- rychlé služby, dobré ceny, možnost zaslání kódu na e-mail
- některé produkty se za stejných podmínek dají sehnat levněji
Doporučuji obchod, kvůli, možnostem, rychlosti vyřizováni a u většiny produktů dobré ceny
- dobrá komunikace
dobrá komunikace, doprava v pořádku, doporučuji
Děkujeme za Vaše hodnocení
- Jsou zde dobré ceny a vcelku slušné webové prostředí ve kterém se dokáže každý vyznat.
- Velkou slabinou je že byl zrušen kamenný obchod,ikdyž pro to byly určitě závažné důvody.
Děkujeme za Vaše hodnocení
Objednával som na firmu, faktúra nemala obsahovať DPH, zaplatil som do zahraničia aj DPH, to sa mi zatiaľ nestalo, keď som objednával tovar pre firmu.
Děkujeme za Vaše hodnocení
Tento obchod můžu vřele doporučit ostatním kupujícím.Zboží dorazilo včas a v pořádku.
Děkujeme za Vaše hodnocení
- No měla by to být asi výhoda nákupu z domu, ale když nic nedorazí, tak to výhoda není.
- Nekomunikuje se zákazníky.
- Posílá dotazníky ještě dřív než vůbec vyřídí objednávku (to je tak na vytočení zákazníka).
- Dlouhá doba vyřizování objednávky, aniž by byl zákazník informován o stavu své objednávky a nebo informace proč to tak dlouho trvá.
Nakupoval jsem zde poprvé a s přístupem který obchod má asi i naposledy, ještě počkám den dva a pak objednávku zruším, když o ní obchod zřejmě nemá zájem. Chápu, že byla objednávka podána těsně před vánoci, ale to nebrání tomu, alespoň dát zákazníkovi info o průběhu jeho objednávky. Kdybysme takhle nechali tápat naše zákazníky, tak bysme zřejmě už žádné neměly.
Dobrý den.
Je pro Vás zřejmě jednodušší rozepisovat se na Heurece, ale nás jste určitě nekontaktoval. K dnešnímu dni nemáme objednávku na kterou bychom nereagovali. Někdy je jednodušší kontaktovat přímo eshop a zjistit jestli není náhodou někde problém. Dotazy zasílá Heureka automat. Navíc je také možné,že je chyba na Vaší straně,ale to na Hurece nezjistíte. Takže pokud se nemýlím tak problém dohledán. Neodpověděl jste kolegyni na email s dotazem jestli máte zájem o zaslání objednávky i po Vánocích. Neplatí,že pokud neopovíte tak souhlasíte. Navíc byla spousta zákazníků,kteří objednávali i 24.12 a chtěli zboží doručit do Vánoc. Tak se prosím nezlobte,že rozesíláme i takové dotazy. -
dobrá cena
- Komunikace, dobré ceny
Super
- -prehladnost tovaru na internete
- -vyborna komunikativnost so strany operatorov
- -dobre ceny tovarov
- Trochu ma odradzala platba za tovar vopred na uzemi SR.Viac by mi vyhovovalo zaplatit za tovar pri preberani(na poste,alebo kurierom)
-prehladnost tovaru na int.stranke
-vyhodne ceny produktov
-cakam na tovar,ktory stale nechodil.Neskor som si precital na stranke postup pri objednavani tovaru a zistil som,ze tovar treba najskor zaplatit az potom ho odoslete,co ma trosku zarazilo(nerad platim za veci vopred),ale budis.
-rad doporucim znamim nakup cez vasu int.predajnu. -
- hledal jsem co nejlevnejší hry na psp
- Nevím asi žádné nemá
Dobře se tam seženou věci a dobré nakupování
Děkujeme za Vaše hodnocení
- Zboží jsem objednávala před Vánoci a doposud nedorazilo. Pokoušela jsem se dovolat,ale marně. :-(
Reakce obchodu MEGAHRY
Zřejmě hodnocení od konkorunce,která objednala a objednávky stornovala, jen aby mohla dáte negativní recenzi.
Jsme dostupní jak na telefonu tak na emailech i během volna. -
- objednal jsem zboží týden před Vánoci. potvrzení ani zboží jsem neobdržel, nicméně po 14 dnech mi byla zaslána žádost o zhodnocení, tzn. jako kdybych býval zboží dostal.
před rokem jsem obchod využil a vše proběhlo perfektně, tentokrát průšvih
Reakce obchodu MEGAHRY
Potvrzení o přijetí objednávky odchází zákazníkovy automaticky stejně jako žádost Heureky o recenzy. Zřejmě nbude problém někde jinde,ale zde jej nevyřešíte. Hodnotíte spíše svou schopnost nákupu na internetu, nikoli náš eshop.
- zdražuje
Děkujeme za Vaše hodnocení
- Mají hlavně docela levné hry a docela velký výběr.
- O žádných zatím nevím,až na to,že při poslední objednávce mi neposlali jednu hru,asi ji neměli zrovna na skladě.
Je to solidní obchod s rozumnýma cenáma a jsem spokojený.Budu tam určitě nadále nakupovat.
- Občas dobré ceny
Je dobré se tam občas kouknout kvůli dobrým cenám
Děkujeme za Vaše hodnocení
- Některé věci se dají pořídit pouze zasláním el.klíče k aktivaci a stažení hry z internetu = levnější, rychlé.
Bezproblémový internetový obchod.
- dobrá cena
- rychlost dodání
- Nevím.
- Zboží bylo v e-shopu na skladě v realu bohužel ne.Zaručují odeslání do 24 hodin, ale skutečnost je jiná.
Nedoporučuji klamou zákazníka ve skutečnosti nemají zboží skladem.Dlouhá dodací lhůta.
Kdybych se nedotázal na stav objednávky ani bych se nedozvěděl jaká je skutečnost, nekontaktují zákazníka.Reakce obchodu MEGAHRY
Vážený pane Ondřeji.
Dodací lhůty o Vánočním frmolu se samozřejmě prodlužují a to nejen u nás. Každopádně děkujeme za Váš nákup. -
- rychlost vyberu
- prehlad
- neda sa na dobierku
len v CR, zahranicni maju smolu :)
- Rychlost dodání,dobré ceny