• Výborná komunikace a bleskové doručení!

velmi ochotný, po tel. rozhovoru, všechny dotazy perfektně vysvětleny

• Rychlost dodání, kvalita zboží

• Bez problémů

Rychlý, bezproblémový nákup. Platba kartou, zboží mi dorazilo do Zásilkovny.

Vynikající reakce prodejce, vše důkladně vysvětlil, proaktivně i sám zavolal, velmi dobře rozumí své věci.

• Recenze byla smazána z důvodu porušení obchodních podmínek. Recenzi nesmí psát uživatelé jakýmkoliv způsobem spříznění s daným obchodem.

• Rychle doruceni

• bez připomínky

• Kvalita
    • Rychlé dodání
    • Snadná instalace

Velká spokojenost. Dlouho jsem něco takovýho potřeboval, pro časté cestování je to ideál.

• 100 %

• Pouzdro jako dárek k nákupu
    • Rychlé doručení

Nemám žádné výhrady, komunikace byla rychlá a věcná. S novým notebookem monitory fungují úplně jako po másle.

• rychlé dodání
    • dárek zdarma
    • komunikace

Jako jablíčkář jsem dlouho hledal podobný produkt, který využiju jak v práci tak v soukromí. Používám již týden a zatím maximální spokojenost. Plně kompatibilní s MacBook Air 13'', dodání rychlé a bez problému. Navíc jsem dostal pouzdro zdarma, což mě mile překvapilo! Palec nahoru a děkuji mnohokrát!

• super komunikace
    • Kvalita

Splnilo očekávání, zatím všechno funguje jak má takže velká spokojenost.