- výhody? žiadne.. sú to klamári! na internete uvádzali inú farbu ako dodali, dodacia doba bola dlhá a tým pádom som nestihol zabezpečiť náhradu na vianoce..tým pádom mi pekne zkazili celé sviatky šťastia a radosti..ďakujem im.
- slabá komunikácia so zákazníkmi
vyhýbať sa im!
Reakce obchodu MEGAHRY
Vážený pane Kokoška ,jste jak malé dítě,které se naučilo objednávat dokola aby mohlo dávat špatné recenze.
Objednáte, objednávku stornujete a pak nás poškozujete. Už jsme učinili potřebná opatření. I na Vaše jednání existuje obrana. -
V tomto obchodě jsem nakoupila zboží ( přívěšek na klíče - hledač klíčů Key Finder). Bohužel mi přišlo zboží, které odpovídalo účelu, ale neodpovídal design. Bohužel mě nikdo neupozornil na to, že toto zboží v tomto desingu nemají a rovnou mi poslali zboží, které je sic vyhledávač, ale vzhledově byl úplně jiný, než jsem chtěla.
Pokud Vám bylo zasláno chybně zboží máte právo odstoupit od kupní smllouvy .. -
- Nepravdivé informace o produktu
Běžte radši do kamenných obchodů kde vidíte co Vám prodávají.
Reakce obchodu MEGAHRY
Pokud zakoupíte produkt který má v názvu CD KEY, tak není možné tento produkt zakoupit ani v kamenném obchodu. V popisu je jasně uvedeno,že se jedná o elektronickou distribuci. Bohužel máte pravdu v tom,že v internetových obchodech je třeba číst popis produktu. V kamenném obchodu se stačí koukat.
- obědnané zboží v momentě objednání bylo na ksladě-napsáno, ale ve skutečnosti nebylo na skladě
Reakce obchodu MEGAHRY
Vážený anonyme. Je zrovna odbobí,kdy se stavy skladů mění sekundu od sekundy. Většina zákazníků,kteří mají o nákup zájem si v tomto období raději zavolají a ověří dostupnost produktu. Za to jim děkujeme a Vám nedoporučujeme nakupovat na internetu v období Vánoc.
- zboží ještě po deseti nedorazilo
Žádná komunikace ze strany obchodu
Objednávka 7.12.21012 Zásilka odeslána 7.12.2012
Zásilka dodána 10.12.2012.
Paní Vlková zřejmě hodnotíte jiný eshop :( -
- zlá komunikácia
- neúplná dodávka
- dlhá dodacia doba
nemám chuť o tom písať
Reakce obchodu MEGAHRY
Není nad to si objednat vícekrát po sobě a poté dávat negativní hodnocení. Škoda,že Heureka neblokuje podobné uživatele.
Máte ještě 3 pokusy na 40. procentní hodnocení. Určitě víte proč se pod své hodnocení nepodepíšete. -
- Objednávka - na stanke sa nedá ani vybrať Slovenská pošta ! Je to hrôza neustále sa pýtať podpory na aký účet posielať. Si myslím že by nebol problém dopísať do objednávky aj Slovenskú banku.
- Komunikacia - pokiaľ mi niekto odpísal na mail, dosť to trvalo. A keď som sa spýtal, či už odoslali môj tovar, tak ani neodpoveď.
- Dlžka dodania - tak po týždni mi dnes prišiel mail že môj balík bol odoslaný. Akože nechápal som. Viem že je to na Slovensko, ale tak po týždni ??
- Tak zatiaľ budem čakať na balík, a pokiaľ nepríde do Vianoc, tak dostanem poriadné nervy !
- web - objednanie - chýba určite číslo Slovenskej banky ! Cez podporu to nie je dobré a k tomu keď napíšete na podporu že aké je číslo banky a ona odpovie že objednáva sa na stránke, tak ma už ide poraziť.
- komunikacia - slabá
- dodanie balíka - slabá (po týždni mi prišlo, že balík bol odoslaný)
- komunikacia - žiadna alebo slabá (nechápavá)
Je to zatiaľ môj prvý nákup a nemám z tohto obchodu dobrý pocit.Reakce obchodu MEGAHRY
Vážený zákazníku. Byl jste obratem informován,že máte objednat na našem slovenském eshopu megahry.sk , který je nastaven ve Vaší měně a také napojen na slovenskou banku.
