- Prehledny výběr, dobre foto i popisy
- Rychle a spolehlivé doruceni
- Skvělá komunikace
+ rychlé odeslání balíčku
+ výborná komunikace
Maximální spokojenost, co jsem si vybrala dle nabídky, přesně to dorazilo.
Děkuji. -
- Pečlivě zabaleno
- Rychle,dostupně a zajímavé zboží
- Mimo dekorační účel mají prý i kouzelnou moc
- Popis, co balíček obsahuje
Krásné kamínky zaujmou dítě i dospělého, plní dekorační roli a prý některé mají i léčivé účinky ... Někde u někoho jsem zjistil, že se dají koupit a viděl je v dekorační misce-mineralog sice nejsem, ale zaujaly mne a tak jsem si je také pořídil a skoro denně si je po jednom, či několika, prohlížím ... Relax, uklidňují, prostě krásně barevné kamínky.
- Hezké a zajímavé zboží, přijatelné ceny a skvělý přístup...
Obchod výborný, jen doprava trochu drsnější. I když bylo vše zabaleno opravdu kvalitně a označeno křehké. PPL přivezlo polámaný růženín v jednom z pytlíků. V druhém to bylo míň.
- Dobrý sortiment
- Solidní ceny
- Ne vždy úplně přesný popis zboží
Objednaný granát se mi velmi líbil a zboží dorazilo rychle a bylo dobře zabalené. Žádný problém krom toho, že křišťál měl uraženou špičku krystalu a informace u výrobku o tom chyběla. Byl ovšem se slevou, tak jsem to už neřešila. Ale kdybych to věděla, asi bych ho neobjednala.
Rychlé vyřízení, příznivé ceny
- Bleskove dodani, super ceny, krasne zbozi
Uzasny, bleskovy obchudek. Na to, ze byla moje objednavka v predvanocnim case, byla dorucena bleskovou rychlosti. Peclive zabaleno. Dekuji a urcite zde zase nakoupim!!!
- Bez problémů
Objednávka rychle a bez problému vyřízená,balíček dokonale a bezpečně zabaleny, označený jako "křehké zboží".Obsah byl v pořádku.
Nevýhoda: žádná.Jsem spokojená zákaznice. -
- jsem maximálně spokojená
- Krásné kameny
- Na moji prosbu velice ochotně obratem vyměnili xl velikost za m velikost tromlovaných kamenů
Rychlí, ochotní, příjemná komunikace, krásné kameny, děkuji!
objednaval som uz druhy krat, ak bude treba objednam aj treti krat :)
- Rychle dodano,krasne velke tromlovane kameny
Zásilka-levný sáček obsahoval i jinou než slibovanou frakci kamenu (prach)
Reakce obchodu mineralnikameny.cz
Vážený zákazníku,
Vaše negativní hodnocení nás mrzí. U komunikace obchodu jste dal jednu z pěti hvězd. Bylo Vám zasláno veškeré info o objednávce včetně doručení. Co se týká kvality kamenů, máte možnost zboží vrátit, nebo vyměnit. Vždy se snažíme vyjít vstříc, neváhejte nás kontaktovat. -
Zboží dorazilo v pořádku,rychlé dodaní a perfektní jednání..Za mě veliká spokojenost.Obchod mohu jen doporučit.
- Příjemná domluva
- delší doručení
doporučuji
Reakce obchodu mineralnikameny.cz
Vážená zákaznice,
objednala jste v pátek, kdy stíháme odesílat pouze dopoledne. Vaše objednávka byla odeslána ihned v pondělí ráno. Pozdní doručení kurýrní službou PPL nedokážeme ovlivnit. Vždy následující pracovní den doručují a pak už je to na domluvě. Mrzí nás Vaše nespokojenost.