Světlo mám asi tři dny. Žádný zázrak se zatím nekoná. Nemám jak ověřit, že žárovka emituje 6 vlnových délek, jak prodejce avizuje. Žárovka vypadá naprosto identicky jako produkt se 2
vlnovymi delkami přímo z Číny za zlomek ceny. Na Aliku se dá koupit žárovka s 5ti vlnovymi delkami také za zlomek ceny a navíc od pohledu vypadá, že má 5 různých čipů. Tohle je samozřejmě také Čína. Úplně nejásám a nevím zda si to nechám.
Dodací doba byla spíše delší, ale to je dané vánočními svátky a Novým rokem.Reakce obchodu MITO LIGHT
děkujeme vám za zpětnou vazbu a za váš čas. Velmi nás mrzí, že jste zatím nezaznamenal očekávané výsledky. Jelikož každý reagujeme odlišně, doba za kterou se projeví účinky terapie červeným světlem se může lišit. Někteří uživatelé pocítí benefity za několik dní, někteří v řádu několika týdnů. Jelikož svým produktům plně důvěřujeme, nabízíme 30denní garanci vrácení peněz, aby si naši zákazníci mohli terapii červeným světlem dostatečně otestovat.
Doporučujeme pravidelné používání v souladu s doporučeným používáním a věříme, že účinky se brzy dostaví. Rádi bychom vás ujistili, že všechny parametry, které u našich produktů uvádíme, jsou během vývoje i výroby průběžně testovány, aby byla zaručena kvalita. Pokud máte zájem, rádi vám na e-mail můžeme zaslat video, kde jsou spektrometrem měřeny jednotlivé vlnové délky, abyste měli ujištění, že žárovka opravdu vyzařuje 6 vlnových délek.
Naše produkty jsou navrženy a vyvíjeny zde v ČR, přičemž spolupracujeme s dlouholetým a prověřeným partnerem, který používá jedny nejkvalitnějších komponentů na trhu. To je klíčové nejen pro funkčnost a efektivitu zařízení, ale také pro vaši bezpečnost a dlouhodobou spolehlivost. Naše nezávislé testování v evropské laboratoři zaručuje, že naše produkty splňují normu CE. Norma CE u našich produktů znamená, že splňují všechny bezpečnostní, zdravotní a environmentální požadavky stanovené Evropskou unií. Máme tak potvrzeno, že jsou naprosto bezpečné a odpovídají všem legislativním požadavkům pro prodej v celé Evropské unii. Co se týče alternativ na jiných platformách, chápeme, že nižší cena může být lákavá. Tyto produkty však obvykle nezaručují kvalitu použitých materiálů, bezpečnost zařízení, přesnost parametrů ani technickou podporu nebo záruku. U MITO LIGHT® vám nabízíme nejen špičkovou kvalitu, ale také lokální zákaznický servis, na který se můžete kdykoli obrátit.
Pokud máte jakékoli další otázky nebo obavy, neváhejte se na nás obrátit. Rádi vám poradíme nebo poskytneme další informace.
Přejeme vám hezký den a děkujeme za vaši důvěru.
Katka, MITO LIGHT -
- Pohotové dodání, sic, ale viz: výhrady
- Zboží NEBYLO zabalené, což se nám za mnoho let objednávání ještě u nikoho nestalo!
- Pouho-pouhá přelepka s adresou na originálním obalu je naprostý skandál, zvláště s ohledem na cenu, která není z malých! POLEPŠETE SE!
Pokud jde o zboží, pak v pořádku. Až na ten problém, viz výhrady výše!
Reakce obchodu MITO LIGHT
Děkujeme vám za zpětnou vazbu, Mirku! Jsme moc rádi, že jste spokojen s kvalitou našeho zboží a rychlým dodáním. Velice nás mrzí, že jste nebyl spokojen s balením zásilky. Z důvodu trvalé udržitelnosti zasíláme standardně zboží v originální krabici, abychom co nejméně zatěžovali životní prostředí a nepoužívali nadbytečné množství kartónů. Velmi si vážíme vašich podnětů, neboť spokojenost našich zákazníků je naší prioritou. Pro případy jako je ten váš, pokud se jedná o dárek nebo někdo preferuje extra krabici, tak je ve třetím kroku nákupního košíku - Informace o vás možnost zaškrtnout poznámku "Přidat poznámku / Jedná se o dárek"? V takových případech zašleme balení bez štítku dopravce ve zvláštní krabici. Velice se omlouváme pokud toto nebylo při nákupu jasné a pokazilo to váš celkový dojem z nákupu.
Pokud byste měl jakékoli další otázky, určitě nás neváhejte kontaktovat. Jsme tu pro vás.
Doufáme, že vám naše produkty přinesou jen samé pozitivní výsledky a mockrát vám děkujeme za vaši důvěru!
Katka, MITO LIGHT