Co se týče doručení nikde neuvádíme, že zásilku na Slovensko obdržíte druhý den. Zásilky na Slovensko jsou odesílány jednou týdně. Navíc je již předvánoční shon a i zásilky v Čechách jsou doručovány se spožděním. Obdržel jste objednané zboží a do týdne. Nerozumím tedy vaší formulaci " nemám z tohto obchodu dobrý pocit". -
- nevim zatim o žádných
- bouhužel jsme obdrželi zboží,které neodpoví naší obědnávce,i když je cenově srovnatelné
byla to naše první obědnávka,která nám nevihověla a jiné zkušenosti nemáme.
Reakce obchodu MEGAHRY
Děkujeme za přínosnou anonymní recenzi.
- nízke ceny
- dodací lhůta
Objednal jsem si hru u které stálo, že je skladem ale hra mi ještě nedorazila ted už je to 10 dní
Reakce obchodu MEGAHRY
Dobrý den. Nemohu se k vaší recenzi vyjádřit , nevím o jakou objednávku se jedná. Nejlepší je nás kontaktovat přímo na náš email. Je samozřejmě možné,že se vyjímečně stane,že objednaný titul není skladem,ale v takovém případě ihned informujeme zákazníka a nabídneme řešení.
- - Levné CD-KEYE
- - Dodací lhůta
- - Komunikace
Já jsem nebyl spokojen, mám pocit že kdybych se nepřipomenul E mailem tak ani CD-Key ke hře neobdržím. Fakturu mi přišla hned 2 den ale na CD key sem čekal další 3 dny po zaplacení a to sem si musel ještě napsat zda nedošlo k chybě :( Hned po mém e mailu mi do hodiny produkt přišel. Takže je mi líto ale opravdu jsem spokojen nebyl. Já jsem zákazní a tak očekávám nějakou kvalitu z vaší strany a néé že se budu muset připomínat :(
Reakce obchodu MEGAHRY
Dobrý den. Objednal jste si CD key na email. Splnili jsme Vaše přání a ihned po připsání platby na náš účet byl kód odeslán. Bylo Vaše svobodné rozhodnutí zvolit nestandartní platbu "platbu dobírkou". Myslím,že jste byl dobře informován,že jste platbu prováděl poštovnímu doručovateli a nikoli nám. Než pošta platbu převede na náš účet tak to trvá 2-5 dní. Mohl jste vybrat jiný způsob doručení nebo nás kontaktovat ,že jste již zásilku přebral. Opět hodníte spíše sebe jako zákazníka a nikoli náš eshop :(
- To nevím, mě zboží ještě nepřišlo!
- Dodržet termín dodání!
Příště radši nakoupím jinde.
Dobrý den.
Těžko se můžeme vyjádřit k Vašemu hodnocení. Neevidujeme žádnou stížnost na nedodání objednávky. Zřejmě hodnocení konkurence. -
Hlavní problém s Vaším obchodem mám v tom, že jsem si objednal hru, ke které jsem dostal pouze CD Key ke stažení hry z internetu, což jsem explicitně nepochopil z objednávky. Naprostý nesmysl mi pak přišla možnost dodávky poštou, kterou jsem využil, protože jsem nevěděl, že jde pouze o CD Key. Následně mi poštou za 120 korunový příplatek dorazila pouze faktura, což bylo samozřejmě velké překvapení, kdybych to věděl, poslal bych raději peníze převodem a ušetřil 120 korun. Další velkou neprofesionalitu vidím v tom, že mi s fakturou nedorazil ani ten CD Key, ten jste mi následně poslali... Byl jsem tedy v situaci, že jsem za něco zaplatil a nic jsem neměl. Tento systém distribuce CD Key je pro mě naprosto nepochopitelný a jediný smysl snad vidím v tom, že přejete poště peníze svých zákazníků...
Dobrý den.
Vážený zákazníku. Pokud jste nerozuměl něčemu v popisu hry tak jste nás mohl kontaktovat jak telefonicky tak emailem. Objednávka byla vyřízena dle Vašeho požadavku. Jak uvádíte tak byla objednávka vyřízena obratem. Nerozumíme tedy proč náš obchod nedoporučejete. Hodnotíte spíše sebe jako zákazníka a nikoli náš eshop :( -
- zaujímavé ceny
- Expedičné a dodacie doby - na tovar, ktorý mali na sklade po 10 dňoch stále ešte čakám - na stránke je pritom poznámka "zboží nebylo expedováno"
- Komunikácia so zákazníkom - na otázku na cenu dopravy na Slovensko mi poslali cenu dopravy po ČR
- na mail o stave objednávky reagovali tým, že je pripravené k expedici, po ďalších 5 dňoch stále expedované nie je, na ďalší mail už ani nereagovali
zaujímavý tovar, vcelku zaujímavé ceny, neprehľadnosť v dopravných a platobných podmienkach, katastrofálna komunikácia so zákazníkom
Vážený zákazníku.
