- Doporučuji
Reakce obchodu minuteka.cz
děkujeme za Vaší objednávku a její následné hodnocení. Spokojenost zákazníka je u nás vždy na prvním místě.
Tým e-shopu Minuteka.cz -
Perfektní web výběr zboží. Nákup Hodinek EMPORIO ARMANI AR5918 jsou senzační a patří ke mě mé osobnosti stylu. Mohu jen doporučit v krásném balením a perfektní vyřízení dodání minutéka je jednička .
Reakce obchodu minuteka.cz
děkujeme za Vaší objednávku a její následné hodnocení. Jsme moc rádi, že jste s hodinkami spokojený. Zpětné vazby od zákazníků si vždy velice ceníme.
- Vše v naprostém pořádku
- Velmi rychlá komunikace eshopu
- Druhý den zboží odesláno a následně doručeno
- Příjemné ceny
Naprostá spokojenost
Reakce obchodu minuteka.cz
děkujeme za Vaší objednávku a následné hodnocení. Zpětné vazby od zákazníků si velice vážíme.
Těšíme se na Váš příští nákup! :-)
S pozdravem.
- Super cena
- Krásně zabalené hodinky
- Dodání
Reakce obchodu minuteka.cz
děkujeme moc za Vaše hodnocení. Zpětné vazby od zákazníků si vždy vážíme. Těšíme se na Vaší příští návštěvu! :-)
Tým e-shopu Minuteka.cz -
Vzhledem k až podezřele velké slevě na jinak drahé hodinky jsem se trochu bál, ale všechno dopadlo dobře, zboží přišlo za pár dní (a to v předvánočním shonu). Takže super.
Rychlé slušné jednání doporučuji
Reakce obchodu minuteka.cz
děkujeme moc za Vaše hodnocení. Zpětné vazby od zákazníků si vždy velice vážíme. Těšíme se na Váš příští nákup! :-)
Tým e-shopu Minuteka.cz -
- obchod telefonicky oznámil zrušení objednávky, omluvil se a velmi rychle vrátil peníze
- zboží bylo uvedeno jako na skladě, bohužel nebylo ani u dodavatele
- Strašné ochotný personál (majitel ?) klidně odpoví o půlnoci, nádherné hodinky za nejlepší cenu
Tým e-shopu Minuteka.cz -
- Rychlé dodání, přehledný obchod, dobře zabaleno
Bezproblémový nákup
Reakce obchodu minuteka.cz
děkujeme za Vaší objednávku a následné hodnocení. Zpětné vazby od zákazníků si vždy vážíme.
- Rychlost, vstřícnost, komunikace, cena
Spokojenost jako při minulém nákupu
Reakce obchodu minuteka.cz
děkujeme moc za Vaší objednávku a její následné hodnocení. Zpětné vazby od zákazníků si vždy vážíme! :-)
- Jsem spokojený.
Reakce obchodu minuteka.cz
děkujeme za Vaší objednávku a následné hodnocení. Vaší zpětné vazby si velmi vážíme.
Těšíme se na příští návštěvu! :-)
Tým e-shopu Minuteka.cz -
- Super cena, vše v pořádku
- Komunikace a dodání
- Přístup k zákazníkovi
- Znalost oboru
- Super cena
Objednávka dorazila rychle. Pomohli mi s výběrem, vřele doporučuji.
- Rychlé a profesionální jednání a komunikace. Zboží dorazilo rychle
Reakce obchodu minuteka.cz
děkujeme za Vaší objednávku a následnou recenzi. Zpětné vazby od zákazníků si vážíme. :-)
- Nejnižší cena
- Rychlost dodání
- Komunikace při výběru hodinek
- Přístup k zákazníkům
Pomoc při výběru hodinek. Nakonec zakoupen model od značky Q&Q jako dárek. Na přání zkrácen řemínek. Nakupuju už po druhé, a rozhodně se brzy zase vrátím. Super obchod s perfektním přístupem, naprosto bez výhrad.
Reakce obchodu minuteka.cz
děkujeme moc za Vaše hodnocení. Zpětné vazby od zákazníků si vždy velmi vážíme. Těšíme se na Váš příští nákup! :-)
- Rychlé doručení
- Skvělá a rychlá komunikace
- Velký výběr hodinek a dámských šperků
Rychlé dodání objednávky
Dobré odpoledne,
děkujeme za Vaší objednávku a její hodnocení. Recenzí od zákazníků si vždy velmi vážíme.
Těšíme se na Váš další nákup! :-)
Tým e-shopu Minuteka.cz -
Rychlé doručení, vzhled odpovídá.
Reakce obchodu minuteka.cz
děkujeme moc za Vaší objednávku a následné vyplněné hodnocení. Recenzí od zákazníků si vždy ceníme. Těšíme se na Vaší příští návštěvu! :-)
- rychlé dodání
- nevím proč, ale hodinky přišli mimo obal-byly tedy rozbalené. Jinak nevypadaly použitě.
- Velký výběr
- super cena
- rychlé doručení
- komunikace
Objednala jsem si 2 ks totožných hodinek, ale omylem mi dodali jen 1 kus. Písemně jsem obchod kontaktovala, okamžitě reagovali a s omluvou dodali i druhý kus. Jsem ráda, že nevznikl žádný problém. Jsme jen chybující lidé a ne stroje... Díky Bohu :-)