- Rychlost dodání
- Vstřícnost
- Kvalitní zboží
- Originální zboží které funguje výborně
Hledal jsem projektor na domácí promítání. Viděl jsem podobné modely na internetu. Zakoupil jsem model jinde ale nefungoval jak měl. Hledal jsem dál než jsem našel projektor MEGALU který funguje výborně.
Ochota ,okamžitá reakce na dotaz!!!!!
- Dobrá komunikace
- Neskutečná ochota prodejce.
- Vstřícnost
- Rychlost komunikace.
- Rychlost dodání.
Ochota,rychlost dodání
- Nakoupila jsem zde domácí kinoprojektor.Jsem velmi spokojena.Urcite doporučuji jak e-shop, tak produkt .
Výborná komunikace. Krásný dáreček za zpoždění zásilky, což ani nemuselo být, vzhledem k svátkům. Plus jsem byla předem informována že se čeká na naskladneni produktu.
Za me veliká spokojenost. -
- Rychlé
- Vše v pořádku
Zboží bylo pečlivě zabalená připraveno pro vyzvednutí.
Rychle dodání projektoru a za ty peníze kvalita obrazu i celkového obchodu super..mohu jen doporučit
- Velmi rychlé dodání kvalitně zabaleného zboží.
Zbouz bylo připraveno,pan skladník byl příjemný.
Vše proběhlo v naprostém pořádku.
Mohu je doporučit. -
- Ochotná a nadšená podpora
- Zatím projektor mě příjemně překvapuje kvalitou
Krásný den přejeme!
Děkujeme vám za vaši zpětnou vazbu. Velmi nás těší, že jste spokojený nejen s naším projektorem, ale také s celkovým nákupem u nás. Vaše spokojenost je pro nás tou největší odměnou!
Přejeme vám mnoho skvělých zážitků a zábavy s projektorem MEGALU. Kdybyste cokoliv potřeboval, jsme tu pro vás.
S přáním krásného dne,
Tým MEGALU -
Recenze byla smazána na žádost jejího autora.
- Rychlé dodání a rychlá pomoc s nastavením. Doporučuji
Krásný den přejeme!
Děkujeme za vaši zpětnou vazbu. Moc nás těší, že jste spokojený s nákupem u nás.
Přejeme vám mnoho skvělých zážitků s projektorem MEGALU!
Tým MEGALU -
- rychlé dodání+ vstřícný přistup, vše ochotně vysvětlí
- doporučuji na 100%
Reakce obchodu MEGALU
Děkujeme za zpětnou vazbu a přejeme Vám mnoho magických zážitků s našimi produkty!
- rychlost doručení
- komunikace
- ochota
Není co vytknout. Doporučuji.
- Skvělá komunikace
- Velká vstřícnost a ochota personálu
Vše proběhlo k mé velké spokojenosti. Mile mě překvapila ochota a vstřícnost personálu. Komunikace s obchodem je skvělá. Rychlé a kompletní odpovědi na všechny mé dotazy, když jsem se rozhodovala, který projektor zvolit. Dodání zboží proběhlo taktéž v pořádku. Mohu jen a jen doporučit. Velice děkuji za Vaše služby.
Tým MEGALU -
- Komunikace a vstřícnost nadstandardní, zboží plně odpovídá inzerovaným datům, po nainstalování vše ok. Jakýkoliv dotaz profesionálně a trpělivě vysvětlen. Vřele doporučuji.
- Žádná není.
Tým MEGALU -
Obchod můžu na 100% doporučit. Nikdy jsem nezažil lepší kumunikaci. Veškeré dotazy, a že jich bylo, mi byli zodpovězeny velice rychle. Rychlost doručení výborná (2 dny) a projektor je opravdu skvělý. Ješte jednou bych tímto chtěl poděkovat za komunikaci, vstřícnost a trpělivost. Díky!
- Rychlost dodání
Tým MEGALU