Zboží máte expedované již od minulého týdne.Problém je u Slovenské pošty. Opět řešíte problém na nesprávném místě. Je zapotřebí kontaktovat nás a informovat o tom,že zásilka nebyla ještě doručena. Ano z Vaší strany je komunikace opravdu katastrofální když řešíte problém s objednávkou prostřednictvím Heureka.cz . Reagujeme na všechny emaily nejpozději do 24 hodin. Prosím prohlédněte si složku SPAM. Určitě naleznete i informaci s číslem balíku ke sledování. Pokud objednáváte ze Slovenska je samozřejmé ,že zásilka nebude doručena obratem. -
zaplatím a zatím nic . alespoň doufám , ž zatím
volám , píšu e maily , nemůžu se dovolat , nikdo neodpovídá na emaily . Opravdu super komunikaceReakce obchodu MEGAHRY
Píšete pouze na Heureku.
Nemáme nezodpovězený email nebo nevyřízenou zaplacenou objednávku. Telefon i email jsou funkční. Zřejmě hodnocení od konkurence. -
I ordered a wii game over 2 weeks ago and it still has not arrived.I have heard nothing from you concerning this game. My son called you and was told to write you an email, which he did and we have had no reply. Your service is terrible and I will not be ordering from you in the future.
Reakce obchodu MEGAHRY
Naprosto neuvěřitelné. Heureka umožňuje psaní recenzí zákazníkům,kteří používají k placení zboží kradených platebních karet. Co víc dodat. !!!
- neobdržel jsem zboží ani žádnou informaci o tom, že ho neobdržím a jako perličku pak dotazník .-)
- nedodání!!!
neprofesionální
Reakce obchodu MEGAHRY
Dotazník zasílá systém Heureky po každé objednávce do 10.dní.
Pokud je nějaký problém s objednávkou je možnost nás kontaktovat. Psaním recenze na Heurece jako anonymní zákazník moc nevyřešíte. -
- Špatná komunikace. Psal jsem na reklamace a nikdo se neozval. Chtěl jsem vrátit objednané zboží, ale nedošlo mi číslo, které se má napsat na odesílaný balíček.
nekupovat
- Rozhodl jsem se nakoupit ve vašem obchodě, protože jste jako jediní nabízeli produkt, který jsem si koupil a překvapila mě nízká cena. Dárek byl taky milým překvapením.
- Váš obchod nemá, nebo jsem si ničeho nevšiml, žádný věrnostní systém. Takto je podle mě těžké si vytvořit stálé zákazníky, jelikož od vás budou nakupovat pouze když budete nabízet nejlepší cenu, jinak budou hledat jinde.
- slušné chování
- JSEM STARŠÍ OSOBA A OBJEDNALA JSEM STOLNÍ HRU .BOHUŽEL MĚ NENAPADLO ,ŽE TO BUDE HRA DO JAKÉHOSI POČÍTAČE .Viděla jsem na obrázku ,jak děti hrají hru.Tuto hru mohu vyhodit .Hledala jsem figurky a našla jsem nějaké kolečko .I když jsem se toho ani nedotkla ,tak to nelze vrátit ,protože jsem to otevřela. I když jsem celý život poctivě pracovala ,tak mám 6060,- důchod a 4 vnoučátka.Je to pro mě tvrdé. Už nic kupovat přes internet nemohu.Ale chování paní u které jsem prosila o navrácení ,nebo výměnu zboží bylo slušné příjemné.
Aby starší lidé po internetu raději nic nekupovali.
Dobrý den.
Paní Dano kolegyně Vám jasně vysvětlila, že pokud jste hru rozbalila z původní ochranné folie ,není ji možno již vrátit.
Hru jste měla v ruce a mohla jste poznat,že jste objednala něco jiného než jste zamýšlele. Nerozumím proč jste tedy hru rozbalovala. Pokud nepoznáte rozdíl mezi deskovou hrou a hrou na počítač (navíc je to jasně uedeno v popisu hry,že se jedná o počítačovou hru) nedoporučuji Vám na internetu nakupovat. Také přeci není problém v případě nejistoty zavolat nebo napsat email s dotazem na zboží. Negativní recenze na Heurece psát umíte. Ale hodnotíte spíše své chování jako zákazníka a nikoli náš eshop.