Dodání bylo překvapivě rychlé, děkuji za osobní věnování, psané rukou, o to víc potěší. Díky Honzo.
Reakce obchodu MITO LIGHT
Moc děkujeme za vaši milou recenzi, Josko! :) Jsme rádi, že vám rychlé dodání i osobní vzkaz udělaly radost. Vážíme si každého zákazníka a vždy se snažíme přidat něco navíc.
Pokud budete v budoucnu cokoli potřebovat, neváhejte se na nás obrátit. Přejeme vám mnoho skvělých výsledků s vaším zařízením.
- Skvelá komunikácia.
Reakce obchodu MITO LIGHT
Děkujeme vám za vaši hezkou recenzi, Emília! :) Velmi nás těší, že jste byla spokojena s naší komunikací. Vaše spokojenost je pro nás prioritou a jsme rádi, že jsme vám mohli být nápomocní.
Pokud budete potřebovat cokoliv dalšího, neváhejte se na nás obrátit.
Katka, MITO LIGHT -
- Kvalifikovaná podpora při výběru vhodného produktu
Reakce obchodu MITO LIGHT
Děkujeme vám za vaši recenzi! :) Velmi nás těší, že jste byli spokojeni s naší zákaznickou podporou při výběru vašeho produktu. Vaše spokojenost je pro nás prioritou a jsme rádi, že jsme vám mohli pomoci najít to nejlepší řešení.
Pokud budete mít nějaké další otázky, neváhejte se na nás obrátit.
Přejeme vám hodně radosti z používání našich produktů a krásný den!
Katka, MITO LIGHT -
Webové stránky nádherně,přehledně zpracované, u všech produktů přehledný popis, výborná komunikace a rychlé dodání! Co víc si přát?
Výrobek zatím nemůžu hodnotit, je to dárek, ale věřím, že bude super!
Děkuji a doporučuji obchod!Reakce obchodu MITO LIGHT
Děkujeme vám za krásnou recenzi, Zuzano! :) Moc nás těší, že se vám naše webové stránky líbí a že jste ocenila jejich přehlednost. Jsme samozřejmě také rádi, že jste spokojena s našimi službami i rychlým dodáním. Věříme, že dárek splní očekávání a přinese spoustu radosti.
Pokud budete mít jakékoliv otázky, jsme vám kdykoliv k dispozici. Děkujeme za doporučení a přejeme hezký den!
spokojenost
Reakce obchodu MITO LIGHT
Mockrát vám děkujeme za vaši recenzi a za to, že jste si vybrali MITO LIGHT! Jsme rádi, že jste spokojeni, a přejeme vám mnoho pozitivních zkušeností s naším produktem. :)
Pokud budete potřebovat něco dalšího, neváhejte se na nás obrátit. Jsme tu pro vás!
Katka, MITO LIGHT -
Rychlé dodání, vše v pořádku, funguje dobře, jsme spokojeni.
Reakce obchodu MITO LIGHT
Děkujeme za vaši skvělou recenzi, Mirko! :) Jsme moc rádi, že jste s dodáním i naším produktem spokojena.
Pokud byste v budoucnu potřebovala jakoukoli pomoc, neváhejte se na nás obrátit.
Přejeme vám hodně pozitivních efektů při používání našeho zařízení!
Reakce obchodu MITO LIGHT
Mnohokrát děkujeme za vaši skvělou recenzi, Jolano! Máme velkou radost, že jste spokojena s rychlostí dodání. :)
Pokud byste měla jakékoli dotazy, neváhejte se na nás kdykoliv obrátit. Jsme tu pro vás!
Přejeme vám krásný den a mnoho pozitivních benefitů.
Jitka, MITO LIGHT -
Reakce obchodu MITO LIGHT
Mockrát děkujeme za vaši skvělou recenzi! :) Rádi slyšíme, že dodání proběhlo rychle a v pořádku.
Pokud budete mít v budoucnu jakékoliv další otázky nebo budete potřebovat pomoc, neváhejte se na nás obrátit. Jsme tu pro vás!
- všetko ok
Reakce obchodu MITO LIGHT
Děkujeme vám za vaši pozitivní zpětnou vazbu, Luboš! :) Jsme moc rádi, že jste s naším produktem spokojen.
Přejeme vám skvělé výsledky při používání a hezký den! :)
Katka, MITO LIGHT -
Všechno proběhlo rychle a zboží bylo doručeno v pořádku.
Reakce obchodu MITO LIGHT
Moc vám děkujeme za vaši milou zpětnou vazbu! :) Jsme rádi, že vše proběhlo rychle a zboží dorazilo v pořádku. Vaše spokojenost je pro nás prioritou.
Pokud budete mít v budoucnu jakékoli dotazy, neváhejte nás kontaktovat.
Přejeme vám krásný den a mnoho radosti s vaším MITO LIGHT® zařízením!
