbozi vubec nedorazilo...na moji otazku po cca 5dnech jak to s objednávkou vypada a zdali bude odeslana na mou andresu jsem nedostala zadnou odpoved.
- Špatná komunikace, nechají zboží, které zákazník zaplatil a nedostal, aby si ho hledal sám.
Zboží mi doposud nebylo doručeno. Datum objednání máte správný 29.5.2020. Kdyby to měla být pokračovací várka, tak by musel zákazník začít odznovu a stálo by ho to opět velké peníze. Reklamaci jsem řešila 5.6.2020, kdy mi bylo řečeno, že od nich to odešlo, ať se poptám na poště. Na poště mi bylo řečeno, že zásilka čeká na podklady z firmy, aby mohla být odeslána. Volala jsem zpět do firmy, kde mene bylo slíbeno prověření a zavolání zpět. Bohužel jsem si musela v pondělí zavolat sama a chtít odpověď. Na moji otázku jsem dostala odpověď, že už je vše v pořádku a čekat na balíček až ho počta doručí. Nějaké vysvětlení nebo omluva se nekonala. Naivně jsem si myslela, že třeba vypraví novou zásilku, abych měla zboží dříve a tu původní si stáhnou, ale bohužel. Snad zboží dostanu, ale i kdyby bylo božské nikdy více. Ráda bych ten cyklus diety měla v kuse a tak se poohlédnu u jiné firmy. Zklamání.
- Rychlost dodání
- Nedá se to jist, je to opravdu nechutné
- Zboží dorazilo bez faktury
- Nulová komunikace
Ze zdravotních důvodů jsem chtěla zboží vrátit, což neměl být problém, protože obchod garantuje možnost vrácení zboží do 14 dnů a to bez udání důvodu. U zboží ale nebyla faktura, žádala jsem již 3x její zaslání a informací o postupu vrácení, bohužel naprosto bez odezvy.
- příšerná chuť, komunikace o radu vázne
co se týče chutě, tak je příšerná. Prášková až umělá.Jako by jste pili smectu na průjem :) Kaše není kaše, je to v řídkém stavu.Zbytečně vše přeslazené. Málo slaného když to máte na delší dobu. Jíte(pijete) převážně sladké.
Kominkace vázne když chcete radu. Není podrobně napsaný jídelníček, jak třeba můžete dochutit,připravit zeleninu, a co může jíst postuně když končíte dietu, a je toho víc. Takto zklamaná jsem nebyla nikdy ... -
Objednávka dorazila neúplná. Byť byla přislíbena náprava ani po dvou urgencích se toto nestalo … a ani peníze za nedodané zboží vráceny nebyly.
Proto nedoporučuji.
V.K. -
- mrtvý brouk,zaplacené zboží nedošlo kompletně, na email nereagují, telefon neberou
nedoporučuji u nich nakupovat, zaplacenou objednávku poslali pouze poloviční a na urgenci nereagují, uvažuji o informování ČOI a FÚ
- Zboží přišlo do 2 dnů a mou určitou zasilkovny, byla jsem vždy informována kde se zboží nachazi
- Ani jeden produkt -kase,shake,palačinky,omeleta mi vůbec nechutnala. Je hodně cítit umělé přidané složky, a po 5 dnů se mi z toho dokonce udělalo hodně špatně i když jsem vše dodrzovala, zároveň stejně vám dieta nic nedá bez pohybu a změny stravy, takže za mě vyhozené peníze
- Zboží přišlo už prošlé, okamžitě jsem psal na obchod a jíž přes týden bez reakce
Byl to první a poslední nákup, dodán jiný shaker, než je v popisu.
- Přišlo co jsem si objednal
- Chutné, příchuť výborná.
Vyzkoušeli dva členové rodiny, nezávislé na sobě, oběma následně špatně, křeče, nepříjemné pocity v břiše. Hrozně moc pocitově sladkých jídel. Kaše sladká, koktejl sladký, palačinky sladké a jediné slané jídlo omeleta. Už vám to pak leze krkem. Musím se přiznat, že jsem zklamaný.