Snaží se vždy vyhovět. Dlouhodobá spokojenost.
Obchod je skvělý, nakoupím co potřebuji. Bohužel mi vadí způsob dopravy. Volal mi dopravce, nebyla jsem doma. Požádala jsem ho o doručení do výdejního místa, ale bylo mi řečeno, že to nelze. Jeho vysvětlení, co je to za balík, jsem nikdy dříve neslyšela. Balík ke mne došel až za další 3 dny a to jsem ještě v den odeslání objednávky hovořila s majitelkou, že balík posílá ihned na druhý den
S produkty jsem spokojena, objednávám opakovaně. Nyní se mi stalo, že bohužel jeden z produktů byl špatně uzavřen a částečně vytekl:-(
- leč jsme nebyli registrovaní a nejsme kosmetická firma, tak vše proběhlo v pořádku s vlídným jednáním
Velmi vstřícní.
- Vše pl
- Super obchod, ochota zaměstnanců, dávám jen to nejlepší hodnocení
Jen samé plusy, jsem s nimi už léta v kontaktu a vždy mi bylo vyhověno. Všem tento obchod doporučuji, za mně 1*
- Milá prodávající...přehledné stránky...rychlost dodání.
- Zboží doručeno v pořádku, odpovídalo popisu a obrázku v nabídce na e-shopu, zboží je kvalitní.
- Zboží zasláno jako obchodní balík a nepochopitelně přepravce /PPL/ neoznamoval sms-kou doručení v určený den a hodiny, ani prodejce neposlal sms či mail o předání zboží přepravci, takže trochu komplikace s vyzvednutím zboží, navíc když přepravce zrušil přebírání obch.balíků na svém depu. Přitom stačilo, aby prodejce či přepravce předem kontaktoval...
- Rychlost, kvalita, dobrá komunikace
- ryhlost dodání
přehlednost
- solidní a vstřícné jednaní
Dobrý den s obchodem jsem velmi spokojená .Rychlé vyřízení objednávky.Slušné jednání. MíšaŘíhová
Rychlé vyřízení objednávky. Spokojenost.
- Rychla objednavka, rychle doruceni, ochota i pri zmene objednavky
Objednávka došla včas a vše v pořádku.
Skvělé jednání a služba
- výborná komunikace, rychlé dodání
SUPER KOMUNIKACE,VŠE V POŘÁDKU,DOPORUČUJI
- Perfect spolupráce. Rychlé dodání.