Pohodový a rychlý nákup
Reakce obchodu Metalshop.cz
Dobrý den, děkujeme za Vaše 100% hodnocení a zpětnou vazbu. Jsme velmi rádi, že jste se svým nákupem spokojený a budeme se těšit na Vaši další objednávku.
- Spolehlivost
- Velký výběr
- Dobré ceny
Pája - Metalshop -
- široký výběr online i na pobočce v Praze
- velmi milý a ochotný personál na pobočce v Praze
Reakce obchodu Metalshop.cz
Dobrý den, děkujeme za Vaše 100% hodnocení a zpětnou vazbu. Jsme velmi rádi, že Vás zaujal výběr, který se snažíme pro své zákazníky neustále rozšiřovat. Těšíme se na Váš další nákup a na Vaši další návštěvu jedné z našich prodejen.
- siroky vyber
- vynikajici servis
Reakce obchodu Metalshop.cz
děkujeme za Váš nákup na našem e-shopu. Jsme velmi vděční za Vaše kladné hodnocení našich služeb a našeho sortimentu. Budeme se těšit na Vaši příští objednávku.
- Brzká dovážka produktu
- Nálepka zadarmo
- Malý výběr oděvů od skupiny System Of A Down
Jsem velmi spokojen s touto stránkou, doporučuji a budu určitě někdy nakupovat z této stránky znova.
Zboží přijelo o den dřív než očekáváno.
Jen malý výběr od skupiny System O A Down.Reakce obchodu Metalshop.cz
Dobrý den, děkujeme za Vaše vysoké hodnocení a za Vaši recenzi. Objednávky odesíláme nejpozději do druhého pracovního dne, pokud máme zboží na centrálním skladě, takže jsme velmi rádi, že jste svůj balíček obdržel v rychlosti a jste spokojený. Náš výběr se snažíme neustále rozšiřovat, závisí však na skladových zásobách našich dodavatelů. S jakýmkoliv dotazem ohledně produktů nás můžete kontaktovat na tel: +420 228 885 606 nebo e-mail: [email protected]. Těšíme se na Váš další nákup.
- vždy vše bez problémů
- široký sortiment
- rychlost vyřízení objednávky
Dobrý den Ivano,
- Rychlé a bez problémů
Reakce obchodu Metalshop.cz
Dobrý den, děkujeme za Vaše 100% hodnocení a zpětnou vazbu. Jsme rádi, že jste se svým nákupem spokojený a těšíme se na Vaši další objednávku.
Pája - Metalshop -
Já vás žeru umíte pomoct a od vás už těch triček mám dost
Dobrý den Vlaďko,
děkujeme za Váš nákup na našem e-shopu. Jsme velmi vděční za Vaše kladné hodnocení našich služeb. Budeme se těšit na Vaši příští objednávku.
Vždy velka spokojenost
Reakce obchodu Metalshop.cz
Dobrý den, děkujeme za Vaše 100% hodnocení a zpětnou vazbu. Jsme rádi, že jste se svým nákupem vždy spokojený a těšíme se na Vaši další objednávku.
Pája - Metalshop -
- Je možný ze vaši objednávku si koupi někdo jiný, I KDYŽ JSTE REGISTROVANÝ ZE OBJEDNÁVKA JE VAŠE! Absolutně nechápu tím pádem ten systém
Reakce obchodu Metalshop.cz
Dobrý den, děkujeme za Vaše hodnocení, ačkoliv negativní. Velice nás mrzí problémy spojené s Vaší objednávkou. Bohužel, došlo k tomu, že na Vámi vybrané zboží, se ve stejný čas vytvořili dvě objednávky. Jelikož jsme na skladě měli poslední kus, museli jsme zboží objednat. Na Vaší objednávce už se pracuje a bude Vám dodána ve slíbeném termínu. Ještě jednou se Vám omlouváme.
Pája - Metalshop -
Zboží je kvalitní, není problém.
- Super
Reakce obchodu Metalshop.cz
Dobrý den, děkujeme za Vaše 100% hodnocení a zpětnou vazbu. Těšíme se na Váš další nákup.
Pája - Metalshop -
- Vše, skvělé. Super rychlé dodání.
Reakce obchodu Metalshop.cz
děkujeme za Vaše 100% hodnocení a za Vaši zpětnou vazbu. Objednávky odesíláme nejpozději do druhé pracovního dne, pokud máme zboží na centrálním skladě, takže jsme velmi rádi, že jste svůj balíček obdržela v co možná nejkratším čase a jste s nákupem spokojená. Těšíme se na Vaši další objednávku.
Pája - Metalshop -
Již nakupuji léta, nikdy nebyl problém s nákupem, doručením i potřebnou výměnou...
Reakce obchodu Metalshop.cz
Dobrý den, děkujeme za Vaše 100% hodnocení a za Vaši recenzi, která nás velmi těší. Jsme rádi, že se k nám opakovaně vracíte nakupovat své oblíbené kousky a jste s nákupem i případnou výměnou vždy spokojený. Těšíme se na Váš další nákup.
- Kvalita a pohodlnost.
- spolehlivý
- nemá
- Rychlé a bezvadné doručení
Pája - Metalshop -
Kvalitní zboží za rozumnou cenu,rychlost dodání
Reakce obchodu Metalshop.cz
děkujeme za Váš nákup na našem e-shopu. Jsme velmi vděční za Vaše kladné hodnocení našich služeb a produktů. Budeme se těšit na Vaši příští objednávku.
- Rychlé dodání zboží
Opravdu rychlé dodání zboží, jen mě mrzí že nemáte kompletní nabídku a velikosti od old norse skladem
Reakce obchodu Metalshop.cz
Dobrý den, děkujeme za Vaše 100% hodnocení a za Vaši recenzi. Objednávky odesíláme nejpozději do druhého pracovního dne, pokud máme zboží na centrálním skladě, takže jsme velmi rádi, že jste svůj balíček obdržel v rychlosti a jste spokojený. Náš výběr se snažíme neustále rozšiřovat, závisí však na skladových zásobách našich dodavatelů. S jakýmkoliv dotazem nás můžete kontaktovat na tel: +420 228 885 606 nebo e-mail: [email protected]. Těšíme se na Váš další nákup.
- Kosmická rychlost dodání
Tričko super, kvalitní, moc hezké
Reakce obchodu Metalshop.cz
děkujeme za Vaše 100% hodnocení a za Vaši recenzi, za kterou jsme vděční. Objednávky odesíláme nejpozději do druhé pracovního dne, pokud máme zboží na centrálním skladě, takže jsme velmi rádi, že jste svůj balíček obdržela v co možná nejkratším čase a jste s nákupem spokojená. Těšíme se na Vaši další objednávku.
Pája - Metalshop