Naprosta spokojenost pri dodani nahradniho hoblovaciho valce na Zipper ZI HB 305. Od komunikace s p. Mysikem, ceny, az po dodani dilu. Doporucuji
- Naprostá profesionalita a znalost produktů,které pan Myšík nabízí,při zajištění originálního náhradního dílu.(už jsem,ani nedoufal,že je možné jej sehnat). Rychlost,spolehlivost. Za mě = bez chyby!
- Dobrá komunikace
- Dohoda
- Dodržení termínu dodání
- Montáž + zaškolení v ceně
Kupovali jsme od Millwood Briklis a nemám nač bych si stěžoval. S přístupem pána k obchodu a s jeho vyřízením jsme naprosto spokojeni. Mohu doporučit.
- Nespolehlivý, cena neodpovídá realitě. Na reklamace nereaguje.
Zoufalství.
- Super osobní jednání.Vše OK
Doporučuji všem
- Objednal jsem Odsavač ZIPPER ZI-ASA550 (Rakouský producent). Po objednání jsem obdržel telefonocké informace o dodání. Zásilku jsem obdržel za cca 3 dny za nejnižší cenu co jsem našel na webu. Funkce odsavače mš též příjemně překvapila, odsávám z kombinované hoblovky šíře 260mm a postačí to úplně i při protahování. jsem plně spokojen
- Nemám vůbec nic.
Myslím, firma se chová jako spolehlivá. Výrobek určitě postačí kutilům a do menších provozů. Cena je vynikající.
- Výborné jednání ,rychlá dodávka , dobrá cena.
Rozhodli jsme se pro koupi formátové pily FKS305VF.
V pátek jsem zavolal panu Myšikovy v pondělí si přijel pro zálohu ve čtvrtek přivezli pilu a v pátek nám ji přijel pan Myšik osobně dát dohromady a seřídít. Máme jí zhruba dva měsíce a jsme maximálně spojení.
Takže všem doporučuji
Petr Černý