Pohodový a rychlý nákup

Reakce obchodu Metalshop.cz

Dobrý den, děkujeme za Vaše 100% hodnocení a zpětnou vazbu. Jsme velmi rádi, že jste se svým nákupem spokojený a budeme se těšit na Vaši další objednávku.

• Rychlost
    • Spolehlivost
    • Velký výběr
    • Dobré ceny

Pája - Metalshop

• široký výběr online i na pobočce v Praze
    • velmi milý a ochotný personál na pobočce v Praze

Reakce obchodu Metalshop.cz

Dobrý den, děkujeme za Vaše 100% hodnocení a zpětnou vazbu. Jsme velmi rádi, že Vás zaujal výběr, který se snažíme pro své zákazníky neustále rozšiřovat. Těšíme se na Váš další nákup a na Vaši další návštěvu jedné z našich prodejen.

• siroky vyber
    • vynikajici servis

Reakce obchodu Metalshop.cz

děkujeme za Váš nákup na našem e-shopu. Jsme velmi vděční za Vaše kladné hodnocení našich služeb a našeho sortimentu. Budeme se těšit na Vaši příští objednávku.

• Brzká dovážka produktu
    • Nálepka zadarmo
    • Malý výběr oděvů od skupiny System Of A Down

Jsem velmi spokojen s touto stránkou, doporučuji a budu určitě někdy nakupovat z této stránky znova.
    Zboží přijelo o den dřív než očekáváno.
    Jen malý výběr od skupiny System O A Down.

Reakce obchodu Metalshop.cz

Dobrý den, děkujeme za Vaše vysoké hodnocení a za Vaši recenzi. Objednávky odesíláme nejpozději do druhého pracovního dne, pokud máme zboží na centrálním skladě, takže jsme velmi rádi, že jste svůj balíček obdržel v rychlosti a jste spokojený. Náš výběr se snažíme neustále rozšiřovat, závisí však na skladových zásobách našich dodavatelů. S jakýmkoliv dotazem ohledně produktů nás můžete kontaktovat na tel: +420 228 885 606 nebo e-mail: [email protected]. Těšíme se na Váš další nákup.

• vždy vše bez problémů
    • široký sortiment
    • rychlost vyřízení objednávky
    • nic

Dobrý den Ivano,

• Rychlé a bez problémů

Reakce obchodu Metalshop.cz

Dobrý den, děkujeme za Vaše 100% hodnocení a zpětnou vazbu. Jsme rádi, že jste se svým nákupem spokojený a těšíme se na Vaši další objednávku.

Pája - Metalshop

Já vás žeru umíte pomoct a od vás už těch triček mám dost

Dobrý den Vlaďko,
    děkujeme za Váš nákup na našem e-shopu. Jsme velmi vděční za Vaše kladné hodnocení našich služeb. Budeme se těšit na Vaši příští objednávku.

Vždy velka spokojenost

Reakce obchodu Metalshop.cz

Dobrý den, děkujeme za Vaše 100% hodnocení a zpětnou vazbu. Jsme rádi, že jste se svým nákupem vždy spokojený a těšíme se na Vaši další objednávku.

Pája - Metalshop

• Je možný ze vaši objednávku si koupi někdo jiný, I KDYŽ JSTE REGISTROVANÝ ZE OBJEDNÁVKA JE VAŠE! Absolutně nechápu tím pádem ten systém

Reakce obchodu Metalshop.cz

Dobrý den, děkujeme za Vaše hodnocení, ačkoliv negativní. Velice nás mrzí problémy spojené s Vaší objednávkou. Bohužel, došlo k tomu, že na Vámi vybrané zboží, se ve stejný čas vytvořili dvě objednávky. Jelikož jsme na skladě měli poslední kus, museli jsme zboží objednat. Na Vaší objednávce už se pracuje a bude Vám dodána ve slíbeném termínu. Ještě jednou se Vám omlouváme.

Pája - Metalshop

Zboží je kvalitní, není problém.

• Super

Reakce obchodu Metalshop.cz

Dobrý den, děkujeme za Vaše 100% hodnocení a zpětnou vazbu. Těšíme se na Váš další nákup.

Pája - Metalshop

• Vše, skvělé. Super rychlé dodání.

Reakce obchodu Metalshop.cz

děkujeme za Vaše 100% hodnocení a za Vaši zpětnou vazbu. Objednávky odesíláme nejpozději do druhé pracovního dne, pokud máme zboží na centrálním skladě, takže jsme velmi rádi, že jste svůj balíček obdržela v co možná nejkratším čase a jste s nákupem spokojená. Těšíme se na Vaši další objednávku.

Pája - Metalshop

Již nakupuji léta, nikdy nebyl problém s nákupem, doručením i potřebnou výměnou...

Reakce obchodu Metalshop.cz

Dobrý den, děkujeme za Vaše 100% hodnocení a za Vaši recenzi, která nás velmi těší. Jsme rádi, že se k nám opakovaně vracíte nakupovat své oblíbené kousky a jste s nákupem i případnou výměnou vždy spokojený. Těšíme se na Váš další nákup.

• Rychlé dodání
    • Kvalita a pohodlnost.
    • Nic

• spolehlivý
    • nemá

• Rychlé a bezvadné doručení

Pája - Metalshop

Kvalitní zboží za rozumnou cenu,rychlost dodání

Reakce obchodu Metalshop.cz

děkujeme za Váš nákup na našem e-shopu. Jsme velmi vděční za Vaše kladné hodnocení našich služeb a produktů. Budeme se těšit na Vaši příští objednávku.

• Rychlé dodání zboží

Opravdu rychlé dodání zboží, jen mě mrzí že nemáte kompletní nabídku a velikosti od old norse skladem

Reakce obchodu Metalshop.cz

Dobrý den, děkujeme za Vaše 100% hodnocení a za Vaši recenzi. Objednávky odesíláme nejpozději do druhého pracovního dne, pokud máme zboží na centrálním skladě, takže jsme velmi rádi, že jste svůj balíček obdržel v rychlosti a jste spokojený. Náš výběr se snažíme neustále rozšiřovat, závisí však na skladových zásobách našich dodavatelů. S jakýmkoliv dotazem nás můžete kontaktovat na tel: +420 228 885 606 nebo e-mail: [email protected]. Těšíme se na Váš další nákup.

• Kosmická rychlost dodání

Tričko super, kvalitní, moc hezké

Reakce obchodu Metalshop.cz

děkujeme za Vaše 100% hodnocení a za Vaši recenzi, za kterou jsme vděční. Objednávky odesíláme nejpozději do druhé pracovního dne, pokud máme zboží na centrálním skladě, takže jsme velmi rádi, že jste svůj balíček obdržela v co možná nejkratším čase a jste s nákupem spokojená. Těšíme se na Vaši další objednávku.