Katka, MITO LIGHT -
- Rychle doma. Perfektní výrobek.
Ať se daří. Kéž by se to dostalo k více lidem, mohlo se zlevňovat.
Reakce obchodu MITO LIGHT
Děkujeme vám za vaši krásnou recenzi! :) Jsme moc rádi, že jste spokojen s naším produktem a že doručení proběhlo rychle. Vaše přání, aby se naše produkty dostaly k více lidem, sdílíme – věříme, že terapie červeným světlem má obrovský potenciál.
Velmi si vážíme vaší podpory! Pokud budete mít další otázky, neváhejte nás kontaktovat.
- kvalitní zboží
- dobrá komunikace
Doporučuji!
Reakce obchodu MITO LIGHT
Děkujeme vám za krásnou recenzi, Radku! :) Velmi si vážíme vašeho doporučení a jsme rádi, že jste spokojen s kvalitou našeho zboží i komunikací.
Pokud budete mít kdykoli další dotazy, jsme tu pro vás. Přejeme vám mnoho pozitivních benefitů při používání vašeho nového zařízení!
Katka, MITO LIGHT -
Nakupovala jsem poprvé, ale určitě ne naposledy.
Reakce obchodu MITO LIGHT
Velmi děkujeme za vaši milou recenzi, Markéto! :) Jsme moc rádi, že jste s nákupem spokojená, a těší nás, že se k nám plánujete vrátit.
Přejeme vám krásný den a těšíme se na vaši příští návštěvu našeho e-shopu!
Všechno funguje, doporučuji.
Reakce obchodu MITO LIGHT
Moc děkujeme za vaši skvělou recenzi a doporučení! Máme velkou radost, že jste s naším produktem spokojeni a vše funguje, jak má. :)
Pokud byste měli jakékoli dotazy, neváhejte se na nás kdykoliv obrátit.
Přejeme vám krásný den a mnoho úspěchů s terapií červeným světlem!
Všechno OK.
Reakce obchodu MITO LIGHT
Děkujeme za vaši pozitivní zpětnou vazbu! :) Jsme rádi, že jste s naším produktem spokojeni a vše proběhlo v pořádku.
Pokud budete mít kdykoliv další otázky, neváhejte se na nás obrátit. Přejeme vám skvělé výsledky a krásný den!
- velký výběr produktů
- beyproblémový eshop
Reakce obchodu MITO LIGHT
Děkujeme za vaši skvělou recenzi, Petro! :) Jsme moc rádi, že oceňujete náš široký výběr produktů a bezproblémový e-shop. Vaše spokojenost je pro nás prioritou, a tak nás těší, že jste s nákupem spokojena.
Pokud budete mít jakékoliv dotazy nebo byste potřebovala poradit, neváhejte se na nás obrátit.
Katka, MITO LIGHT -
- Rychlé vyřízení objednávky.
Reakce obchodu MITO LIGHT
Moc vám děkujeme za vaši skvělou recenzi, Martine! :) Jsme opravdu rádi, že jste spokojen s rychlostí vyřízení vaší objednávky. Snažíme se, aby každý zákazník obdržel svůj produkt co nejdříve, a velmi nás těší, že jsme mohli splnit vaše očekávání.
Pokud budete mít jakékoli dotazy, neváhejte se na nás obrátit. Přejeme vám krásný den!
Reakce obchodu MITO LIGHT
Děkujeme vám za skvělé hodnocení! :) Jsme rádi, že jste byli spokojeni s rychlostí dodání. Spokojenost našich zákazníků je pro nás prioritou, a proto se vždy snažíme objednávky doručit co nejdříve.
Spokojenist
Reakce obchodu MITO LIGHT
Velmi vám děkujeme za vaši recenzi a jsme moc rádi, že jste s naším produktem spokojeni! :) Vaše spokojenost je pro nás největší odměnou a motivací. V případě jakýchkoliv dotazů nás neváhejte kontaktovat.
Přejeme vám hodně radosti z používání našich produktů a krásný den!
Katka, MITO LIGHT -
- Český obchod s top českými výrobky.
- Skvělá komunikace, před nákupem mi byly zodpovězeny všechny otázky.
- Produkt zkousim krátce, ale z hlediska jeho zpracování a stability vynikající.
Reakce obchodu MITO LIGHT
Děkujeme za vaši recenzi a milá slova! Jsme rádi, že jste spokojeni s komunikací před nákupem i kvalitou našeho produktu. Vaše spokojenost je pro nás prioritou a jsme rádi, že zařízení splňuje vaše očekávání. Pokud budete mít jakékoliv další dotazy nebo budete potřebovat s čímkoliv pomoci, neváhejte se na nás obrátit.
Přejeme vám skvělé výsledky při používání a hezký den! :)
Katka, MITO LIGHT