Přihlásit se a přidat recenzi

• Velký sortiment
    • Krásné přehledné stránky
    • Skvělá komunikace
    • Rychlé vyřízení a dodání objednávky

S obchodem jsem velmi spokojený, stránky jsou přehledné se spoustou zajímavých článků, vyřízení a doručení objednávek je rychlé a komunikace velmi dobrá. Mohu jen doporučit.

Děkujeme za hodnocení!

• 100 %

• Skvělá komunikace, pokud je zboží skladem tak je ihned expedováno, vždy odpoví, poradí. Výměna zboží či vrácení peněz opět perfektní. Skvělý obchod, prostě profíci.. Lukáš B.

Žádná

Moc děkujueme :-)

• 100 %

Nejlepší obchod zabývající se tímto odvětvím, který má dlouholetou historii a disponuje obrovskými zkušenosti. Při jakémkoliv dotazu nebo prosbě vyjdou maximálně zákazníkovy vstříc a vždy dobře poradí. Nejedná se o překupníky, kteří pouze předprodávají zboží, o kterém nic neví. Všechno zboží je skladem a oproti ostatním obchodům za výhodné ceny s různými akcemi. Veškeré zboží zasílají obratem a naprosto anonymně. Je to nejen obchod ale i komunitní centrum pro nadšence. Všem doporučuji a dávám 5*****!!!!!!

Reakce obchodu MH Sexshop

Moc děkujeme, velmi si ceníme Vašeho hodnocení!
    Jeden bod však musíme uvést na rovinu, abychom ostatní zákazníky nemátli. Pozor, všechno zboží není skladem! Podstatnou část sortimentu tvoří zakázkově vyráběné položky, na které je třeba si počkat. Ostatní zboží, které je skladem, odesíláme samozřejmě ihned.
    Ještě jednou moc děkujeme!

• Profesionální přístup
    • Exkluzivní pomoc s výběrem správného produktu
    • Speciální slevové akce
    • VIP klub zákazníků

Opravdu super obchod a pan majitel skvěle pořadí. Doporučuji i osobní setkání jsem velice spokojen.

Velké díky!

• komunikace
    • výběr
    • poradenství
    • kvalita zboží

Výborná zkušenost. Rychlá komunikace přes email i vyřízení nepadnoucí velikosti. Výborný výběr pomoc s výběrem velikostí (mám složité nekonfekční míry, tak to se mnou není příliš snadné).

Ochota, výběr zboží, komunikace, kvalita zboží. Já jsem spokojena.

lhůta dodání je trochu delší (u některých produktů 3-5 týdnů) - to je ale naprostý standard i u jiných obchodů této kategorie, není to úplné nestandardní.

Celkově naprostá spokojenost.

Reakce obchodu MH Sexshop

Děkujeme! 3 - 5 týdnů dodání je u některých položek proto, že se na základě objednávky teprve vyrábí. Jsou to originální věci, které se nekupují denně, jako na běžícím pásu, proto je ani výrobce nemá naskladněné dopředu.

• super

• profesionální přístup, rychlé reakce na dotazy, dobrá komunikace, vrácení zboží bez problému
    • nic

• Možnosť dobierky
    • Široký sortiment
    • Diskrétnosť pri doručovaní
    • Neviem

ta ji ten obchod je pohodě

• jsou ochotní a spolehliví
    • žadna není

• Perfektní komunikace
    • Zákazníkovi se vychází vstříc

Obchod má výborný sortiment a dává si záležet i na tom, aby zákazníci věděli jak o zoží pečovat. Pokud se na cokoli zeptáte, reakce je velmi rychlá a vstřícná.
    Nelze než doporučit :-)

• Kvalita
    • rychlost
    • cena

Vůbec si nic neobjefnavejte přes tento portál

Vážený pane Dvořáku
    Dne 27.5. jste objednal zboží s dostupností 15 - 20 dní, které by mělo být standardně doručeno v týdnu 11. - 15.6. Ještě týden před doručením, dne 5.6. jsme dostali info od dodavatele, že zboží je dočasně vyprodané a k mání bude koncem června, což stále platí. Ihned jsme Vám psali, jestli i přesto Vaše objednávka platí a Vy jste ihned odepsal: "Ano budu chtít samozřejmě."
    Můžete nám prosím přiblížit, co Vás natolik rozhořčilo k takto negativnímu hodnocení? Svou chybu rádi napravíme!

• zboží dorazilo velmi rychle bez jakýchkoliv problémů

• Nejsem spokojen s jednáním obchodu.Psal jsem jim že máme v rodině umrtí sestry a že potřebuji tuto zásilku pozdržet o měsíc.Odpověd zní 500 kč záloha pokud nebudou toto akceptovat zásilku nepřijmu a klidně ji vrátím.Neříkal jsem sestře aby umřela a během dvou let jsem přišel o dvě starší sestry.Jde jen o pochopení.Pokud to pozdrží vezmu si ty řemeny vlastně jsem je objednal sám.Jsem inval.důchodce a 16000 tisíc na pohřeb nemám a můsíme je s neteří dát dokupy aby jsme mohli sestru pohřbít.S pozdravem Milan

líbí se mi

Zatím jsem na tomto internetovém shopu koupila jedenprodukt a s tím jsem spokojená.Objednala jsem si proto další produkty této společnosti a doufám ,že též splní mé očekávání.
    S pozdravem Renata Krauzová

Naprosto profesionální přístup,vše dle tel domluvy.

• Ochota zamestnancov

Super vrelo odporúčame